CS_JUBY napisał(a):
A co do drugiego akapitu masz racje niec nie sprwdzam.
Zdajesz sobie sprawę, że pokazujesz tym zupełny brak szacunku, do osób które będą później czytać twoje wypociny ? (tak wypociny, w Twoim przypadku to i tak jest eufemizm).
Sprawa druga. Czy ktoś z forum jest w stanie przetłumaczyć na polski, co nasz szanowny kolega chciał przekazać ?
CS_JUBY napisał(a):
A tera troche cie zaskocze a dokładniej odpowiedz jest w moim nicku tylko nie tyczy się Nvidi ale ATI. CS=Counter-Strike jesli mjałeś do czyniena z jedną z odmjan tej gry czyli Counter-Strike Source to sobie przetestu gre na GF i Radeonie rużnice odrazu zauważysz bo jest spora taka jak w Doom 3 może i wjększa bo niestety silnik HL2 bazuje na ATI a to samo sie tyczy CSs no a wątpie by konczyło się na tych dwuch grach wic nie ograniczaj tego tak bardzo niestety to jest kokurecja i ma tu wpływa gra ale nie zawsze. A dałem za przykład gre najbardzjej populrna z FPS i niestety BF2 jeszcze daleko do takiego poziomu.
Mam na myśli szczególnie ten fragment:
CS_JUBY napisał(a):
wic nie ograniczaj tego tak bardzo niestety to jest kokurecja i ma tu wpływa gra ale nie zawsze
Co do zaskakiwania, to obawiam się, że już mnie niczym nie zaskoczysz. Trudno oczekiwać większego bełkotu.
Udało mi się zrozumieć tyle, (choć nie wiem czy do końca dobrze) że ATI lepiej sobie radzi w HL2. Zgadza się, jest to drugi obok Dooma III przykład gry, w której wyraźną przewagę mają karty jednej firmy. I jak na razie (na szczęście) są to przykłady odosobnione.