Teraz jest 25 lis 2024, 12:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Joystick i F35B
PostNapisane: 17 lis 2005, 17:31 

Mam pytanie, niedlugo kupuje sobie Saitek Cyborg Evo i nie wiem jak wyglada ustawianie dyszy w dol w f35b :) moze ktos mnie olsnic? tzn jak ustawic ja do dolu, czy trzeba cos caly czas trzymac czy jak?

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 17:36 

Domyslnie ustawianie dysz w dol w F-35B to "s", nalezy przez chwile trzymac "s" az samolot zacznie sie wznosic potem wcisnac ciag "w" ew. pozniej dopalacz "shift" i lecisz. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 17:39 

Maarcinos_PL napisał(a):
Domyslnie ustawianie dysz w dol w F-35B to "s", nalezy przez chwile trzymac "s" az samolot zacznie sie wznosic potem wcisnac ciag "w" ew. pozniej dopalacz "shift" i lecisz. 8)

mi chodzi o to,jak na joysticku to zrobic......

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 17:46 

Sadzior napisał(a):
Maarcinos_PL napisał(a):

mi chodzi o to,jak na joysticku to zrobic......

Tez mam ten Joystick. Mianowicie, przepustnica gdy jest ustawiona na środku, ciąg jest na zero. Gdy odchylisz ją do siebie to wtedy traktuje jako ciąg wsteczny i dysza idzie w dół :) Gdy zaś do przodu, to wtedy startuje poziomo :) Śmiało możesz kupowac, ja mam 2 miesiące i jestem w pełni zadowolony :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 17:48 

joy jest fajny. Co prawda po 2 miesiacach posiadania sprzedalem go(nie sprawia mi frajdy latanie samolotami) ale nie moge mu nic zarzucic. Z przepustnica jest tak jak to wyzej opisano ;]

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 18:00 

Najlepszym joy'em do latania jest Saitek Cyborg Evo . Wygodny dobrze sie nim lata ma kilka osi . Ale najwazniejsze jest to ze jak dobrze rozstawisz sobie klawiszologie to bedzie wszytko w deske .

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 18:54 

Dorzuce swoje dwa grosze a może nawet trzy. IMHO w bfie nie ma co używać przepustnicy. Raczej więcej machania niż pożytku, a do tego możliwość startowania w pionie i w ogóle możliwość takiego ustawienia dysz to raczej tylko bajer żeby było w miare zgodne z orginałem. W grze wisisz=giniesz owszem można stosować to w niektórych manewrach, ale bez przesadyzmu :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 18:57 

Tak jak tu wyżej koledzy napisali najlepszym joyem do BF2 jest CYborg Evo - mam go juz 2 lata i uwazam, ze jest niezawodny

PS. pozdro mcmt :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 19:02 

Roba_PL napisał(a):
Najlepszym joy'em do latania jest Saitek Cyborg Evo .

Jest jeszcze kilka ale wymienie ten jeden ulubiony Logitech Cordless Freedom 2.4. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 19:15 

ja mam Sitek ST290 ( ubozsza wresja Cyber Evo ) i tez dziala jak zloto :D
A co do ustawianu ciagu zeby startowac pionowo to mi to jest nie potrzebne :D W sumie taki ot bajer :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 20:27 

A ja mam cyborg 3D gold i też spsuje się świetnie...ale heli latam myszką bo za chiny ludowe na joyu nie moge... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 10:12 

Spinacz_pl napisał(a):
Tak jak tu wyżej koledzy napisali najlepszym joyem do BF2 jest CYborg Evo - mam go juz 2 lata i uwazam, ze jest niezawodny

A tak ciekawosci.. Co konkretnie jest w tym joyu takiego co stawia go wyzej niz dajmy na to produkty Logitecha? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 13:43 

to, ze wiekszy % ludzi go uzywa. Nikt chyba na niego nie narzeka. Jest solidny i wytrzymaly. Do tego fajnie wyglada? ;] Alt tak na prawde to umowny ranking. tak samo myszki i klawy.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 15:13 

Mordoklej napisał(a):
Spinacz_pl napisał(a):

A tak ciekawosci.. Co konkretnie jest w tym joyu takiego co stawia go wyzej niz dajmy na to produkty Logitecha? :roll:

Widzisz - Logitechy nie mają za dobrej opini jeżeli chodzi o produkcję joyów (sam sie przekonałem - miałem pare modeli)

Fakt faktem nie latałem na tym bezprzewodowym joyu Logitecha i do niego nie moge sie przyczepić.

Saitek Cyborg Evo ma wyrobioną już bardzo pozytywną opinie. Solidnego i bezproblemowego (co myślę jest jego największą zaletą) joya. Produkt który może mu zagrozic pozycje to tylko i wyłącznie najnowsze cacuszko Saiteka Mianowicie "Saitek x52"

Ostatnio edytowano 18 lis 2005, 16:38 przez Spinacz_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 16:37 

imo saitek byl zawsze bardziej ceniony jako producent dzojstikow ,, tak samo jak logitech myszek ...
z doswiadczenia wiem ze joye logitecha sa kiepskie .... saiteka evo (pezprzewodowego) uzywalem przez miesiac - jest bardzo dobry, w sumie to zmienilem go na X52, ktory bije na glowe wszystkie inne dostepne na rynku ....
Jesli to ma byc joy tylko do bf2 to najbardziej optymalnym rozwiazaniem jest kupienie evo (x52 jest stosunkowo drogi, ale jak komus nie szkoda kasy- jesgo sprawa)

pozdrawiam :twisted: :twisted: :twisted:

edit: sory chyba pomylilem watek jak moderator moze, to niech usunie tego posta

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2