Wrrr, mam ten sam problem, tak jakby po zainstalowaniu patcha 1.12 spieprzył mi się sprzęt, albo może ma wira jakiegoś w sobie
- w żaden logiczny sposób nie mogę tego sobie wytumaczyć. nazwe profilu mam "fth" na prawach administratora, profile kasowałem...
Walnąłem postana forum.tweak.pl ( proszę go nie zaśmiecać, może wypowie sie ktoś orientujący sie w temacie )
Witam,
mam problem z aplikacją - konkretnie grą - battlefield 2
Przy uruchamianiu aplikacji pojawia się błąd.
Zrzuty z dziennika zdarzeń.
Kod:
Aplikacja powodująca błąd bf2.exe, wersja 0.0.0.0, moduł powodujący błąd ~df394b.tmp, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x000c486b
.
Kod:
Aplikacja G:\Game\bf2\BF2.exe wygenerowała błąd aplikacji. Błąd wystąpił na 11/28/2005 @ 21:40:21.796. Wygenerowany wyjątek to c0000005 pod adresem 667C486B (~df394b!CModuleMonitor__IsModuleWithinLimits).
i aplikacja, po pokazaniu logo gry się zamyka.
Błąd pojawił się po instalacji najnowszego patcha do gry na starym systemie Win XP Pro.
Wlasnie jestem po reinstalacji windy, zainstalowaniu SP2 + wszystkich aktyalizacji, najnowszych dostępnych sterowników podpisanych certyfikatem i zupenie czystym systemie windows.
Czysty battlefield 2 nie startuje nadal, patcha nawet nie instalowałem... błąd pojawia się taki sam.
Wygląda mi to na jakiś problem sprzętowy :/
Ram wyeliminowałem ( mam 2 kości twinmos cl 2.5 - przekladalem je miejscami itp, dysk raczej też bo bf2 jest w innym obszarze hdd, karte muzyczną wyjmowałem i wkładałem. Kompa odkręciłem - też nic nie pomogło...
Nie ruszałem jedynie karty graficznej bo nie mam nic na zastępstwo.
Inne gierce śmigają, system stabilny.
Nie mam pomysłu co z tym zrobić - proszę więc o pomoc.
Konfiguracja :
Soltek frn2-l - nforce 2 ultra
athlon xp 1700+
2xtwinmos 512 cl 2
leadtek g 6600 gt
sb live 5.1
segate 40 gb
Może ktoś kto włada biegle angielszczyzną mógłby napisać do EA ? W Polsce mamy jakiąś pomoc techniczną ?