Teraz jest 4 mar 2025, 12:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 01:18 

FaTaLWoLf napisał(a):
N3mezis napisał(a):
Ale rzucasz tymi postami na prawo i lewo...

Ja wiem dlaczego to jest minus WCG w Wawie czy jak to sie tam nazywa
teraz bezie wysyp n00bów i troli ktorzy zobaczyli BF2 na LANie i kupia sobie ta gre i beda grac pisac durne posty i wogole
To samo bedzie po swietach
"Świateczny wysyp Trolii na forum"
Juz niedlugo

heheh racja rok temu tez tak bylo;p a mikolaj teraz da nam "TROLE" i na swieta tez beda TROLE,hehe ale za to moze byc smiesznie

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 01:39 

PRO_BuBu napisał(a):
FaTaLWoLf napisał(a):
N3mezis napisał(a):
Ale rzucasz tymi postami na prawo i lewo...

Ja wiem dlaczego to jest minus WCG w Wawie czy jak to sie tam nazywa
teraz bezie wysyp n00bów i troli ktorzy zobaczyli BF2 na LANie i kupia sobie ta gre i beda grac pisac durne posty i wogole
To samo bedzie po swietach
"Świateczny wysyp Trolii na forum"
Juz niedlugo

heheh racja rok temu tez tak bylo;p a mikolaj teraz da nam "TROLE" i na swieta tez beda TROLE,hehe ale za to moze byc smiesznie

A ja się zrażam i obrażam :evil:. Nie chce jakiś tam Troli ja chce swojego Mikołajka z moimi prezetami 8) z którymi wiem już co zrobie :twisted:.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 02:08 

MalFunkTion napisał(a):
Cochise [PL] napisał(a):
ja sobie kupuje w nagrode za magistra co go właśnie zrobiłem... :)

swoja drogą to ciekawa pora roku na bronienie magisterki :lol: :lol: :lol: ja pamietam ze jak to robiłem to jakoś cieplej było, ale to pare lat temu to moze zmiana klimatu globalnego ;)

jesienna melancholia mi pomagała :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 02:14 

Cochise [PL] napisał(a):
MalFunkTion napisał(a):
Cochise [PL] napisał(a):
ja sobie kupuje w nagrode za magistra co go właśnie zrobiłem... :)

swoja drogą to ciekawa pora roku na bronienie magisterki :lol: :lol: :lol: ja pamietam ze jak to robiłem to jakoś cieplej było, ale to pare lat temu to moze zmiana klimatu globalnego ;)

jesienna melancholia mi pomagała :)

chyba magia świąt ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 09:39 

Mi narazie najbardziej się podoba Lotniskowiec :twisted:
Bez granatników, piechota ..... to jest to co tygrycki lubią najbardziej.
Jedyna wada. Te przeklęte cienie. Szlag mnie trafia jak widzę cień radaru (stojącego na pokładzie) na podłodze w hangarze, albo w maszynowni 10 cieni żołnierzy biegających po pokładzie. Grrrrrrrrrrr :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 14:05 

jak dlamnie to mapy nocne są b.mało grywalne
no i gra zdecydowanie gorzej chodzi - wcześniej było max&full i gra nigdy nawet nie zająkneła - teraz na takim np. Iron Gator to mam średnio 20fps :x
coś jest mocno zrypane bo niewidzę absolutnie żadnego powodu dlaczego stojąc w małym pomieszczeniu i gapiąc się w scianę mam taki spadek wydajności

