Teraz jest 26 lis 2024, 00:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 gru 2005, 23:07 

proponuje w tym topiku abyscie się wypowiedzieli na temat waszych ulubionych giwer w BF2 i dodatku SF.
Zaczynam:
moja ulubiona giwera to bezapelacyjnie: G36C - za najlepsza celność i całą reszte - szkoda tylko ze nie ma laserowego celownika...
uwielbiam też wszystkie AK za calokształt (i ten ich piekny dźwięk yeah...)
ostatnio sporo radochy sprawia mi równierz PKM
aha nie uwzgledniam snip bo w BF2 ich staty to pomyłka - a szkoda... bo sniperzy "robią taktyke" a tu są klasą zwaloną na margines - szkoda ze nie tak jak w Call of Duty czy choćby staruskim MOHAA - gracze sniperzy to prawdziwa elita absolutnie nie dla każdego - potrafia przesadzić o wyniku tury... jeszcze raz szkoda

ha... gwoli G3 natchnęło mnie zeby rozszerzyć temat postu o najbardziej przereklamowane giwery
a wlaśnie za jedną z nich uwazam G3...
biegajac z nia człowiek czuje sie taki bezbronny...
gdzie granatnik... (np. zbliza sie do nas zwykły Jeep... o gumowym pontonie nie wspomne... albo obserwujemy jak laduje obok nas śmigłowiec i wysadza desant a my mozemy g... zrobić... wściec sie mozna) przereklamowana celność... (AK 47/101 sa celniejsze przy tym samym shot/kills) tylko 20sto osobowy magazynek? (przy headshot'ach of course ;) ) - porazka... podstawowe AK rulez
nastepna najbardziej przereklamowana giwera to niecelny L85A1 o szjsie M85 nie wspominając...

fakt - robal swoim gifem zabijasz... ahahahha niepotrzebujesz G3 :)

Ostatnio edytowano 11 gru 2005, 02:23 przez mglisty, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, 23:58 

G3 4EVER

Co do snajperow ogladam teraz WROG U BRAM i doslownie mnie zatkało mnie :-)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 00:39 

glupi topic troche ... ale musze napisac ... robal super GIF :D Jim Carey On Saturday Night

no a co do broni gram wszystkim na serverkach zalezy na co mam ochotke :P

a na meczach gram granatnikiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 01:22 

Ostatnio tylko szturmowiec. Zakochałem sie poprostu w chińskich kałaszach :D Broń jest wspaniała, a do tego ten granatnik, który nawet troche opanowałem :) Coś pięknego ;)

P.S Niedawno z N3mezis`em troche poszaleliśmy na Warlordzie :D Był tam też Ojej, ale niestety w przeciwnej drużynie. Ogólnie partia bardzo udana, pozdro N3mezis 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 09:44 

Ja powiem krotko...

Na bliskie/srednie dystanse --> AK-101 (+ granatnik)
Na srednie/dalsze (ale i z bliska ma mocy) --> G36E (lepsza od G36C imho, ktorej mocy z bliska brakuje)
Na dalekie --> M24

:)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 14:14 

najlepsze: ak101+GL
przereklamowana: L85 ( moja 1sza odblokowana broń i dalej z tego strzelać nie potrafie :shock: );
co do G3 jak swojego czasu z tym chodziłem to po 3 ludków na magazynku. Granatnik jest zbędny :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 14:17 

Ja ostatnio dostaję orgazmu jak mam SCAR-L w łapkach. Ta broń to po prostu ideał. Jest celna tak jak G36C, a siła ognia ma dużo większą. Tak jakby moc kałacha połączyć z celnością G36C. Można sobie w końcu radzić komandosem na bliski dystans z grenadierami wyposażonymi w mordercze DAO12, a na daleki pojedynczym da się ściągać snajperów nawet. Na średni dystans jedna seria leżąc z przycelowania zabija każdego.
Po prostu kocham tą giwerę, w każdej sytuacji się sprawdza. Poprzednio uwielbiałem najbardziej DAO12 i L85A1, ale obie są mocno specjalistyczne: krótki/daleki dystans, a tu taki prezent, według mnie największa zaleta dodatku: giwery do podstawki :)
Szturmowcem nie lubię grać bo jak się jakiś czołg lub APC napatoczy to się czuję bezbronny. A po za tym F2000 na dalszy dystans to już dla mnie nie to samo co SCAR-L. F2000 ma większego kopa i trudniej się nią celuje. Polecam, komandos ze SCAR-L to po prostu morderca :D Dostaję moc której brakuje w G36C.

