Teraz jest 17 lis 2024, 14:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 19:46 

mirobanan1 napisał(a):
To =CpS= istnieje? :shock: Czy poprostu nazwa teamu taka?

hehee sidor se zrobil team a co myslales mirobanan ?? :P przecie to juz historia :P ale nazwa grupy pasuje do teamu powodzenia sidor, jac00s fenek i szymas :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 22:01 

Stare dobre czasy 4funowo zagramy sobie :wink: ja pewnie bede na wigilie to moge wbic na mircaa Tak nazwa pasuje jak to 2 lata temu mowilem =CpS= Centralnie pokur$% *mama zabroniła mi przeklinać*%^ Team :lol: :wink: No podziekowania Dla Moderatora za ocenzurowanie mego posta :lol: :wink: Sidor nie ma takiej opcji miro mnie poprostu nie trawi delikatnie mowiac :twisted: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 22:12 

miro chcesz zagrac prosze bardzo przyda sie 5 osoba bo wiesz a to ktos nie bedzie mial czasu albo cos :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 23:15 

Sie obaczy, póki co jestem zajęty raczej i nie będe miał czasu chyba na gre, niedługo testy próbne, trza tez ocenki nadrobić a potem konkursy itp ;).

BTW: tak wogle to ja narazie się mecze nad reanimacją 4fun'u do tego turnieju.

miro

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 23:30 
Moderator forum

Gryniu napisał(a):

:arrow: z Tego co słyszałem mial być to elitarny turniej ;)

CpS (i takie gwiazdy intelektualne w nim - pomijając Szymasa :wink: ) w tym turnieju to faktycznie = turniej elitarny ... zastanawiam się nad wycofaniem drużyny :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 23:31 

artih napisał(a):
Gryniu napisał(a):

:arrow: z Tego co słyszałem mial być to elitarny turniej ;)

CpS (i takie gwiazdy intelektualne w nim - pomijając Szymasa :wink: ) w tym turnieju to faktycznie = turniej elitarny ... zastanawiam się nad wycofaniem drużyny :roll:

Artih spokojnie zapisy sa do rozlosowania grup wiec bez pospiechu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 23:50 

Arith poprostu poraz kolejny chce ukazać iż jego Polskie Towaszystwo Samobujców jest najlepsze. Pozatym nieubłagalnie chche dalej ciągnąc historyjke CpS'u blablabla. Cóż tak to jest jak się ma kompleksy, może i twój klan zalicza się do "elity" ale Ty to się conajwyżej zaliczasz do "elity" tutejszych trolli którym zawsze coś przeszkadza.

miro

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 01:39 
Moderator forum

Wiecie co? Wy jestescie wszyscy niereformowalni. Strone temu byl apel o zaprzestanie wrzutow i rozmowe tylko o turnieju. Czy ja mam wam wszystkim profilaktycznie bany porozdawac zebyscie zrozumieli? Wiekszosc ludzi przegladajacych ten temat szuka informacji o turnieju, a nie kto jst wiekszym debilem od kogo i dlaczego... Nie mam czasu siedziec i kasowac posty co pol godziny wiec przy nastepnym praniu brudow poleca owowce. Tyle ode mnie.
Ten post jest "niedyskutowalny". Nie komentowac i wracamy do tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 11:53 

Kończąc spam i rozmowe nie na temat...proszę pisanie postów na temat a nie o waszych doznaniach i przeżyciach...załóżcie sobie topic =CpS= vs PTS1939 i pogadamy a nie tutaj...pozdrawiam :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 12:21 
Moderator forum

Na wstepie chcialbym przeprosic jesli odpowiedzi na pytania ktore zadam pojawily sie wczesniej, ale jest tu tyle bzdurnych postow ze po prostu nie chce mi sie tego czytac :?
Ile skladow moze wystawic jeden klan?
Jak liczne moga byc te sklady?
Jak losowane bede grupy?
Czy sklady z jednego klanu moga na siebie trafic w rozgrywkach grupowych, czy zostana rozrzucone po innych grupach?
Czy startuja jakies klany zza granicy? (BMC, CT?)

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 14:24 

Strzelec napisał(a):
Na wstepie chcialbym przeprosic jesli odpowiedzi na pytania ktore zadam pojawily sie wczesniej, ale jest tu tyle bzdurnych postow ze po prostu nie chce mi sie tego czytac :?
Ile skladow moze wystawic jeden klan?
Jak liczne moga byc te sklady?
Jak losowane bede grupy?
Czy sklady z jednego klanu moga na siebie trafic w rozgrywkach grupowych, czy zostana rozrzucone po innych grupach?
Czy startuja jakies klany zza granicy? (BMC, CT?)

Może wystawić składów max 2
liczne? ile chcecie i ile macie ludzi
Grupy będą losowane na IRC'u (podobno jest jakiś programik do tego obadam to)
Losowanie będzie czystym zbiegiem okoliczności więc jak traficie na siebie to niestety...
Tak startują klany zza granicy BmC, SoD i CF napewno, inne czekam na odpowiedź maile wysyłałem...