BTW - wczoraj na 64 slotowym serverku przerabiałem właśnie Iron Gatora i o ile przy pierwszym podejściu udało się MECom (moja strona) zdobyc flagę na starcie i dalej jakoś tam walka sobie trwała to przy powtórce mapy amerykańce niedali sobie ani jednej flagi nawet wybielić
właściwie to chyba nieudało się żadnemu MECowi postawić stopy na lotniskowcu
taka rzeź była że aż się grać odechciewało
wszyscy leżeli na pokładzie i pakowali do biedynch MECowiskich łudeczek
heli niemógł nawet wystartować bo go rozwalało stacjonarne AA z lotniskowca
w zatoce lotniskowca na dole to już wogóle była strzelanina do kaczek (bezbronni MECownicy wpław do drabinki kontra supporty i antitanki)
a dookoła latał sobie bezkarnie apacz

ludź który zaprojektował 64-osobowy wariant tej mapy to jakiś sadysta :|

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 14:13 

Niestety, Gator ma to do siebie, że jeśli MEC nie zacznie z odpowiednim impetem, to potem już nie ma żadnych szans... Trochę ta mapka jest źle wyważona..

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 16:18 

A mi bardzo podobają się nowe mapki ale, EA dało mi do zrozumienia że nie mają już pomysłów na nowe mapki :(
Myślałem że będzie ich więcej a po za ty mapka WARLORD (czy jakoś tak) to połączenie chyba wszystkich mapek z podstawowej wersji ! jest tam Stacja TV dobrze nam znana i Meczet. Dlatego EA dało możliwość wejścia na KAŻDY budynek !! I za to cenie BF2JS !!

Ostatnio edytowano 29 lis 2005, 17:35 przez Gold, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 16:44 

Gold napisał(a):
A mi bardzo podobają się nowe mapki ale, EA dało mi do zrozumienia że nie mają już pomysłów na nowe mapki :(
Myślałem że będzie ich więcej a po za ty mapka WARLORD (czy jakoś tak) to połączenie chyba wszystkich mapek z podstawowej wersji ! jest tam Stacja TV dobrze nam znana i Meczet. Dlatego EA dało możliwość wejścia na KAŻDY !! I za to cenie BF2JS !!

cokolwiek... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 17:03 

Gdziekolwiek ........ :?:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 17:40 

Piotr3k napisał(a):
Gold napisał(a):
Myślałem że będzie ich więcej a po za ty mapka WARLORD (czy jakoś tak) to połączenie chyba wszystkich mapek z podstawowej wersji ! jest tam Stacja TV dobrze nam znana i Meczet. Dlatego EA dało możliwość wejścia na KAŻDY !! I za to cenie BF2JS !!

cokolwiek... :wink:

Sorki za ten post do góry nie tan klawisz :)

Mógłbyś wytłumaczyć Piote3k, bo jakoś nie szzaiłem :/

PS. [G-UNIT]Bulletproof mały błędzik nie gdziekolwiek tylko cokolwiek :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 18:54 

Tom@s napisał(a):
ee tam, nie wiem czemu narzekacie... topic jak każdy inny :lol:

Pograłem w ten dodatek na WGS i stwierdziłem, że kupię go, ale będzie to tylko 'dodatek' do podstawki.
Mapy :?: Nie podobają mi się nocne mapki, bo są nudne, ale za to jest taka jedna mapka (nie pamiętam nazwy) gdzie zasuwa się pomiędzy ciasno rozstawionymi budynkami... Bardzo fajny klimacik rozgrywek infantry... no i przynajmniej można porozjeżdżać trochę ludzi, bo quady do tego idealnie się nadają :lol:

Ja sie zajarałem noktowizorem na nocnych mapkach :D Taka mała rzecz a tak uszczesliwia :lol:

Nie przypadła mi do gustu mapa na lotniskowcu chyba the iron gate. Nie moglem dojść do zadnej z flag, cały czas robiłem kółeczka wakół siebie.

Z fajnych mapek jest jeszcze taka gdzie są Rosjanie przeciwko Wielkiej Brytanni. Dużo zakamarków, bardzo dobra mapa infantry.

