Teraz jest 2 lis 2024, 18:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 00:42 

THE NATURAT (pl) napisał(a):
Nie ściemniam :P Znalazłem to właśnie w jakiejś gazecie
a czy ta gazeta to dziwnym zbiegiem okolicznosci nie bylo CDA :?: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 02:42 

Chcieliście Ripa, no to go macie (skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie):
Obrazek
Gwoli ścisłości:
THE SKETCH BOOK
RIP VAN WINKLE
A POSTHUMOUS WRITING OF
DIEDRICH KNICKERBOCKER
by Washington Irving

PS: Washington Irving to ten sam pan, co od "The Legend of Sleepy Hollow" (opowiadanie znane w Polsce dzięki filmowi "Jeździec bez głowy" Tima Burtona).

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 07:34 

Rip van Winkle napisał(a):
Chcieliście Ripa, no to go macie (skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie):
Gwoli ścisłości:
THE SKETCH BOOK
RIP VAN WINKLE
A POSTHUMOUS WRITING OF
DIEDRICH KNICKERBOCKER
by Washington Irving

PS: Washington Irving to ten sam pan, co od "The Legend of Sleepy Hollow" (opowiadanie znane w Polsce dzięki filmowi "Jeździec bez głowy" Tima Burtona).

każdy ma jakieś hobby :o

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 09:05 

Repulse napisał(a):
Nie ściemniam :P Znalazłem to właśnie w jakiejś gazecie
a czy ta gazeta to dziwnym zbiegiem okolicznosci nie bylo CDA :?: :twisted:

No tak :wink: gdzieś w AR tam Smugler dawał taką propozycje nick`a bodajże.

Ps. Jedyną wadą tej Gazety (he he) jest stosunek do serii Bf`a . :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 10:06 

Ps. Jedyną wadą tej Gazety (he he) jest stosunek do serii Bf`a . :P

bo to lamki są :D a dokładnie eld

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 11:45 

lol a moj z ..... jakiegos filmu ale nie wiem jakiego ,chyba baterie siadły .......................................................................................................mam pomysł > jade do Wąchocka ,przebiore sie za akumulator jak córka sołtysa i .......................................................................................................podładuje sie od niej :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 13:33 

R2D2 napisał(a):
lol a moj z ..... jakiegos filmu ale nie wiem jakiego ,chyba baterie siadły .......................................................................................................mam pomysł > jade do Wąchocka ,przebiore sie za akumulator jak córka sołtysa i .......................................................................................................podładuje sie od niej :roll:

a co na to żona ? 8)

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 14:10 

hehe starczy enegii i na żonke :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 21:37 

Gdy poszedłem do pierwszej klasy gimnazium tam jakoś wszyscy nadawali sobie nicki jako ze z wyglądu nie jestem chudej postury to zamjast gruby padło słowo JUBY i tak przez pewien czas było modyfikowane. A żeby nie mylić się bo z pewności jest nie Jeden juby dodałem CS i wyszło CS_JUBY, co do skrótu CS to widomo co to zanczy. Z tą grom mam juz od kilku lat doczynienja wiec by nigdy nie zapomniec kożeni najlepszej gry multi w FPS ndałem sobie CS do nicku.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 22:49 

Ja jestem JuBy z tego samego powodu, tylko ze nie w szkole a na bani zamiast gruby zjarany kumpel krzyknoł JuBy!

JuBy jara na okrągło!

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 02:54 

Historia mojej ksywy jest prosta ... To nie ksywka tylko imie i nazwisko :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 13:32 

Hehe a ja mam chyba najglupsza historie :D

Moj brat Kiedys przyjechal z niemiec mnie odwiedzic do polski i przywioz kompa. No i chcielismy se wtedy pograc w jk2 (ahhh te stare czasy :D) Jeszcze wtedy nie mialem zadnej ksywki. Wiec tak myslimy nad ksywkami. Moj brat wymyslil ksywke "Star Killer" to ja se wymyslilem ze jak jestem mniejszy to se wemze killerek :D No a teraz moj brat ma ksywke ***Star*** a ja Killerek :D Hehe Glupie nie? A jakos sie tak wzielo ze cale miasto mnie zna jako killerek... Nawet niektorzy rodzice moich kolegow mowia na mnie killerek bo nawet mojego imienia nie znaja :D:D:D:D

