kesey napisał(a):
lol - bf2 ma na prawdę mały udział w tym co się tutaj teraz dzieje, a to dlatego że większość graczy szukających przygód zaczęło grać w dwójkę mając nadzieję na "świeższe" spojrzenie na tą grę... i z tego co zauważyłem większość się myliła (a szkoda bo też myślałem że bf2 to będzie coś - niestety nie takie coś jak bf42). A to, że niektórzy ludzie stąd już zniknęli jest dla mnie czymś oczywistym (ile można grać non stop w 1 i tą samą grę) przynajmniej dla mnie jest to normalne. Co za tym idzie - ja widocznie jestem kimś nienormalnym grając wciąż w tą samą grę tyle czasu (aczkolwiek już nie z tym samym zapałem)
btw: Gratuluję wszystkim wytrwałym... a z drugiej strony współczuję, że przez cały ten czas nie znaleźli sobie innej/ciekawszej rozrywki niż granie w bf42 (niczego nie ujmując tej wybitnej grze) no i życzę wszystkim świeżym graczom stworzenia chociaż namiastki tego co działo się tu rok/2lata temu.
PS. [cytat "Czy te czasy wrócą ????? "] daj mi namiar na wehikuł czasu jak gdzieś dorwiesz.
IMO kesey ma racje ale stworzenie podobnego klimatu jest raczej niemożliwe, wystarczy spojrzeć na scene dziś 1/3 graczy to osoby do 14roku życia lol(1.5 lata temu to z tej grupy wiekowej to tu udzielał się np. Homer, Soud, Wiechol lub ja

, a teraz?) i to właśnie w większości oni robią burdel czy nei mam racji? owszem są starsi równie ynteligentni, ale generalnie jest ich mniej i wynika to chyba z tego że oni zdają sobie sprawę że to tylko gra! Nie mam nic do młodszych bo sam esetm gówniarz

ale no kurde trzeba na to patrzeć z dystansem bo to zabawa a nie zawody o zlote kalesony.
Uważam że jeśli chcecie tworzyć namiastkę starej sceny i klimaty i przyciągnąć starych graczy spowrotem postarajcie się żeby było do czego wracać z chęcią... a nie na pełen trolli i lam powerzone ... ja sie postaram od dzis ...
pzdr Ser