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 16:42 

Deec napisał(a):
Losowanie będzie czystym zbiegiem okoliczności więc jak traficie na siebie to niestety...

Programik do losowania grup jest, napisałem kiedyś go do polish infantry cup. Jak jesteś zainteresowany zagadaj do Strzelca on ci prześle, to się pobawisz. Co więcej ma on też funkcje rozlosowywania drużyn z tego samego klanu do róznych grup. O ile kogoś taka opcja interesuje w danym turnieju. Programik działa samoistnie, nie jest to żaden skrypt ircowy, ale zawsze możesz sobie zrobić copy-pase z okienka GroupMixera (tak się zwie ten twór) do okienka Irca. Zero problemów.

Deec napisał(a):
Tak startują klany zza granicy BmC, SoD i CF napewno, inne czekam na odpowiedź maile wysyłałem...
pozdrawiam

Nie zauważyłem, żeby BMC czy SoD się zapisały. Zobaczymy czy nie ściemniają. Jednak jeżeli faktycznie by się zapisali to wtedy i pierwszy zespół SPQR byłby chętny. Bez urazy dla innych teamów, ale nie specjalnie sens jest brać udział w kolejnym turnieju gdzie SPQR infantry wygrywa po ponad 600 ticketów róznicy. Nudne to jak diabli. Obecność wielu innych zespołów z zagranicy (albo z Polski, takich jak rozgrzany i wyćwiczony UKF :) ) mogłoby uatrakcyjnić te zawody i uczynić je faktycznie prestiżowymi (jak na obecny poziom europejskiej sceny bf1942).

Jeszcze jedna ważna rzecz do przemyślenia. O ile BMC, SoD, SPQR by się zapisały (niezły CTF już jest) to warto zastanowić się na ręcznym wrzuceniem ich do oddzielnych grup. Wtedy mamy szansę na scenariusz: dobre rozgrywki w fazie grupowej i bardzo atrakcyjne w playoffie, tak jak powinno być zgodnie ze zdrowym rozsądkiem. Jeżeli natomiast pozostaniemy przy całkowitym losowaniu to grozi nam jedna mocna grupa, gdzie najmocniejsi się powybijają, a playoffy będą nudne jak flaki z olejem, bo 1-2 teamy przejdą i będą wykańczać zespoły, które również trafiły do playoffów, a nic sobą nie reprezentują.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 16:44 

Pancho napisał(a):
Deec napisał(a):

Programik do losowania grup jest, napisałem kiedyś go do polish infantry cup. Jak jesteś zainteresowany zagadaj do Strzelca on ci prześle, to się pobawisz. Co więcej ma on też funkcje rozlosowywania drużyn z tego samego klanu do róznych grup. O ile kogoś taka opcja interesuje w danym turnieju. Programik działa samoistnie, nie jest to żaden skrypt ircowy, ale zawsze możesz sobie zrobić copy-pase z okienka GroupMixera (tak się zwie ten twór) do okienka Irca. Zero problemów.

Deec napisał(a):
pozdrawiam

Nie zauważyłem, żeby BMC czy SoD się zapisały. Zobaczymy czy nie ściemniają. Jednak jeżeli faktycznie by się zapisali to wtedy i pierwszy zespół SPQR byłby chętny. Bez urazy dla innych teamów, ale nie specjalnie sens jest brać udział w kolejnym turnieju gdzie SPQR infantry wygrywa po ponad 600 ticketów róznicy. Nudne to jak diabli. Obecność wielu innych zespołów z zagranicy (albo z Polski, takich jak rozgrzany i wyćwiczony UKF :) ) mogłoby uatrakcyjnić te zawody i uczynić je faktycznie prestiżowymi (jak na obecny poziom europejskiej sceny bf1942).

Jeszcze jedna ważna rzecz do przemyślenia. O ile BMC, SoD, SPQR by się zapisały (niezły CTF już jest) to warto zastanowić się na ręcznym wrzuceniem ich do oddzielnych grup. Wtedy mamy szansę na scenariusz: dobre rozgrywki w fazie grupowej i bardzo atrakcyjne w playoffie, tak jak powinno być zgodnie ze zdrowym rozsądkiem. Jeżeli natomiast pozostaniemy przy całkowitym losowaniu to grozi nam jedna mocna grupa, gdzie najmocniejsi się powybijają, a playoffy będą nudne jak flaki z olejem, bo 1-2 teamy przejdą i będą wykańczać zespoły, które również trafiły do playoffów, a nic sobą nie reprezentują.

się pomyśli, ale dzięki za rady :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 22:32 

z zagranicy pewnie dotrze moze ultramegasquad Bukkake Team :) w silnym skladzie wygra wszystko i nie ma to tamto :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 23:33 
Moderator forum

mati.pl napisał(a):
z zagranicy pewnie dotrze moze ultramegasquad Bukkake Team :) w silnym skladzie wygra wszystko i nie ma to tamto :)

Ten team jest taki tajemniczy ze nawet wtajemniczeni nie wiedza o co chodzi 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2