Zuaw_Smierci napisał(a):
Robal, to rzeczywiscie cos masz skopane, ja z 512 ramu ( i kreconym sprzecie jak ty) mam stale fps 40 i poznizej 30 nie schodzi nawet podczas duze jzadymy. Jedynie scinki mam, ale to wina ramu. Wiec na 1 gb nie powinno tak byc, do tego ja gram z texturami na medium. Najlep[iej winde przeinstaluj bo moze cos tam siedzi.
@Kolega_PL - euryki nie odkryles, ja jakbym skladal komp to bym nie kupil tego radka na pewno co mam teraz, ale jezeli ludzia zalezy na komfortowej grze nawet w medium/high w niektorych dosc nowych grach, to moze go brac. Nie miej na oczach tylko bf2, gra ma skopany silnik i w sumie nie wiadomo czemu, bo grafa nie jest rewelacyjna a wymagania? Wiec pomysl o chociazby takim far cry ktory ma o niebo lepsza grafe niz BF2 a chodzi w all na full/high bez sciec... ze ty bys nie kupil tej karty, to nie znaczy, ze ktos inny by nie kupil... do tego istnieje taki wazny wspolczynnik, jak kasa. Nie kazdy ja ma. Sa tez inne wydatki. Wiec nie mow ze "kto by kupil te karte dzisiaj", tylko przyznaj ze jest najlepsza w swojej cenie/przedziale cenowym.
Przeczytaj dobrze mojego ostatniego posta, a doszukasz się tego, że przyznałem rację, że za 300 lepszej nowej karty nie kupi, ale nie oto chodzi. Ty chyba nie widziałeś jak BF2 wygląda na wypasionym kompie. A takie nasze zwykłe karty nie oddadzą wszystkich nowości jakie zaserwowali nam programiści z EA. Jeśli kiedyś będziesz miał okazję przetestować super kartę oczywiście na niezłym kompie to zainstaluj sobie BF2 i zobaczysz ile straciłeś przyjemności dla oka grając na 9550 itp.
Ja bym na jego miejscu (jeśli byłbym niecierpliwy) kupił używanego 9700 pro, albo właśnie XT (świetnie się kręcą, ale mają tylko 4 potoki). Natomiast gdybym cierpliwością grzeszył to zdecydowanie poczekałbym na przypływ większej gotówki.