Teraz jest 27 lis 2024, 16:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 19:22 

to ja naprostuje:

co do map to są one baaardzo nie realistyczne, bo na drogach powinny być znaki drogowe w krzakach powinni czaić się policjanci (admini), na mostach ograniczenia tonażu zakaz wjazdu czołgiem itp.
powinny być też rozmieszczone toj-toje, bo przecież żołnierzą się lać nieraz chce, a i w portki idzie narobić przy niektórych akcjach (ze śmiechu oczywiście), powinien być jeszcze kapelan do wyboru bo kto ma msze odprawiać na OMG?? No i powinna być możliwość użycia noża do celów higienicznych (ruskie będą golić brody hehehe) bo żołnierz ma być ogolony.
A co z czołgami ...nie porozumienie, oglądaliście gustlika ile razy rudemu żołglizda spadła, i co najważniejsze inżynier to chyba MakGejWer jakiś co jednym kluczem sprzęt naprawia, powinien mieć swój warsztat do którego by się dzwoniło przez radio i umawiało na termin do naprawy,

aha, co to za żołnierz co nie pali fajek, gdzie są kantyny cholera gdzie bódki z piwem, gdzie opcja gwałtu tubylców...gdzie tubylcy.... newer ending story :twisted: :lol:

Tadziu zrób update PB podobno gra robi się bardziej realna niż to że jutro nie polecisz na marsa :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 20:26 

Aha, wsadziłem kij w mrowisko! Cholerne gracze, no ale świetnie, świetnie, dyskusja rozkwitła.
Oczywiście za inwektywy się nie obrażam, ale zdania nie zmieniam. No trudno, jestem jaki jestem,
nie umiem grać i przyznaję się do tego. A Wy, orły, sokoły, jak Wam pasuje, to sobie grajcie!
I jeszcze jedno, nie zauważyliście, że Was podpuściłem? Nie gniewajcie się, przecież to tylko gra,
i zaperzać się na kogoś, kto ma inne zdanie…? Oceniałem sigla z mojego punktu widzenia, na multi jeszcze jestem za chudy, ale musicie przyznać, że trochę racji też mam, co? Ja walę cały magazynek i nic,
a mnie to pyk i niema. Wrak znikł, a za nim stał Niemiec z pancerfaustem, przygrzał, i ani futerka nie
zostało! Mmm, Panowie, aha i Panie, spokojnie.
Rzeczywiście trochę bzdur napisałem, ale jak inaczej mogłem sprowokować taką dyskusję?
:lol: :lol:

http://zlotemysli.pl/interniezbedniki.php

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 20:29 

Aha, wsadziłem kij w mrowisko! Cholerne gracze, no ale świetnie, świetnie, dyskusja rozkwitła.
Oczywiście za inwektywy się nie obrażam, ale zdania nie zmieniam. No trudno, jestem jaki jestem,
nie umiem grać i przyznaję się do tego. A Wy, orły, sokoły, jak Wam pasuje, to sobie grajcie!
I jeszcze jedno, nie zauważyliście, że Was podpuściłem? Nie gniewajcie się, przecież to tylko gra,
i zaperzać się na kogoś, kto ma inne zdanie…? Oceniałem sigla z mojego punktu widzenia, na multi jeszcze jestem za chudy, ale musicie przyznać, że trochę racji też mam, co? Ja walę cały magazynek i nic,
a mnie to pyk i niema. Wrak znikł, a za nim stał Niemiec z pancerfaustem, przygrzał, i ani futerka nie
Rzeczywiście trochę bzdur napisałem, ale jak inaczej mogłem sprowokować taką dyskusję?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 20:30 

Eee Przywitac sie z Forumowiczami i wlaczac do rozmowy ;d a nie pisac głupoty :twisted: Gdyby ta gra miała byc Symulatorem to Samolotem bys startowal 5 minut wiec mapa zeby sobie dobrze pograc musialaby trwać kolo 2 godzin :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 20:37 

TadeuszX napisał(a):

orły sokoły mówią że sie nie wysyla postów 2razy :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 22:10 
Moderator forum

Boshe ... chcę być jego przyjacielem :!:

On jest niesamowity, taki spostrzegawczy, taki elokffentny ... cudo chłopak, chyba będę gejem :roll:
I tak was podpuścił ...

TadzioX gdzie Ty mieszkasz kochanie :?:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 22:58 

JA TEŻ CHCE PO STATSIĆ

JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ, JA TEŻ,

No nie no, kupcie mi takiego Tadeuszqa na urodziny, będę miał kogo lać w wolnych chwilach :D :D :D :D :D :D

TadziX ja też cie kocham!!!!!!!!!!!!! Stworzymy niezły trójkącik!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 23:05 

artih napisał(a):
Boshe ... chcę być jego przyjacielem :!:

On jest niesamowity, taki spostrzegawczy, taki elokffentny ... cudo chłopak, chyba będę gejem :roll:
I tak was podpuścił ...

