Teraz jest 30 lis 2024, 14:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 gru 2005, 12:48 

Czy istnieje możliwość zmiany wyglądu postaci a konkretnie koloru skóry,jakoś nie moge się przyzwyczaić że jestem murzynem z pkm nie to że jestem rasistą ale reszta towarzystwa biega biała.Już czytam te hihoty ale w sumie powinna być taka opcja tak jak w wielu innych grach . A tak nawiasem mówiąc ciekawe ile panów z południowych stanów USA gra czarnoskórym obywatelem z pkm-em. :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 13:03 

niema takiej mozliwości
rasa i kolor skóry zalży tylko od strony po której się jest i od kita który się wzieło

jeżeli wolisz biegać białasem to graj tylko USMC i tylko kitami snajpera, specopa, medyka oraz enga

Ps. ta gra jest poprawna politycznie (przynajmniej dla hamerykańców) - jestem oburzony twoim problemem

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 13:10 

Inni gracze wogule na to nie patrza jaki kolor skory ma twoja postac... tymbardziej wrog, dla niego liczy sie tylko to bys to ty zginoł!

Zreszta to shooter a nie simsy zeby sobie wybierac kolor skory, oczu i ubrania!

Ostatnio edytowano 1 gru 2005, 13:12 przez cassis, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 13:13 

Kolec napisał(a):
niema takiej mozliwości
rasa i kolor skóry zalży tylko od strony po której się jest i od kita który się wzieło

jeżeli wolisz biegać białasem to graj tylko USMC i tylko kitami snajpera, specopa, medyka oraz enga

Ps. ta gra jest poprawna politycznie (przynajmniej dla hamerykańców) - jestem oburzony twoim problemem

A gdzie tu poprawność polityczna - Afroamerykanin nie może być Lekarzem, Snajperem, Komandosem, Inżynierem (bo to zawody zarezerwowane dla białych), ale może być gościem który bedzie za resztą nosił amunicję (czyli fizycznym, bo inaczej tego się nie da nazwać)

Nie da się zmienić wyglądu.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 13:36 

ta jasne.. poprawność polityczna i takie tam kity...

przypominają mi się dawne czasy CSa, gdzie wszyscy skóry podmieniali na żarówiasto różowe i niebieskie, do tego jeszcze model postaci na model przerośniętego jeża żeby kolce wystawały z za każdej skrzyni/sciany....

Te czasy już dawno mineły :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 13:42 

Jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi że gram murzynem :lol: Może dlatego że na mapkach nie ma luster? Co komu to przeszkadza? I tak siebie nie widzi, a skoro białasy z drużyny go nie linczują.... to znaczy że jest akceptowany :wink:

PostNapisane: 1 gru 2005, 14:31 

Nomex1 napisał(a):
Czy istnieje możliwość zmiany wyglądu postaci a konkretnie koloru skóry,jakoś nie moge się przyzwyczaić że jestem murzynem z pkm nie to że jestem rasistą ale reszta towarzystwa biega biała.Już czytam te hihoty ale w sumie powinna być taka opcja tak jak w wielu innych grach . A tak nawiasem mówiąc ciekawe ile panów z południowych stanów USA gra czarnoskórym obywatelem z pkm-em. :D
boze czlowieku moze jeszcze zapytaj sie czy da sie przyczepic (bo nie wiem jak to okreslic) 11 palec :roll: żeby lepiej strzelac i takie tam :shock:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2