Teraz jest 27 lis 2024, 12:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lis 2005, 13:05 

Pierwszy problem przy instalowaniu tego patcha to brak miejsca na dysku, co oczywiście nie jest prawdą. poszukałem na forum znalazłem rozwiązanie. Troche pomieszać w rejestrze i pięknie już początek działa. Wybieram jezyk Polski no i oczywiście jak to zwykle bywa aktualizacja nie udana. Myśle sobie tyle razy już przez to przechodziłem wiec nie bedie problemu. Włączam instalke jeszcze raz, wybieram język i szperam w tempie w poszukiwaniu plików patch.exe . rtd itd... najlepsze jest teraz to że w tym katalogu gdszie powinny sie znajdować 4 lub 5 plików są tylko 2 :] patch.exe i jakiś patch.dll i lipa panowie. Wisze i znowu nie wiem co mam z tym zrobić :/

EA powinno wypłacać odszkodowania za stracony czas i nerwy !!

Napiszcie co mam z tym zrobić. z góry dzięki. pozdrawiam

PostNapisane: 24 lis 2005, 19:41 

Aktualizacja nieudana->MANUALNIE :lol: Skad ja to znam :x

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 21:03 

kurde to macie cholerne problemy :/ Ja osobiscie nie maialem jeszce zadnego problemu z Bf2 ale chialbym wiedziec czym moze byc spowodowany ten blad z "brakiem miejsca na dysku" i dlaczego niktorzy tak nie maja a inny owszem ???

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 21:21 

Tzw "problem z brakiem miejsca na dysku", polaga na braku miejsca na dysku. Niektórzy go mają, ponieważ mają brak miejsca na dysku. Ci, którzy mają miejsce na dysku nie mają problemu z problemem braku miejsca na dysku :wink: Jestem okrutny 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 21:57 

Kurde ludziska...wiem, że pisze to wszędzie :P ALE do cholery jasnej to jest powalone...ping mam teraz 480 na Asterze a z gamesneta mnie wypieprzyło!!! No to jest jakieś nieporozumienie a ten patch to wielka pomyłka...mam dwa pytania...

1. JAK ZMNIEJSZYŚ PING??!! Jak to jest, że niektórzy mają po 90 itp??!!

2. Czy po zakupie SF też tak będzie??!!

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 22:06 

niech ktoś mi pomoże rozwiazać ten problem bo chce zainstalować tego patcha a nie potrafie znaleść rozwiązania.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 22:21 

Ludzie, zacznijcie troche myślec. Do rozwiązywania problemu z brakiem miejsca powstał temat o dokładnie takiej nazwie... Znalezienie go zajmie ci 30 sek..

Co do pingu, nie sądze, aby patch miał tu cokolwiek do sprawy. Jakie masz łącze? Czy masz firewalla? Czy używasz antyvira.. Podaj konkrety, a nie "mam problem" i niech wróżki się domyślą jak go rozwiązać...

P.S Spróbuj ręcznie zaktualizować PB. Jaki komunikat podał Ci gamesnet po wywaleniu?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 22:40 

Człowieku przed wgraniem patcha wszystko było miodzio...a teraz nagle takie z dupy pingi??!! (po zmianie na DSL w opcjach gry 500-600 na pl serwerach) Moje łącze 1024/768 firewalla uzywam tylko windowsowego z SP2 ;)

Komunikat był taki, że Zostałem wyrzucony za zabijanie swoich z drużyny lub za sprawą głosowania (czy jakoś tak) ... :/

Jak mam zaktualizować tego PB??

Tytuł: 112
PostNapisane: 24 lis 2005, 22:43 

Czy ktoś może podać linka strony z której mógłbym pobrać nieuszkodzoną wersję patcha 1.12, bo ściągałem już z WP i EA, ale zmarnowalem tylko pół dnia :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 23:25 

