Tin napisał(a):
ok ,....ale powiedz Holman ile sytuacji jest takich że klanowicze są większości ana servie? ...żadko....a jak jush są to kickuja ...a pozatym sa też w śród nich admini i nie ma problemu....Ja próbuję znaleźść stały środek zapobiegania tk bez względu kto jest na serverze.......i prawdopodobnie nie czytałeś dokładnie to co jest wyżej napisane lub bez wniosków powtarzasz że nie dawać hasła na servie...to jest jedna z opcji .......i pozatym mozna w nazwie servera wpisać hasło....nie ma problemu.....ale jak jush tez napisałem a ty prawdopodobnie to przeczytałeś można ustawić server z automatycznym kickowaniem po 2 lub 4 tk..ale ok ...nic nie mam do ciebie ani nie staram się ciebie obrazić ....piszesz ponownie tylko coś co jush zostało poruszone. over
dobra luz juz

, czytalem czytalem, zawsze czytam co jest wyzej

, chcialem tylko rzucic troche nowego swiatla na sprawe w kwesti dyscypliny, a ze czesc sie powtorzyla to sorry, automatyczne kickowanie to jest bardzo dobry plan i jest to na pewno lepsze rozwiazanie niz haslowanie serwow, dlatego reasumujac :
1. przestawic serwy na automatyczny kick za TK od -5 (wyzej tzn -2/-3 nie bo jak pisales b17 mozna pojechac paru swoich )
2. wprowadzmy miedzyklanowa dyscypline za jak ktos z PL klanu prosi o TK to inni sie stosuja bez zbednych dyskusji nie czekajac az gosc bedzioe mial te -5 do autokicka (mialem juz pare takich akcji ze bez gadania wywalalismy goscia po 5 sek. od prosby , i to bylo naprawde fajne)