Teraz jest 15 lis 2024, 11:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 21:29 

"Bo to polska nie elegancja francja... "

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 21:51 

Nie ma co plakac bo noob z unkockami i tak nie podskoczy dobremu graczowi na broniach standardowych :twisted:[/quote]

100 % racji :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 00:05 

ognacy wszystko fajnie tylko po co dali unlocki jak flashbang do podstawki ? To jest zagadka na miare "The X-Files" ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 03:23 
Moderator forum

Jeżeli nie wiadomo o co chodzi... Sporo łebków kupi sobie SF tylko dlatego żeby mieć lekką przewage nad resztą. Flashbang na przykład nie należy do przyjemnych akcji i utrudnia gre na takim Karkandzie jak diabli.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 03:52 

Hynol napisał(a):
Jeżeli nie wiadomo o co chodzi... Sporo łebków kupi sobie SF tylko dlatego żeby mieć lekką przewage nad resztą. Flashbang na przykład nie należy do przyjemnych akcji i utrudnia gre na takim Karkandzie jak diabli.

Co do flashbang, to mysle, ze jest to zdecydowanie najdalej idaca zmiana w nowym patchu, a raczej w SF. To jest *bardzo mocne*. Znakomicie ułatwia niszczenie wrogich czołgów, apc, heli i czego tam jeszcze (we wszystkim się ślepnie, anwet jeśli sie patrzy w innym kierunku, niż granat). Jeden rzuca flasha, drugi klei C4. Nie ma na to siły. Zupełnie to zmienia dynamikę gry przy tych flagach, których można skutecznie bronić campując. Np. jest na dragon valey flaga 'river village' - ta otoczona murkiem, której nie da się zdobyć pojazdem. Broniłem dzisiaj tej flagi - obstawiłem wszystkie wyjścia C4 i czekałem z G36C. Niestety przez okienko w murze wrzucili mi flashbanga, goście wpadli, zabili mnie i przejęli flagę bez problemu; nie miałem najmniejszych szans. Żadnych. Gdybym miał znowu bronić tej flagi zakampowałbym się pewnie gdzieś na pobliskich wzgórzach i próbował bronić jako snajper - co biorąc pod uwagę UAV i komendanta na wiele by się nie zdało. Na pewno jest na to jakaś skuteczna kontr-taktyka, ale jak na mój gust f-b robi gigantyczną różnicę w grze. Na dodatek tych granatów jest 4 w zapasie.

Nie wiem na ile to zmieni zasady gry, ale powiem jedno - to jest właśnie bardzo piękny przykład gnojenia klientów podstawki przez EA i DICE. Dzisiaj byłem wściekły, mimo iż mam SF i bawiłem się tymi granatami. Z mojego punktu widzenia to po prostu psuje grę.

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 11:41 

ognacy napisał(a):
Nie wiem na ile to zmieni zasady gry, ale powiem jedno - to jest właśnie bardzo piękny przykład gnojenia klientów podstawki przez EA i DICE. Dzisiaj byłem wściekły, mimo iż mam SF i bawiłem się tymi granatami. Z mojego punktu widzenia to po prostu psuje grę.

pozdrawiam,
Ognacy

No ba…. Trzeba pogratulować EA bo zrobiła świetny (z pkt widzenia marketingu) produkt mixując podstawe z dodatkiem - świetny sposób na dodatkowe $
Wszyscy którzy nie mają $ na dodatek niech się nie martwią, pewnie po kilku tygodniowym szale z SF sporo serwerów (tych lepszych) wyłączy wszystkie unlocki i będzie po sprawie... no chyba że ten dodatek jest tak dobry....

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 12:32 

Żaden z unlocków nie jest rewelacyjny. Najwięcej zmieniają flashbangi. Reszta jest porównywalana do broni podstawowych, pierwszych unlocków. Jedyna zmiana wg mnie dość na plus to MP7 dla mechamika. Najlepszy pm w grze. Całkiem nieźle zastępuje strzelbę.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 22:12 

Jeśli odblokuję F2000, czyli nową broń asfalta z SF, to od tej pory granaty błyskowe będę miał dostępne w podstawce. Ale czy tylko wtedy gdy wybiore kit z F2000, czy zawsze grając asaultem? Czy błyskowe zastępują dymne?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 22:49 

Jak weźmiesz F2000 to już zawsze masz flasha zamiast dymka :) obojętnie czy nawet weźmiesz G3. Co do flashow ana Karkandzie od spawnow US idzie sie obok/ przez ploty. zawsze są obstawione. Rzucam flasha i zbieram żniwo nożem 8) Co do oślepianaia pojazdów nie byłem pewny ale i tak rzucałem :) Mogli dać jeden-dwa flashe a tu 4 i rozgrywka jeszcze bardziej utrudniona.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2005, 08:13 

A więc albo flash, albo dym...
No to teraz mam dylemat.
A można było to innaczej zrobić. Np. flashe tylko z F2000.
Widać pany z EA na to nie wpadły.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2005, 14:01 

jak dla mnie to te flash'e sa beznadziejne,wczesniej byla rozgrywka na w miare równym poziomie,jestes dobry to ci dobrze idzie,a teraz byle jaki kasiasty noob,walnie ci flash'a i niewiesz co sie dzieje;/niepodoba mi sie osobiscie ten bajer ale mowi sie trudno :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2005, 18:05 

Świetny jest motyw z gazem łzawiącym. Dziś na Mass Destruction gazowałem równo: maska, gaz i jazda !!!
BTW w podstawce nie ma gazu łzawiącego czy mi się zdaje??

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2005, 18:16 

LOL ja już z przyzwyczajenia bigam non stop w masce bo nie lubie jak obraz mi pulsuje a gość się dławi :lol:

tak małym off to miałem nie kupowaćteraz sięjaram ale SF to niestety zwykły BF z nowymi teksturami i kilkoma nowymi broniami niestety a miało być tak pięknie i za to trzeba dać 70zł?? LOL

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 20:09 

Zakupiłem BF2:SF i co nie mam żadnej broni nowej odblokowanej. Mjałem nadzjeje ze jak mam odblokowane G3 to i bede mjał odblokowane F2000 a tu chu.... Może wiecej jak zrobic by miec nowe bronie odblokowane dodam ze mam juz dodatek czyli BF2:SF.

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 20:20 

Zarób kilka pkt na rankingowych serwerach.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2