Ostatnio edytowano 29 lis 2005, 22:43 przez Shorty, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 21:42 

ogólnie nocne mapki wymiatają najlepsza Devil`s Perch już mam na niej taktyke obcykaną najgorsza mapa to ten cholerny lotniskowiec.pół biedy jeśli jest mapa 16 ale ,jak już zostało wspomniane,mapa jest 32 czy 64 to mec praktycznie nieprzedostają sie na lotniskowiec.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 16:15 

Aproxymat napisał(a):
Niestety, Gator ma to do siebie, że jeśli MEC nie zacznie z odpowiednim impetem, to potem już nie ma żadnych szans... Trochę ta mapka jest źle wyważona..

Trochę się nie zgodzę z Tobą. Co prawda nie zdarzyło mi się jeszcze nie wedrzeć się na lotniskowca, ale zakładając że drużyna MEC miała minutowego laga :oops: i się nie dostała na lotniskowiec to:
1) Komander spuszcza arty na pokład aby wyciąć snajperów i różne inne takie…
2) Helikopter odwraca uwagę Apacze-a (idealnie - zestrzeliwuje go i robi masakrę na pokładzie i w doku (czy jakoś tak :?))
3) pierwsza łódź przepływa przed dokiem wrzucając dwa granaty łzawiące (lewo i prawo), prowadząc również ostrzał na oślep (najlepiej rozwalić wszystkie beczki które mogą eksplodować).
4) druga łódź wpływa do doku ostrzeliwując wszystko i na drabinki … go, go, go ....
5) pierwsza łódź wraca i … go, go, go ....

Ad 1) Komander musi to zrobić tuż przed atakiem i co najważniejsze nie może siedzieć w heli :evil:
Ad 2) wadą tego punktu jest to że appache może nękać heli MEC już na ziemi :evil: . Dobrze by było aby w heli był squad leader (w razie czego mały desancik na drugi koniec lotniskowca)
Ad 3), 4) i 5) jest to utopia :roll: ale wydaje mi się, że o ile przeciwnik nie będzie siedział w maskach w doku i nie będzie wyposażony w AT to jest szansa.

Największym problemem jest współpraca i tylko to.

Oczywiście już słyszę głosy: „a świstak siedzi i zawija je w te sreberka”, albo że przylecą kosmici i …

PS nie wolno się poddawać (patrz podpis)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 18:01 

Ad 1) - no komander się spuszcza za pomocą arty na pokład i co z tego ? zabije kilku kolesi ale nie wszystkich - kropla w morzu potrzeb
Ad 2) - potrzebny by był znacznie lepszy pilot i strzelec niż u konkurencji - pozatym to i tak abstrakcja bo gościu w AA na lotniskowcu może strzelać do jeszcze stojącego na ziemi helikoptera - sam start wymaga niezłej taktyki
Ad 3) - więkoszość łodzi ginie płynac do doku od intensywnego ostrzału leżących na górnym pokładzie supportów, antitanków i snajperów

Ad 4)5) - w doku siedzi kilkunastu kolesi którzy jak ci n pokładzie wyrzej prują do łudek - te maja jeden smieszny karabinek do obrony i same szybko eksplodują (i bujają się jeszcze coby z broni recznej niedało się dobrze przymierzyc)
granaty łzawiące lecą w obie strony i to ci w łódkach mają gorzej
ci co wyskocza do wody (co jest konieczne aby wskoczyc na derabinkę) są dosłownie bezbronni

hardcore jest okropny - wierz mi
z mojego teamu przez całą rundę nikt niewlazł na lotniskowiec (mi się w początkowej fali udało z heli wypaść na pokład ale nigdzie nie dobiegłem)
i to pomimo iż około 1/3 rundy spędziłem w APCetce u wejścia do doku łomocząc po tych pudłach co tam stoją (antitanki ostro domnie strzelały ale chyba w wyniku spadku FPS u nich jak i umnie trafiała mniej więcj co 10 rakieta) - KDR miałem coś koło 4 ale mecz przegraliśmy z kretesem

los tej rundy na tej mapie rozstrzyga się w pierwszej minucie - albo się uda USMC SEALs umocnić w doku i w AA albo nie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2