Teraz jest 25 lis 2024, 14:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 12:58 

A ja mam takie pytanie czy jak nie odblokowalem wszystkich broni w podstwawowym Bf2 to nie bede mogl odblokowac ich w dodatku ??

Ostatnio edytowano 23 lis 2005, 13:10 przez <TIGER>, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 12:58 

jarken napisał(a):
ognacy napisał(a):
sixstus napisał(a):
No i znowu trzeba kombinować; jak tu zainstalowac patcha? Miejsca brak a serwery stoją już na nowej wersji. Eh, co za życie :?

No wlasnie, to jakas kicha. Ja musialem zwolnic 3,5GB, zeby mi sie zechcialo te 280MB "cudo" zainstalowac. Co prawda pisal, ze wystarczy 3000MB, ale to nieprawda - mialem 3200MB i ciagle mu sie nie podobalo - musial miec 3500.

Lukasz

Taaa, a ja mam wolnego miejsca 4 GB i nadal nie chce mi się zainstalować :/
Może trzeba zwolnić trochę miejsca na partycji z systemem?

Tak, na partycji z systemem musialem miec te 3,5GB. Czemu - za cholerę nie pojmuję.

Skądiną nie mieli czasu naprawić instalatora, ale mieli czas spieprzyć widok z kamerki TV w heli bojowych. Sprawdźcie sami, jak to zajefajnie teraz wygląda :-/

Łukasz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:05 

Podczas instalacji bf2-sf jest przeprowadzana aktualizacja bf2 do wersji 1.1.2554-344 a path ktory sciagacie aktualizuje gre do 1.1.2554-356. Teraz czesc serwerow stoi na wersji -344 a czesc na -356 nie wiem o co chodzilo ea z tymi pathami ale jedno jest pewne znowu dali du*y. Ogolnie sf nie podoba mi sie. Wszystko to co dali w tym dodatku mogli dac w pathu no ale EA by wtedy nic nie zarobila a tak to przynajmniej na piwko bedzie. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:09 

ognacy napisał(a):
jarken napisał(a):
ognacy napisał(a):
sixstus napisał(a):
No i znowu trzeba kombinować; jak tu zainstalowac patcha? Miejsca brak a serwery stoją już na nowej wersji. Eh, co za życie :?

No wlasnie, to jakas kicha. Ja musialem zwolnic 3,5GB, zeby mi sie zechcialo te 280MB "cudo" zainstalowac. Co prawda pisal, ze wystarczy 3000MB, ale to nieprawda - mialem 3200MB i ciagle mu sie nie podobalo - musial miec 3500.

Lukasz

Taaa, a ja mam wolnego miejsca 4 GB i nadal nie chce mi się zainstalować :/

Tak, na partycji z systemem musialem miec te 3,5GB. Czemu - za cholerę nie pojmuję.

Skądiną nie mieli czasu naprawić instalatora, ale mieli czas spieprzyć widok z kamerki TV w heli bojowych. Sprawdźcie sami, jak to zajefajnie teraz wygląda :-/

Łukasz

Dzięki teraz poszło :) A czy poprawili bug z C4??

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:11 

Wiecie co, już się ostro wkur***** :evil: W życiu już nie kupię oryginała. Pirat to przynajmniej wiem czemu nie działa a gra za którą zapłaciłem sporą kasę :?: :!: Pokur**** tych skur***** z EA :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:26 

ognacy napisał(a):
Łukasz

Z tym sie nie zgodze - jak dla mnie nowa kamera TV dodaje smaczku
i jest bardziej klimatyczna. I mniej wiecej juz prawie taka powinna byc -
jeszcze powinni dodac wieksze jakby rozmycie konturow obiektow w niej widocznych by bylo calkiem fajnie i w miare realistyczie... :)

Podoba mi sie tez lekko zmodyfikowany efekt ogluszenia po wybuchu :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:27 

sixstus napisał(a):
Wiecie co, już się ostro wkur***** :evil: W życiu już nie kupię oryginała. Pirat to przynajmniej wiem czemu nie działa a gra za którą zapłaciłem sporą kasę :?: :!: Pokur**** tych skur***** z EA :evil:

Ale kolega 'szóstkowy" się zdenerwował. Co wprawiło go w ten stan. Ja bym sie na Waszym miejscu nie wybierał na LAN-PARTY , człowiek zdesperowany jest zdolny do wszystkiego. :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:29 

Eh problemów z patchami ciąg dalszy :twisted: wida że EA dalej traktuje Polske jako kraj na drugim końcu świata racząc nas bugami w instalkach do patchy w ilośiach przemysłowych.

