Teraz jest 4 mar 2025, 12:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 00:55 

Szymas^PL napisał(a):
Sa sa :D tu pomyślałes :D zeby sie nie wkopać :D Ja używam Oryginalnego Programu Notatnik :lol: :lol: :lol: :wink:

A niby jak ten Notatnik poprawia błendy :?: Umnie to jakoś nie dzjała :?:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 01:19 

Bo nie poprawia. Ale zawsze mozesz zdobyc darmowa wersje worda. Open Office bodajze sie nazywa pakiecik...i z tego co slyszalem nie ustepuje zbytnio officowi od MS ;]

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 01:30 

Postaram się poszukać tej darmowej wersji.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 13:05 

to nie darmowa wersja worda (bo Bill nic ci nie da za darmo), tylko pakiet open source stworzony przez programistow poczatkowo pod linuxa i przeniesiony pozniej na windowsa (lalilon nie wprowadzaj kolegi w blad)- tak czy smak bledy czy sprawdzi

pozdrawiam :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 13:16 

doskonale wiem o czym mowie. Watpie by Juby'ego interesowala geneza tego pakietu. Dla niego wazne jest, ze to "word" za friko. Bo jest to rzeczywiscie zywcem skopiowany word z wszystkimi niemalze jego funkcjami. Skad takie oburzenie tym "potwornym" przeklamaniem? Cosik z glowka? Zdanie "tak czy smak bledy czy sprawdzi " jakos malo czytelne...

Juby: http://www.openoffice.pl/

ps.Jestem Lailonn(mozna skopiowac sobie nawet z moich postow) a nie lalilon

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 13:26 

lol :shock: - cry me the river

to nie oburzenie.. tylko zly humor .. no offence lailooon :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 14:03 

Lailonn napisał(a):
ps.Jestem Lailonn(mozna skopiowac sobie nawet z moich postow) a nie lalilon

Wiesz Lailonn kolega c0lon3l widzi wszystkie błędy innych a już jego własne są nieważne :lol: Można by się zastanowić dlaczego ? Mam taką teorię gdzie nick c0lon3l nie ma nic wspólnego z wojskowością a np. pochodzi od łac. colon /okrężnica/ do której to najprościej dostać się per rectum i myślę, że to jest właśnie to co c0lon3l lubi najbardziej :lol:
Dalej nie bede nawijał niech każdy rozkmini to we własnym zakresie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 14:13 

groszeka napisał(a):
Wiesz Lailonn kolega c0lon3l widzi wszystkie błędy innych a już jego własne są nieważne :lol: Można by się zastanowić dlaczego ? Mam taką teorię gdzie nick c0lon3l nie ma nic wspólnego z wojskowością a np. pochodzi od łac. colon /okrężnica/ do której to najprościej dostać się per rectum i myślę, że to jest właśnie to co c0lon3l lubi najbardziej :lol:
Dalej nie bede nawijał niech każdy rozkmini to we własnym zakresie :lol:

Groszek 8) . Nic po sobie nie pozostawiasz :twisted: .

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 15:10 

colonel - pulkownik , c0lon3l - dla ludzi wystarczajaco obeznanych = colonel , dla debili colon 31 i colon - no comment ...

wiele razy pisalem a tym , ze zachowujecie sie jak dzieci - krzyczycie jeden na drugiego i chcecie wszystkich banowac - (teraz moja kolej ???)

a ty groszeka

1 :przeczytaj choc czesc moich postow i pokaz mi gdzie te bledy wytykam, bo przewaznie daje rady i pytam odnosnie latania... , a to ze ktos pisze o open office jako darmowym wordzie, to przesada..(a moja zlosc wynika z milosci do wolnego oprogramowania ,,, + zly humor ofc)

2:nie wpierda.... sie !!! :? :?

