Teraz jest 6 mar 2025, 19:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 19:26 

Shit!!!!!!!!!!! kupiłem wreeszcie sf ale patrze a tu patcha potrzeba.Sukam chyba z pół godziny,oczywiście download u ea nie działa a tu się pokazuje , że godzina brakuje co za shajs.Myślałem,że po tych 20 minutach z 1.3 nie może być gorzej.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 19:33 

pitermaster napisał(a):
Shit!!!!!!!!!!! kupiłem wreeszcie sf ale patrze a tu patcha potrzeba.Sukam chyba z pół godziny,oczywiście download u ea nie działa a tu się pokazuje , że godzina brakuje co za shajs.Myślałem,że po tych 20 minutach z 1.3 nie może być gorzej.

z tego co napisałeś mniemam :D że chcesz ściągnąc patcha tak?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 20:09 

Walking death napisał(a):
Crist napisał(a):
Choć nie mam SF...Miałem możliwośc i z niej skorzystałem pobiegania ze SCAR-L,gdyz zabilem niejakiego ubisofta.I powiem tyle.Jest to to samo co M4,tylko inaczej wygladające.Obrazenia beznadziejne bo grenadier dostal odemnie 6 pociskow i przezyl.A potem 7 pociskow z pistola i dopiero dead.ta pukawka jest lda mnie średniawa...

Po pierwsze LOL

PO drugie Crist nie wiem jak ty strzelałeś bo IMO SCAR-L jest dużo lepszy niż M4 rozrzut dość mały i większy damage. Jedna z lepszych broni jak dla mnie.

No nie wiem,bo jest takie przysłowie "O gustach się nie dyskutuje"Dla jedego SCAR-L to cudo,dla innych lipa.A odgłos wystrzału przypomina mi dziecięce zabawki.Rozrzut może mniejszy ale dla MNIE broń jest IMO do dupy.

PS:zeby zobaczyć według statystyki,to bronie te śą takie same

Obrazek

Choć nie ukrywam,że dal mnie m4 jest nieco lepsze.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 20:44 

te statystyki nie sa precyzyjne. Gdzies w necie kraza dokladne parametry broni i tam doskonale widac,ze nawet jesli bronie sa identyczne w BFHQ to w grze nie...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 20:47 

Lailonn napisał(a):
te statystyki nie sa precyzyjne. Gdzies w necie kraza dokladne parametry broni i tam doskonale widac,ze nawet jesli bronie sa identyczne w BFHQ to w grze nie...

no wlasnie :D kiedys nawet na forum jak sie o sniperki klucili to chyba potulny zamiescil cos takiego ale nie jestem pewnien :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 21:33 

Lailonn napisał(a):

Oczywiście że nie są dokładne,ale z grubsza wiadomo co można spodziewać się po broni:

PS:Moze to troche dziwne,ale umieszczam screen z efektem wybuchu flashbanga:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 22:17 

Dziwny jest screen, czy to, że go umieszczasz?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 23:37 

_OskaR napisał(a):
Co do śmigłowców- chlapacz jest rzeczywiście zwrotniejszy od Mi-35. 35-tka jest bardziej krowowata (i nie ma czegoś takiego jak przedział dla reszty załogi). Poza tym dźwięk silników Mi-35 nie jest taki, jak np. w DC :evil: Trochę mi tego brakuje.

Zagrałem dopiero jedną planszę Devil's Nest (?), wbiłem się w ten ruski transporter i kosiłem rebeliantów. Ponad 200 pkt. ugrałem :shock: Kocham ten dodatek :lol: :lol:

Na których planszach z SF/JS są te nowe helikoptery szturmowe (Apache i Hind)? Jakie na których planszach?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 23:57 

Powiedzcie jakie macie pingi w SF i nowym patchu a jakie macie pingi w podstawce i nowym patchu??

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 00:16 

falcon ja nadal mam pingi 60-100 w podstawce. Jedynie w przegladarce podskoczyly. Jednak po wejsciu na server sa normalne. Masz pecha ;/

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 00:18 

falcon mam ten sam problem co ty ;/ wqrwia mnie to...

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 00:19 

No człowieku mnie to tak rozpierdala że nie wiem... ;( Jak byś cos wiedział to mów stary...ja zrobie to samo gdy czegoś sie dowiem...bądź co bądź jutro ide kupić SF. A Piotr3k Ty masz SF??

EDIT

@Piotr3k: zassaj ten program : http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11197 .

Ja tak zrobiłem, zaktualizowałem BF2 i mój ping teraz na gamesnecie=70.

Co prawda test przeprowadzony późno, ale nie sądze, żeby godzina robiła aż tak dużą różnice (przypominam...mój wczesniejszy ping =500-600). Sprawdze jeszcze jutro po szkole (tak w razie czego) ;)

3m K :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 01:51 

ja już też mam dodatek ale jak na razie wole tradycyjny bf2,jakoś nie moge przyzwyczaić się do noktowizorów,rzeżnia trzeba przyznać jest cacy ale wole rzeżnie dzienną oczywiście to rzecz gustu.No i fajnie że są dodatkowe do odblokowania bronie niestety następca pkm ma barzdo duży rozrzut chodz nadrabia szybkostrzelnością.Co do wydajności jakoś nie zauważyłem spadku.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 07:23 

falcon to moze stad te pingi? :D Po wejsciu do gry PB chcial sie zaktualizowac i sciagal w tle dane a ty sie ciagle rozlaczales zly na ping? ;D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 07:30 

Lailonn napisał(a):
falcon to moze stad te pingi? :D Po wejsciu do gry PB chcial sie zaktualizowac i sciagal w tle dane a ty sie ciagle rozlaczales zly na ping? ;D

OT: Pierwszy raz jestem o 6 rano na tym forum i co widze, Lailonn nie możesz żyć bez tego forum? moderatorem wanna be czy co ? :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2