Teraz jest 27 lis 2024, 09:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:19 

No wie na poczatku chcialem znowu wszytskich przywitac po mojej malej przerwie ;] Znowu mnie ogarneła chec do grania w ta wspaniala (przynajmniej tak bylo do teraz) gre... No coz... sciagnelem najnowszego patcha... Juz pomijam to ze wczoraj nie moglem go sciagnac bo mi ciaglo 1kb/s ... ale dzisiaj juz lepiej bo 300 kb/s ale to tam nie wazne :P nie o to tu chodzi... Uporalem sie jakos z błedami instalacji patcha... najpierw za malo miejsca... potem nie moglo mi znalesc gry.... poszukalem po forum.. znalazlem no installera... udalo sie zainstalowalem... Radosc... 3 godziny siedzienia przy tym i wreszcie zrobilem! z Cala radoscia Klikam na ikonke Battlefield 2... Wlanczam... Ciemnosc... widze ciemnosc... Widze... Windows... Mysle sobie "Kur** co jest do jasnej cholery?!" Na forum prawie nic nie ma o tym.. ale znalazlem jednego linka... Sorry ale nie pamietam tematu w ktorym to znalalem (juz sie pogubilem) ani autora tego linka tez nie pamietam :P Ale gdzies tam jest... Zrobilem wszytsko co tam kazali... to chyba byl ten link: http://www.forumplanet.com/planetbattle ... id=1788780 . zrobilem wszytsko co tam pisze... Nie pomoglo... Prosze ... Moze ktos pomuc?

ps. Jeszcze taka prosba... czy mogl by ktos napisac posta (Admin, Moderator albo ktos) Gdzie by byly wszytskie odpowiedzi na pytania... Naprawde by pomoglo...

I jeszcze raz Help Me !!! pomozcie starej Lamce ;] !!
EDIT:
Sprzet:
Radeon 9600Pro (Najnowsze Omega Drivers - Na Starych Rowniez nie dzialalo)
Althon 2500xp
HDD 80gb
512 Ram
I to chyba to najwazniesze

Ostatnio edytowano 3 gru 2005, 21:41 przez Killerek_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:29 

Ja po instalacji patchy 1.02 i 1.03 miałem coś takiego, że odpalałem grę przez skrót i wywalało mnie do windows...jak odpaliłem grę bezpośrednio przez plik exe, to uruchamiała się normalnie i później przez skrót też działała. Magia :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:35 

Cicho to zara sprubuje ;] :D Jak zadziala to zaedytuje post ;]

EDIT: Za dobre zeby bylo realne ... Nie pomoglo..
EDIT2: Sprubuje teraz jeszcze raz zainstalowac patcha bo czytalem na jakims forum zagranicznym (chyba http://www.bf2.net) ze kolesiowy na starych sterach nie dzialalo, zainstalowal nowe... dalej nie dzialalo zainstalowac patcha jeszcze ra i zadzialalo u niego... wiec to sprubuje... potem najwyzej reinstal bf2 i calkiem od noa zaisntluje i sprubuje ta "Magie" :D
EDIT3: No i Kurde wzielem zainstalowalem na nowo patcha! tym razem bez problemowo... nie musialem przez no installer tylko normalnie installerem... A najwieksze jaja ze odrazu dziala :D hahahahahhaa Odpalam przez skrot I patrze a tu EA Games i sie prawie Herbata zadlawilem! Hahahhahaha .... Normlanie nie moge z brechtu!

Rozwiaznie Problemu u mnie: Jezeli po spatchowaniu nie dziala, zainstalowac nowe sterowniki, i znowu spatchowac! I wolla ;]

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 23:47 

Normalnie musi chyba ktoś spisywać te rozwiązania i je umieścić w jednym miejscu. Jednych będą bawić a drugich będą uczyć. Przyjemne z pożytecznym :P Niektóre są tak nieprawdopodobne że to trzeba gdzieś do telewizji wysłać :lol: No i do Pomocy Technicznej bo oni tam nic nie wiedzą. Dosłownie :shock:

Strefa czasowa: UTC + 2