PotulnY napisał(a):
Niektóre propozycję są naprawde zabawne

Przy obecnym postępie jaki się odbywa w technologii informatycznej oraz nagromadzeniu nowości Śmiem wątpić czy nawet karta z procesorem ppu w układzie sli wystarczyłaby na 3 lata. Teraz już 1GB ramu jak widać to za mało radki 9600 to już starocie wiem bo sam na takim jade

Wszystko zależy od tego jak szybko producenci postanowią wprowadzać nowe technologie takie jak właśnie wspomniane karty graficzne z ppu.
Mam kompa sprzed 2 latek (ten gorszy komp - P42.4@3, 1023 DDR400 , FX 5950Ultra - kupowany by BF1942 chodził spokojowo na maxach) i styka on spokojowo do BF2 w 1024. Co prawda nie na High, lecz na mieszance ustawień High, Medium i LOW, ale styka (45+ FPS-ów). HL2, Doom3, Farcry tesz na nim śmigają na bardzo dobrych ustawieniach. Tak wiec przesadzacie z tym szybkim dewaluowaniem się sprzętu. Do miłego grania 1600 z AAx8 i Anizo x16 wcale nie jest niezbędne.
Ja tez kupilem swojego kompa pod bf'a półtora roku temu i bf 2 chodzi mi na 1024 wszystko high. Nie wiem jak to sie dzieje i sam sie dziwie
A moj komp to Athlon 2800+, 1 giga ramu, AtiRadeon 9800 Pro, Plyta głowna Asus a7v600-x. Kiespko sie znam na kompach