Mowia na mnie:
Killerek, Killer, Kill, (No i dziewczyny i Wolfram :shock: ) Killuś :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:16 

No to tak...
1. MasterM- dość prosta ewolucja, ze wzgledu na to że mam na imię Michał, gdy zaczynałem grać nie miałem pojęcia jaką ksywe wymyślić, no i tak to sie mnie trzyma jeszcze od AoE II a zresztą mamy ekipę zwaną M SQUADem więc wszystko pasi. Zapewne w bf2 też bym grał pod tym nickiem gdyby nie fakt, że jakis holender był szybszy...
2. FarRaider- pod tym nickiem gram od niedawna, założyłem nowe konto bo spodobał mi sie ten nick a statsy nie są najważniejsze :D
FarRaider wziął sie z filmu Hidalgo-Ocean Ognia, oznacza cos w stylu wędrowca :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 18:17 

hmmmm
kiedyś kiedyś gdy jeszcze niemiałem łącza w domu (totalny brak wczesniejszego kontaktu z internetem) polazłem razem z klasą z ogólniaka na tzw. zajęcia dokształcające odnośnie intrnetu (takie bla, bla - ważne że się zgodziła wychowawczyni i był dzień luzu)
zajęcia wyglądały tak że przyszedł wykładowca (było to na uczelni wyższej) pogadał z 10 minut i sobie poszedł, a myśmy zostali tam na kilka następnych godzin by buszować po sieci
kompy były ustawione "do ściany" tak żę powstawał kwadrat osób siedzących do siebie plecami
jakoś tak się złożyło że wszystkich ściągneło na polski servis z chatem (bodajże onet) a tam wiadomo - kanały typu "sez w pracy" i chłopaczki bajerują pod fikcyjnymi ksywami dziewczyny też pod fikcyjnymi ksywami (coś jak zabawa w berka po ciemku)
dodatkowo co jakiś czas ktoś wstawał i zapuszczał żurawia przez ramię innym aby wybadać pod jakimi ksywami są i gdzie siedzą (tak wiem - zalatuje gówniażerią i końskimi zalotami)
wkażdym raziejak totalny świerzak sieciowy robiłem podobnie jak inni i też mnie gdzieś zniosło na ten chat (do kanału o punkach i skinach gdzie o ile sobie dobrze przypominam też bajerowałem osobe o żeńskiej ksywie... ekhem...)
jako że niewiedziałem jaką ksywę dać a lubie takie krótkie i dzwięczne (a najlepiej na "K" ) to wpisałem Kolec (że niby od róży itp.)
poczym po chwili namierzył mnie kolega który jednoznacznie zinterpretował tą ksywę (inni mieli np. loverman albo sutek2) poczym obwieścił to całej klasie
no i się zaczeło ;)

miała to być typowa ksywa "na złość" więc po jakimś czasie jak się zorientowali że mnie to nie rusza, przycichło, ale zawsze coś...

przez jakiś czas jeszcze był "Kryl" co miało być zdeżeniem mojej postury z imieniem (kojarzy mi się z żyjatkami morskimi więc nieużywam)

a w grze jest Khav bo Kolec było już zajęte (notabene gościu nawet 500 pkt niezdobył na tym koncie bo statsów niechce pokazać)

dlaczego Khav ? żeby uniknąc po raz kolejny silenia się na ksywę lub stosowania generatora imion (przydatne dla MG PnP RPG) wykorzystałem imię mojej postaci z guildwars (Khav Bloodrager Warrior/Necro)

co w zamysle miało być wymawiane jako K'HAW a nie KHAUŁ co często słyszę na VoIP'ie :roll:

dodam jeszcze żę sama nazwa KHAV powstała z 3 lata wcześniej jak tworzyłem autorski system RPG "kosmiczna otchłań" (tytuł roboczy ;) ) i oznaczała rodzaj zioła które zaparzone miało dawać coś zbliżonego do połączenia herbaty i gorącej czekolady o lekkim działaniu odurzającym

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 18:51 

TomekDeF...dlaczego ? Bo mam na imię Tomek + lubię w niektórych strategiach grać wybitnie defensywnie (więc skróciłem DeFence i mam te DeF).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2