Teraz jest 23 lis 2024, 18:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 gru 2005, 14:28 

Siemka. GRałem juz po nie jednym formacie na 1.02, 1.03 nie udało mi sie jeszcze nigdy zainstalować 1.12 ale to nie ważne. Wczoraj miałęm format wszyskto poszło gładko elegancko to sobie myśle robie osobny profil do battlefielda. zrobiłem zainstalowałem opaliłem i hula zdrowo. To sobie myśla Patchujemy. Zastanawiałem sie żeby odrazu POMĘCZYĆ siez 1.12 ale jednak odpusciłem że w razie gdyby mi sie go nie udało zaisntalować zawsze moge pograć na 1.03 wiec 1.03 poszedł jako pierwszy. Wiec instaluje, oczywiście metodą %temp% bo inaczej za cholere nie idzie. Zainstalowało sie jak zwykle odpalam, sprawdzam tryb dla jednego gracza myśle bomba jest wypasik, klikam na wielu gaczy a tu niespodzianka, znalazłem sie w windowsie szybciej niż kiedy kolwiek. Po kolejnych probach to samo. Szukałem na forum rozwiazania tego problemu jednak nie znalazłem. Macie na to jakiś sposób? bo przydał by sie. No i jeszcze jedno pytanko czy po zainstalowaniu świeżego BF2 można odrazu wrzicić 1.12???

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 14:48 

Nie wiem poco wogule istalujesz patcha 1.03 ale to już twoja sprawa. Rada taka bardzo powszechna Instaluj tak: BF2>BF2:SF>patch 1.12.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 15:14 

nie mam BFSF zaisntalowalem teraz 1.12 i dalej jak klikam na wielu graczy wywala do windy mozliwe ze jest to wina tego ze instalowalem wczesniej tego 1.03 dlatego odinstaluje teraz battlefielda, zainstaluje na nowo sproboje wejsc na tryb dla wielu graczy bez patcha i O ILE bedzie dobrze zainstaluej odrazu 1.12 bo juz wiem jak. i zobacze co sie stanie,

-------------------------------
PÓŁ GODZINY PÓŹNIEJ
------------------------------------------

zainstalowałem na nowo BF. I tryb dla wielu graczy działa dobrze. Chce teraz zainstalować patcha 1.12 i nie idzie :] śmieszne? czy rażej żałosne.

Tak jak wczesniej wszystko z tempa co trzeba wrzuciłem na c:\ potem komenda w uruchom cmd przechodze na samo C:\ i wpisuje patch.exe "D:\battlefield 2\" i nie działa i probowałem różne kombinacje naprzykład patch.exe"D:\Battlefield 2\" albo patch.exe "d:\Battlefield 2" Albo patch.exe"D:\battlefield 2" i nie działa i nie idzie zainstalowac i zaraz mnie normalnie z butów wyrwie bo na niespatchowanej grze było coś koło 50serwerków :/ zróbcie coś :/

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 18:34 

po co Ty podajesz ścieżkę ?? Bynajmniej u mnie ściażka sama znajduje drogę do folderu :) wystarczy nacisnąć NEXT

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 18:39 

Ale nie u wszystkich :/

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:28 

Cytuj:
c:\ potem komenda w uruchom cmd przechodze na samo C:\ i wpisuje patch.exe "D:\battlefield 2\" i nie działa i probowałem różne kombinacje naprzykład patch.exe"D:\Battlefield 2\" albo patch.exe "d:\Battlefield 2" Albo patch.exe"D:\battlefield 2" i nie działa i nie idzie zainstalowac

ZDOSem to nigdy do czynienia nie miałeś, widać ;)
"Pała" z obsługi linii komend :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:38 
Oldboy Battlefield.pl

Vatzeque napisał(a):
ZDOSem to nigdy do czynienia nie miałeś, widać ;)
"Pała" z obsługi linii komend :P

Zasugerowałbym, że nawet -1, gdyby istniało :lol: Ogólnie wprawiło mnie to w dobry humor :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:46 

Killer20200 napisał(a):
J3b4n3 lamy
-|spam|benek
-enclave.jerry

Co to ma być?

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:01 

Pancho napisał(a):
Killer20200 napisał(a):
J3b4n3 lamy
-|spam|benek
-enclave.jerry

Co to ma być?

Chyba Killer20200 ich nie lubi :lol: ( za duży kill streak pewnie mają ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:53 

doczynienia z dosem miałem jednak bardzo dawno temu ale to nie ważne. a zamiast sobie jaja robić to może powiedzieć co zrobić i czemu nie znajduje patch.exe ? :| bo chciałbym wam wszystkim złoić dupe na jakimś serwerze a nie moge bo nie moge spatchować gry :(

-----------------------------------
może ktoś wreszcie pomoże bo jakoś nigdzie nie pisze co zrobić :-////

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, 15:07 

Wlasnie sciagnolem se patcha 1.12.... instaluje i jak w poprzednich przypadkach na ch**** mi to bylo. Wchodze wiec do tempa...typowe...instaluje i lipa wylazi do windowsa. W patchu 1.03 mialem ten sam problem. (To moze pomoc sporej ilosci osob) Skopiowalem pliki do folderu gry zainstalowalem i lipa...potem znowu...i tak po 10 razach juz dzialala cacy. Przypominam tez o skopiowaniu Cdcheck! ....tak wiec wracajac wlasnie zaczolem robic to samo z 1.12 ale po 30 min. zrozumialem ze trace czas. Probuje roznych mozliwosci jak cos znajde to napisze. Oczywiscie jak ktos zna jakis sposob to niech da znac!

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, 15:13 

....wiem juz czemu wylazi do pulpitu. Podczas patchowania plik opuszcza pare danych...nie wiem jak temu zapobiec ani jak udalo mi sie to zalatwic w 1.03 ale mialem farta. Opuszcza pare plikow od obiektow i czegos tam. Przypuszczam ze ktos zle pobral patcha od ea, potem zamiescil go na swojej stronce, nastepna osoba zrobila to samo i 50% ludu ma klopot.

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 15:08 

Mam chyba ten sam problem co przedmówca.
Zaistalowałem Bf2=>BF2:SF=>patch1.12.exe i w Single Player`ze BF2:SF i multiplayer`ze zwykłego BF2 jest wszysko w porządku, natomist gdy wybieram serwer z mapami BF2:SF ładują mi się co prawda, ale jeśli nie kliknę na "wejdź" to wylatuje do Windowsa, natomiast gdy naciskam na "wejdź" to pisze: "nie wybrano serwer" a potem "ten serwer pozwala na grę bez żadnych modyfikacji, przywróć poprzednią wersję".
:?: Ma ktoś jakieś konkretne rozwiązanie?

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 23:14 

mialem ten sam problem jak skopiowalem ai do map 64 w singlu :P

Strefa czasowa: UTC + 2