Teraz jest 4 mar 2025, 12:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 03:39 

Cpt.Winters napisał(a):
Przepraszam za off-topic, ale już nie wytrzymuję.
JUBY... od półtora miesiąca spamujesz to forum swoimi smutami, wymądrzasz się i przy pierwszej lepszej okazji obrażasz innych. Dodatkowo stałeś się niekwestionowanym liderem w dziedzinie kaleczenia języka polskiego. Dlatego błagam... opamiętaj się i ogranicz się tylko do czytania skoro musisz robić cokolwiek. I nie bądź taki butny bo skoro masz więcej niż 13 lat to twoja ortografia dyskwalifikuje cię intelektualnie z cywilizowanego świata.

Wiesz masz racie co do jezyka ale tego to nie musze tłumaczyc jesli tak pilnje mnie śledzisz co ciekawe nie wiedzjałem ze szpanuje już od półtora miesiąca jeśli samego BF2 nie mam tyle czasu, no ale dobrze wiedzieć. Co do obrażanja no cuż złe nawyki z CS gdzie bylo pełno ludzi typu Pro i czego to oni nie umją na najgorszym sprzecie zrobić w praktyce to już była inna sprawa i tak własnie odebrałem kolesia 90s któty co tam mówic uznał ze joy to strata kasy i czasu bo i tak na klawie i myszce wszystkich pojedzie, rozumiem każdy ma swoje zdanie ale poco odrazu je nażucac innym. Pora zabłysnoc i zakonczyć tą jałową rozmowe, temat jest inny, a ja niechce sobie kopać coraz to głebszych dołów.

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 04:19 

Spamujesz, a nie szpanujesz ( problemy z czytaniem?)
Półtora miesiąca temu zarejestrowałeś się na forum.
EOT

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 04:31 

Cpt.Winters napisał(a):
EOT

Ehh już mie się niechce tłumaczyć pisze jak słysze i niec na to nie poradze że nie odrużniam czasami p-b czy d-t . Półtora miesiąca temu zarejestrowałem się ale nie Spamujesz tyle czasu. I taka nie wielka sprawa do ciebie, rozumiem twoja dobrą cheć pomocy ale nie pisz na forum a jesli tak ci to na sercu lerzy z tym np. Spamujesz, to wal na prywate jesli ci to pomoże i się lepiej poczujesz a ja wysłucham twoich roztereg co do mnie 8) .

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 07:19 

CS_JUBY napisał(a):
Cpt.Winters napisał(a):
EOT

Ehh już mie się niechce tłumaczyć pisze jak słysze i niec na to nie poradze że nie odrużniam czasami p-b czy d-t . Półtora miesiąca temu zarejestrowałem się ale nie Spamujesz tyle czasu. I taka nie wielka sprawa do ciebie, rozumiem twoja dobrą cheć pomocy ale nie pisz na forum a jesli tak ci to na sercu lerzy z tym np. Spamujesz, to wal na prywate jesli ci to pomoże i się lepiej poczujesz a ja wysłucham twoich roztereg co do mnie 8) .

widac ze nie tylko piszesz jak slyszysz.ale i nie myslisz co piszesz.
do tego czytasz jak ci sie podoba,co za beztroska.a jak chcesz mi dalej ublizac to pisz na priva bo i ja mam ciety jezyk ale nie bede sie oficjalnie znizal do twojego poziomu i nie mam zamiaru zasniecac topica. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 11:40 

powracając do tematu ... wczoraj "grałem" wielkie słowo, przy pingu 300-400 :)
na serwie astera i widziałem jak lata 90s pod warunkiem ze to był on i jak ma kbd i myszke b.dobrze mu szło o swojej osobie nie bede tu wspominał :oops:

zaskoczył mnie jednak jeden gracz niestety nie pamietam nicka ktory latał helim sam i zciągał wszystkich, przesiadał sie w locie na miejsce gunera i walil z rakiety :) był bezkonkurencyjny (szacunek)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 11:56 

KACZOR1974_PL napisał(a):
powracając do tematu ... wczoraj "grałem" wielkie słowo, przy pingu 300-400 :)
na serwie astera i widziałem jak lata 90s pod warunkiem ze to był on i jak ma kbd i myszke b.dobrze mu szło o swojej osobie nie bede tu wspominał :oops:

zaskoczył mnie jednak jeden gracz niestety nie pamietam nicka ktory latał helim sam i zciągał wszystkich, przesiadał sie w locie na miejsce gunera i walil z rakiety :) był bezkonkurencyjny (szacunek)

nie gram myszka:),tylko sama klawiatura
a latajac samemu ma sie lepsza zwrotnosc wiec calkiem mozliwe ze koles ostro dawal czadu.

