Teraz jest 23 lis 2024, 19:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 gru 2005, 15:42 

Mam zarabiste pytanko, mianowicie dlaczego do cholery w temp nie ma pliku patch.exe(280mb) tylko jakas mizerna karykatura? To jest wlasnie sprawca problemu. I zaloze sie o kazde pieniadze ze jak ktos mi powie jak go znalezc/otworzyc to znikna wszystkie problemy! ...czekam

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, 22:54 

haha. Zaraz bedziecie mi dziekowac...poniewarz ja...po 5h odnalazlem odpowiedz na dreczace nas pytania...mianowicie, jak sprawic zebys i ty mial swego dzialajacego patcha:D. punkt 1)jesli twoja obecna instalacja windowsa zawiera w document and setting jakikolwiek plik z polskimi znakami to masz przesrane 2) uwierzcie ze jesli jednak tak jest to jedyny sensowny krok to instalacja windy od nowa i upewnienie sie czy nie zawiera jakis plikow typu Właściciel tak jak u mnie 3) zapomnijcie o jakichkolwiek tipsach, to jedyne dobre rozwiazanie. Po wielogodzinnej pracy wlaze se na zawirusowana instalacje windowsa i mysle:" jak tu zadziala to se leb urwe"... mimo tego ze nadal mam glowe w odpowiednim miejscu, niemal uronilem lezke ze szczescia. Moze znajde cos jeszcze w kazdym razie mi narazie wystarcza to co wiem teraz, chociaz to troche smutne bo mam drugiego windowsa tylko dlatego zeby se pograc w bf2. pozdrawiam i milego grania...

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, 23:34 
Moderator forum

Brawo. Tylko że to nieprawda. Mam w dokcuments and settings całą fure doców z polskimi znakami w nazwach. Natomiast nazwa użytkownika nie może zawierać polskich znaków, co na tym forum było "odkrywane" już kilkakrotnie. Gdyby chciało ci się poczytać pare tematów na forum i poszukać choć chwile, znalazłbyś rozwiązanie w pare minut.

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 14:17 

połowa wątków na tym forum porusza te same tematy :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, 22:39 

Sora zle sie wyrazilem....ale bylem tym az tak podniecony ze nie wiedzialem co pisze:D W kazdym razie niepokoi mnie tylko jedna rzecz skoro to sie udalo na oryginale to na bank to samo bedzie z piratami.

Ps. Te forum to ma byc niby cos na wzor pomocy technicznej? ...polecam nastepnym razem dokladniej napisac ludziom co i jak. Bo w koncu nie kazdy jest z tym wszystkim tak zaznajomiony.

Co nie zmienia faktu ze te patche to jakas paranoja...

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, 01:37 
Moderator forum

Nie - to forum to nie jest pomoc techniczna - chcesz pomocy technicznej - dzwoń do EA.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, 10:01 

Hynol napisał(a):
Nie - to forum to nie jest pomoc techniczna - chcesz pomocy technicznej - dzwoń do EA.

Właśnie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, 17:17 

aha...to spoko, zwracam honor

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2