TadzioX gdzie Ty mieszkasz kochanie :?:

wiedziałem...ile Ty chcesz mieć maskotek? :evil: zostawcie Tadzia,chyba nie wiecie kto się kryje pod tym imieniem :?:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 23:19 

Modki, przyznać się, czyje nicki widnieją pod magicznym przyciskiem "IP" koło postów Tadzia! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 23:28 

No dobra, pora na kilka słów wyjaśnienia. Sądzę, że od większości forumowiczów jestem starszy co najmniej o 2 pokolenia.
Tak, dziadek jestem i w dodatku zielony. Internet mam niecałe trzy miesiące i co, myślicie, że mnie informatyki uczyli w szkole?
Nie, Szanowni Państwo, w tamtych czasach nawet najprostsze kalkulatory nie istniały. Liczydło, tak, liczydło, kto wie co to jest i jak się tym
posługiwać? Angielskiego też nie uczyli, rosyjski był obowiązkowy. Jeśli chodzi o komunizm, to nie tu. W Kambodży wprowadzano – wyszło
ludobójstwo. A u nas był socjalizm, który swe macki rozciągał na cały świat /np. Egipt – Naser, Nikaragua – Aliende, Wietnam, Kongo itd./ Proszę wybaczyć jeśli kogoś uraziłem, zdenerwowałem. Ja tak sobie pogrywam rozrywkowo i pewnie przeceniłem możliwości współczesnej
informatyki / w dziedzinie gier/. Ale chyba mi wolno, co? A co, każdy od razu był takim super cwaniakiem? Nie, nie uwierzę!
A może ktoś mi zabroni grać – bo dziadek. Nie, nie przejdzie! Gram i będę grał, o! A jak się natknę na nonsensy – będę krytykował!
A popatrzcie ile był wyświetleń! Sukces nowicjusza, ha, ha, ha.
Wybaczcie, że już nie będę polemizował, no ale trzeba poznawać różne programy narzędziowe. Dziękuję za świetną zabawę! Może kiedyś…?
:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 23:54 

Muchy sio! Muchy sio! Bo nawet nie mam sily tego czytac. Jak sie nie znasz na temacie to po co sie wypowiadasz? Jak dla mnie z gruszki zes sie urwal.

Zeby juz bylo totalnie OT:
http://kabaty.magma-net.pl/hunter/stuff/upload/para.swf

Ostatnio edytowano 17 lis 2005, 00:04 przez OceloT, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 23:57 

a ja tam go kocham :P

STATS :P

:wink: :arrow: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 00:18 
Moderator forum

TadeuszX napisał(a):
No dobra, pora na kilka słów wyjaśnienia. Sądzę, że od większości forumowiczów jestem starszy co najmniej o 2 pokolenia.
Tak, dziadek jestem i w dodatku zielony. Internet mam niecałe trzy miesiące i co, myślicie, że mnie informatyki uczyli w szkole?
Nie, Szanowni Państwo, w tamtych czasach nawet najprostsze kalkulatory nie istniały. Liczydło, tak, liczydło, kto wie co to jest i jak się tym
posługiwać? Angielskiego też nie uczyli, rosyjski był obowiązkowy. Jeśli chodzi o komunizm, to nie tu. W Kambodży wprowadzano – wyszło
ludobójstwo. A u nas był socjalizm, który swe macki rozciągał na cały świat /np. Egipt – Naser, Nikaragua – Aliende, Wietnam, Kongo itd./ Proszę wybaczyć jeśli kogoś uraziłem, zdenerwowałem. Ja tak sobie pogrywam rozrywkowo i pewnie przeceniłem możliwości współczesnej
informatyki / w dziedzinie gier/. Ale chyba mi wolno, co? A co, każdy od razu był takim super cwaniakiem? Nie, nie uwierzę!
A może ktoś mi zabroni grać – bo dziadek. Nie, nie przejdzie! Gram i będę grał, o! A jak się natknę na nonsensy – będę krytykował!
A popatrzcie ile był wyświetleń! Sukces nowicjusza, ha, ha, ha.
Wybaczcie, że już nie będę polemizował, no ale trzeba poznawać różne programy narzędziowe. Dziękuję za świetną zabawę! Może kiedyś…?
:roll:

Czyli my tez mozemy krytykowac nonsensy jak rozumiem? Bo Twoj 1. post byl ich pelen, stad oczekuje pelnego zrozumienia z Twojej strony za nasza krytyke pod Twoim adresem.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 09:18 

TadeuszX napisał(a):
(...)Ja walę cały magazynek i nic, (...)

Ja tez tak mam jak wale na singlu caly magazynek to nic...nie stoi zywe :wink:
Po tym stwierdzeniu widac ze grasz zbyt malo zeby [o/do]/cenic wszystkie aspekty gry.
A zwykle jak sie nie zna dobrze gry to nie wypowiada sie na jej temat.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 09:55 

Tadziu......moge być twoim kolegą ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2