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 12:11 

nie wiem czy dokładnie doczytales :roll: , nie chodzi tu o walenie rakietami w cele na ziemi z miejsca pilota... gosc latal sam w helikopterze w locie przeskakiwal na miejsce gunera i walil z rakiety tej z telewizorkiem z10 :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 12:50 

KACZOR1974_PL napisał(a):
nie wiem czy dokładnie doczytales :roll: , nie chodzi tu o walenie rakietami w cele na ziemi z miejsca pilota... gosc latal sam w helikopterze w locie przeskakiwal na miejsce gunera i walil z rakiety tej z telewizorkiem z10 :?

wiem wiem:)ale musial miec dosc duza wysokosc by takie manewry robic.wystarczy sie przesiasc a juz smiglowiec spada.

przyznam super pomysl.ja czasem robilem Kamikazze smiglowcem transportowym MEC ladowalem C4 podlatywalem pod BH i wyskakiwalem.czasem nawet zywy z tego wychodzilem:)

ale pozniej zaczalem sie przesiadac na tyl smigla i detonowac sie razem z nim.
wiem ze lamerskie.ale jak kolesie lataja bh i robia po 100pkt.,ani jednej flagi nie przejmujac to jedyny sposob by im obrzydzic takie zagrywki

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 14:22 

Dzisjaj mam bardzo dobry dzien gdyż zaliczyłem niemiecki. Wyniku czego wszystkich co obraziłem Przepraszam i zwracam honor jesli nie mjałem racj. No cuż jeden dzien a nie był lekki, nawrucił mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 14:34 
Moderator forum

90s napisał(a):
ale musial miec dosc duza wysokosc by takie manewry robic.wystarczy sie przesiasc a juz smiglowiec spada.

Nie tyle spada co strasznie sie kreci i ciezko w cos ucelowac :?

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 22:02 

c90 ja sie z toba chetnie przelece ;) 1:1 na jakiejs samolotowej mapce. Osobiscie latam na myszce + klawa, ale musze przyznac ze jesli ktos mnie udzikuje w pieknym stylu i jesli uda mi sie z nim pogadac (lbo dogadac) o tym jak to zrobil to okazuje sie ze 98% wymitaczy (oczywiscie z ktorymi ja mialem do czynienia) lata TYLKO NA KLAWIE.
Osobiscie jestem w trakcie nauki takiego wlasnie klawiaturowego latania.

ps
JUBY ale fikołki z naszym językiem wyczyniasz nie jest ci troche głupio... (nie odpowiadaj)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 23:25 

fragles napisał(a):
c90 ja sie z toba chetnie przelece ;) 1:1 na jakiejs samolotowej mapce. Osobiscie latam na myszce + klawa, ale musze przyznac ze jesli ktos mnie udzikuje w pieknym stylu i jesli uda mi sie z nim pogadac (lbo dogadac) o tym jak to zrobil to okazuje sie ze 98% wymitaczy (oczywiscie z ktorymi ja mialem do czynienia) lata TYLKO NA KLAWIE.
Osobiscie jestem w trakcie nauki takiego wlasnie klawiaturowego latania.

ps
JUBY ale fikołki z naszym językiem wyczyniasz nie jest ci troche głupio... (nie odpowiadaj)

Jednak odpowiem. Twuj temat pojawił się troche puzno i w tym czasie się wiele zmieniło. A co do języka to naprawde już niechce mi się tlumaczyć którys tam raz.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 23:47 

OT ale co tam...nie musialbys czytac tych docinkow gdybys po prostu przed wyslaniem posta puszczal go przez worda. 5min roboty a ile wstydu zaoszczedzone? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 00:00 

Lailonn napisał(a):
OT ale co tam...nie musialbys czytac tych docinkow gdybys po prostu przed wyslaniem posta puszczal go przez worda. 5min roboty a ile wstydu zaoszczedzone? :wink:

Ale ja niemam Worda i kasy by go zakupić.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 00:18 

Sa sa :D tu pomyślałes :D zeby sie nie wkopać :D Ja używam Oryginalnego Programu Notatnik :lol: :lol: :lol: :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2