Dzisiaj ściągnąłem patcha 1.12. Oczywiście na starcie klasyczny bug z instalką. Na szczęście grzebanie w Temp pomaga. Instalacja przebiega bez problemów. Ale co z tego skoro gdy tylko odpalam BF2 gra odrazu wywala mnie do Windy, a wcześniej wszystko działało elegancko :( .
Ktoś wie co to może byc :?: :?: :?: :?:

Mój komp:
Intel Celeron D 2.8gHz
1024 mb RAM Kingston PC3200 CL3 (2x512)
Radeon 9550SE

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:29 

karbow napisał(a):
Wszystko to co dali w tym dodatku mogli dac w pathu no ale EA by wtedy nic nie zarobila a tak to przynajmniej na piwko bedzie. Pozdrawiam

cos mi sie zdaje ze masz racje

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:31 

Ale skad do hu** mam wziac 3 gb wolnego na partycji z systemem jezeli ona ma wogole 7 gb?? max co mi sie udalo zwolnic to 2,3 giga z wylaczeniem hibernacji bo giga zabieral i co jeszcze wylaczyc??

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:43 

Cytuj:

Dokładnie... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 13:49 

Mr Groch napisał(a):
ognacy napisał(a):
Łukasz

Z tym sie nie zgodze - jak dla mnie nowa kamera TV dodaje smaczku
i jest bardziej klimatyczna. I mniej wiecej juz prawie taka powinna byc -
jeszcze powinni dodac wieksze jakby rozmycie konturow obiektow w niej widocznych by bylo calkiem fajnie i w miare realistyczie... :)

Podoba mi sie tez lekko zmodyfikowany efekt ogluszenia po wybuchu :D

A co sie zmienilo w tej kamerce? Ja nie latam helikopterami wole samoloty.
EDIT
Juz widze spoko dzieki. Myslalem ze cos zmienili w technice celowania.

Ostatnio edytowano 23 lis 2005, 14:14 przez karbow, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:02 

Mogli chociaż zmienić kolor celownika w TV na jakiś ciemniejszy. Biały na białym tle (jak przed nami widać słońce) jest kompletnie niewidoczny.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:12 

BoB napisał(a):
Eh problemów z patchami ciąg dalszy :twisted: wida że EA dalej traktuje Polske jako kraj na drugim końcu świata racząc nas bugami w instalkach do patchy w ilośiach przemysłowych.

LOL, te wszystkie problemy z patchem to przez to, ze EA traktuje Polske jak kraj na drugim koncu swiata :wink:.

_OskaR zmien miejsce zamieszkania, bo forum rozjezdzasz.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:17 

Killer20200 napisał(a):
Ale skad do hu** mam wziac 3 gb wolnego na partycji z systemem jezeli ona ma wogole 7 gb?? max co mi sie udalo zwolnic to 2,3 giga z wylaczeniem hibernacji bo giga zabieral i co jeszcze wylaczyc??
Ogranicz sobie pamięć wirtualną poprzez ręczne zmniejszenie wielkości maxymalnej pliku stronicowania do jakiś 500mb na czas samej instalacji. Xp standartowo ma w nim około 1.6gb więc napewno będziesz miał wystarczająco na zainstalowanie. Prawym na Mój komputer ->właściwości->zaawansowwane->wydajność->->zakladka zaawansowane->na dole pamiec virtualna->zmien i ustaw ręcznie na systemowej na max 500mb czy cos i kliknij ustaw ok ok ok reset kompa i instalka.
_OskaR napisał(a):
Mogli chociaż zmienić kolor celownika w TV na jakiś ciemniejszy. Biały na białym tle (jak przed nami widać słońce) jest kompletnie niewidoczny.

Polemizowałbym :) śmigłowiec raczej jest do niszczenia celów znajdujących się na ziemi i rzadko zdarza się aby na tle ziemi nie było widać celownika :)

Ostatnio edytowano 23 lis 2005, 14:19 przez PotulnY, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2