pomocy co jest z tym zasranym EA przy każdym patchu mam problem znów mi wyskakuje aktualizacia nieudana nie wiem co mam zrobić miejscna na partycji z tempem mam 20gb z grą 10gb przeinstalowałem bfa nic nie dało sposub z 1.uninstall BF2
2.odpalic patcha
3.wybrac jezyk klinknac next
4.wejsc do C:\Documents and Settings\USER\Ustawienia lokalne\Temp
5. wejsc do folderu ktory wyglada mniejwieciej tak {698D7E61-E4BF-4CA6-8A09-CF6BDBFDEF65}
(ale zawiera pliki patch.exe itp)
6. calosc skopiowac
7.Wklejic na C:/
8.START>Uruchom i wpisujemy "cmd" ( bez"" )
9.wpisujemy "cd.." ( bez "" ) az dojdziemy do poziomu C: ( standartowo wystarcza 2x cd..)
10. wpisujemy patch.exe "Sciezka zainstalowanego BF2" ( np. "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2" )
[czyli calosc powinna wyglaac patch.exe "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2" ( pamietajcie o wpisainu "" )
11.czekac na koniec update
12. cieszyc sie gra
Nie działa pomocy !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 00:11 

falcon_eye7 napisał(a):
Człowieku przed wgraniem patcha wszystko było miodzio...a teraz nagle takie z dupy pingi??!! (po zmianie na DSL w opcjach gry 500-600 na pl serwerach) Moje łącze 1024/768 firewalla uzywam tylko windowsowego z SP2 ;)

Komunikat był taki, że Zostałem wyrzucony za zabijanie swoich z drużyny lub za sprawą głosowania (czy jakoś tak) ... :/

Jak mam zaktualizować tego PB??

mam ten sam qfa problem ;/ pingi 300-400 po zainstalowaniu patcha ;/
firewall'a nie mam

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 00:22 

balbin_JD napisał(a):
pomocy co jest z tym zasranym EA przy każdym patchu mam problem znów mi wyskakuje aktualizacia nieudana nie wiem co mam zrobić miejscna na partycji z tempem mam 20gb z grą 10gb przeinstalowałem bfa nic nie dało sposub z 1.uninstall BF2
2.odpalic patcha
3.wybrac jezyk klinknac next
4.wejsc do C:\Documents and Settings\USER\Ustawienia lokalne\Temp
5. wejsc do folderu ktory wyglada mniejwieciej tak {698D7E61-E4BF-4CA6-8A09-CF6BDBFDEF65}
(ale zawiera pliki patch.exe itp)
6. calosc skopiowac
7.Wklejic na C:/
8.START>Uruchom i wpisujemy "cmd" ( bez"" )
9.wpisujemy "cd.." ( bez "" ) az dojdziemy do poziomu C: ( standartowo wystarcza 2x cd..)
10. wpisujemy patch.exe "Sciezka zainstalowanego BF2" ( np. "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2" )
[czyli calosc powinna wyglaac patch.exe "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2" ( pamietajcie o wpisainu "" )
11.czekac na koniec update
12. cieszyc sie gra
Nie działa pomocy !!!!!

U mnie to samo dzis po kilka razy próbowalem zainstalowac ten @##$$@$ patch :evil: ale nic to nie dalo. A bylo juz wszystko wporzadku dwa miechy temu udalo mi sie cudem jakos zainstalowac 1.03, a teraz... po cholere EA wypuscilo znowu ten zasrany patch!!!!!! Nie da sie tego zainstalowac :evil: strata $! A raz jak chcialem uruchomic patch pojawil sie komunikat, ze nie ma patch.exe czy jakos tak istna paranoja.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 00:48 
Moderator forum

dziwne.. jakos nigdy nie mialem problemow z patch`ami.. :roll: wiec zamiast narzekac na EA, moze zrobcie porzadek na swoich kompach... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 00:56 

Jakoś nie widze związku z pingiem... :/

Jutro robie co prawda defragmentacje i pójde kupić to SF... ********* jak nie bedzie szło grać przez te *mama zabroniła mi przeklinać* pingi to nie...w dupie to wszystko mam.

@Piotr3k: Jak coś bedziesz wiedział w sprawie tych zasrańców (czyt. ping) to daj znać pls...ja również to zrobie jak czegoś sie dowiem.

EDIT

@Piotr3k: zajrzyj do działu "ogólne" i tematu, w którym pisałeś, że masz ten sam problem...myśle, że już go rozwiązałem ;)

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 01:22 

Twinn napisał(a):
dziwne.. jakos nigdy nie mialem problemow z patch`ami.. :roll: wiec zamiast narzekac na EA, moze zrobcie porzadek na swoich kompach... 8)

Zamiast wypisywac bzbury, lepiej bys cos doradzil. Porzadek na kompie mam, zadnego swinstwa nie instaluje. Po za tym Patch nie chcial sie zainstalowac nawet na swiezo przeinstalowanym systemie, z aktualnymi sterownikami i wogole cacy :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2