3: ODPIERD....L SIE !!!

do wszystkich takich jak groszeka na scenie:

nie jestescie najwazniejszi i nie myslcie o innych jak o idiotach !!!!

ps wybaczcie ze nie mam zainstalowanych polskich czcionek

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 17:27 

c0lon3l napisał(a):
colonel - pulkownik , c0lon3l - dla ludzi wystarczajaco obeznanych = colonel , dla debili colon 31 i colon - no comment ...

wiele razy pisalem a tym , ze zachowujecie sie jak dzieci - krzyczycie jeden na drugiego i chcecie wszystkich banowac - (teraz moja kolej ???)

a ty groszeka

1 :przeczytaj choc czesc moich postow i pokaz mi gdzie te bledy wytykam, bo przewaznie daje rady i pytam odnosnie latania... , a to ze ktos pisze o open office jako darmowym wordzie, to przesada..(a moja zlosc wynika z milosci do wolnego oprogramowania ,,, + zly humor ofc)

nie jestescie najwazniejszi i nie myslcie o innych jak o idiotach !!!!

ps wybaczcie ze nie mam zainstalowanych polskich czcionek

Człowieku kogo to interesuje czy masz zły chumor czy nie i czym się interesujesz. Zaczynasz obrażac poważnie ludzi którzy jeszcze maja racie, tylko patrzec jak te obelgi zostaną skomentowane a niestety temat jest o joyu a nie obrazaniu innych. Proponuje to usunać :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 17:31 

Cytuj:

my nie j3st3smy tacy pr0 i 4us ... debile z nas wiem wiem...

Cytuj:

Znaczy pytasz czy teraz twoja kolej zachowywac sie jak dziecko? Jak widac tak...i nawet nie spytales o zgode :lol:

Cytuj:
a to ze ktos pisze o open office jako darmowym wordzie, to przesada..(a moja zlosc wynika z milosci do wolnego oprogramowania ,,, + zly humor ofc)

Open office powstal w celu dania alternatywy(darmowej do tego) dla pakietu office...

Cytuj:

har har har

Cytuj:
nie jestescie najwazniejszi i nie myslcie o innych jak o idiotach !!!! :lol:

Zacytuje ciebie:
Cytuj:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 17:33 

to riposta na to co pisze groszeka, zreszta nie twoja sprawa, jak masz problem to pisz na pm (ja pisalem do groszeki na pm, ale ty musisz odswiezac), a kogo interesuje co ty myslisz ??? :shock: :shock:

temat do zamkniecia, bo o jou to sie skonczylo na 2-3 stronie

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 17:36 

Postawiłem temat o joyu a tu beda mi jakies pierdoły przelatywać-smutne :evil: . Coś mi sie zdaje ze natym się nie skonczy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 17:49 

no wlasnie nie jestescie Pro .. i nie stawiaj mnie w sytuacji , ze niby ja jestem, bo nigdy tak nie twierdzilem...

macie pm , ale wolicie nabijac sobie posty ...

ale najwazniejsze jest to , ze przez takich ludzi jak wy opustoszeje to forum , juz jest nudno - 1 nowy temat na tydzien , a wy stwarzcie problemy z niczego = Smieszne (bardzo) - dajcie sobie nna luz i uzywajcie pm , a nie ciagle ot

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 17:54 

c0lon3l napisał(a):
no wlasnie nie jestescie Pro .. i nie stawiaj mnie w sytuacji , ze niby ja jestem, bo nigdy tak nie twierdzilem...

macie pm , ale wolicie nabijac sobie posty ...

ale najwazniejsze jest to , ze przez takich ludzi jak wy opustoszeje to forum , juz jest nudno - 1 nowy temat na tydzien , a wy stwarzcie problemy z niczego = Smieszne (bardzo) - dajcie sobie nna luz i uzywajcie pm , a nie ciagle ot

Nie wiem jak ty sadzisz ale czytajac twoje posty cały czas mi się zadaje ze chcesz tu zabłysnaoć :roll:. Może się myle wiec niech ktoś mnie poprawij :idea:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2