zgadnijkto napisał(a):
1. To Ja - JuBy (wiem że mnie kochacie, a Yacub to już najbardziej)
2. Przepraszam za tych sku****** odnosiło to sie do jednego mederatora i nie do Hynola ani Holmana. I tak moje słowa były za ostre. Do gareta też nic niemam.
3. Błędy i literówki robie bo musze nowa klawirke kupic (ta została zalana przez mojego kochanego brata)
4. Punisher, niejestem kolorowym misiem, jestem czarno-biały. Mówiłeś porzegnaj sie - to sie porzegnałem (w formie pozdrowien ale zawsze)
5. Zostałem usuniety nie zbanowany macie rację, mój błąd ale i tak to rozwiązałem. Bana zdjąc potrafie i napewno nie przez włamy i skrypty konta jednak nie odzyskam bo i poco. Majtki i nie tylko zdejmuje bez waszej pomocy.
6. Niebęde prosił was o wybaczenie bo mi nie zależy.
7. Co do "dochodzenia z forum" - literówka wy ich nie robicie? Pozatym napisałem poprawnie pod spodem.
8. Olli nie znalazł tego linka tylko ja mu go dałem, a to że jest donosicielem to juz jego sprawa
9. Olli mi cos wyjaśnił na temat oryginałów (i niejest to pier***** o złodziejstwie) i mi do rozumu przemówiło.
10. To tyle, niewidzę powodu dla którego admin miałby blokowac i to konto - szkoda fatygi i tak tu włazic niebędę.
11. Moze jeszcze odpisze w tym temacie, ale tylko w tym.
POZDRAWIAM I ŻEGNAM CAŁĄ SCENE (WłĄCZNIE Z AMINIAMI I MODERATORAMI Z WYŁĄCZENIEM YACUBA) NARAZA
JuBy aka "zgadnij kto"
Urzekła mnie twoja Historia