PostNapisane: 11 gru 2005, 14:38 

mglisty napisał(a):
tylko 20sto osobowy magazynek?

No to chłopie wymiatasz. Wypuszczasz tą armię z magazynka i hulacie. Nikt nie podskoczy :lol: :lol: :lol:

PostNapisane: 11 gru 2005, 15:04 

sixstus napisał(a):
mglisty napisał(a):
tylko 20sto osobowy magazynek?

No to chłopie wymiatasz. Wypuszczasz tą armię z magazynka i hulacie. Nikt nie podskoczy :lol: :lol: :lol:

i o tym mówiłem 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 15:12 

od dluzszego czasu gram sniperem wiec m95 i m24 (daleki i sredni dystans)
ak,dao - bliski

dla mnie przereklamowana jest bron meda

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 15:17 

Najlepsza:G36E-Broń marzenie,celność g36c i siła m16.Wymiata na maxa.
Najgorsza:G3-Magazynek malutki,celnosc taka sobie tylko damage w miare.

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 16:50 

c0lon3l napisał(a):
ak,dao - bliski

pozdrawiam

przeprowadzałem test z parabolami lotu pocisków (ot taki test z dystansu ) i niczym się nie różnią. jak strzelam z m24 to jakoś lepiej mi się trafia niż z m95, może to ten celownik ;/

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 18:41 

Mordoklej napisał(a):
Ja powiem krotko...

Na bliskie/srednie dystanse --> AK-101 (+ granatnik)
Na srednie/dalsze (ale i z bliska ma mocy) --> G36E (lepsza od G36C imho, ktorej mocy z bliska brakuje)
Na dalekie --> M24

Trochę to będzie offtopic ;-) ale liczę na odpowiedź - jak celowąc z M24 i SVD zeby zaliczyc headshota (zakladajac, ze cel jest nieruchomy)? Z tego co mi sie wydaje po marnych 2 czy 3 godzinach snajpowania to celowac trzeba trochę poniżej głowy. Ale to mi się wydaje bez sensu, bo przecież pocisk leci parabolą i traci wysokośc.

pozrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 19:09 

Specyfik napisał(a):
c0lon3l napisał(a):
ak,dao - bliski

pozdrawiam

przeprowadzałem test z parabolami lotu pocisków (ot taki test z dystansu ) i niczym się nie różnią. jak strzelam z m24 to jakoś lepiej mi się trafia niż z m95, może to ten celownik ;/

nie chodzilo mi ot ze z m95 lepiej strzela sie z duzego dystansu, a m24 sredniego (troche zle sformulowalem wypowiedz, sorry :) ) - chodzilo mi o obie bronie na daleki i sredni dystans, ale rzeczywiscie na daleki lepiej wychodzi m24 bo ma mniejszy celownik, a ten w m95 zaslania cel i trzeba strzelac na wyczucie ......

co do headshotow ognacy, to sprawdzalem z kolega strzal z ok 10 m w chelm z m24 i jedna kule odbijal :) , moze dlatego wydaje ci sie ze musisz strzelac ponizej glowy a to jest, jak mi sie wydaje, strzal w twarz....

ja jak nie jestem wystarczajaco blisko , to nie celuje headshota - strzelam, aby trafic a pozniej dobijam z pistoletu (przy zalozeniu, ze to m95), nawet infantry mozna w ten sposob wygrac ....

pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 19:23 

Ja zauważyłem ze spory efekt ma F2000 wszystkie opcie ma: siła ognja spora i duza ilosc obrazen zadaje, granatnik też dzjała bez zażutów nadodatek te niewielkie przybliżenie. Brona ta daje sporom przewage a G3 się do niej nie umywa, jakoś przemawja do mnie mowa że za dodatkowa kase masz przewage nad innymi ale to tylko głupota EA.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2