Ja mam lepiej
Jak zakladałem konto to chciałem oczywiście miec ksywke jak w bf42 i w bfv. No to dawaj wklepuje Aligator.. itd, a stronka na której sie rejestruje zaczeła sie totalnie mulic. Nieszło zatwierdzić rejestracji, przedtem marudziło że złe hasło , potem że login nie taki.
poprawiałem co chwila i na końcu to już nic nieszło zrobić. Po pólgodzinie dalej jestem nie zarejestrowany i ciagle mnie odsyła w diabły.
W końcu udało mi sie cos zarejestrować. jakiś pierniczony login - superAN (miał być aligator ale już mi brakowało pomysłów).
Moge grać, odpalam gierke , loguje sie , komputer pamięta hasło i niby jest OK.
Ale w efekcie tego mieszania to niewiem na jakie w końcu hasło ustawiłem na logowanie się .
Żeby było śmieszniej to nawet niemoge odzyskać tego hasła, bo namieszałem przy tej rejestracji tyle adresów( oczywiście moich, a mam z 5 czy 6) i haseł,że z chiny niewiem co podać przy próbie odzysku.
Jak wydaje mi się, że wpisuje odpowiedni adres, to nie przychodzi mi na niego żadne hasło z gamespy na mój login superAN.
Miałem pecha, że akurat zmuliło im serwer.
Po miesiącu okazało się że wszystkie wpisywane loginy zostały zarejestrowane.
Mam teraz założone 4 konta na BF2 i do 3 znam hasła, bo doszedłem jakie są.
A do tego na którym gram od początku oczywiście nieznam i wszelkie próby odzysku nie dają efektu.
Jedyne co wiem na temat hasła to na ile jest liter, bo widze kropki przy logowaniu.
Najgorzej jak kiedyś niechcący wykasuje te kropki albo mi winda siądzie
Niezły bigos co
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)