Cytuj:
No, nie jestem pewny. Jeśli osłabią heli, to właśnie podniosa pilotom i - szczegolnie - gunnerom poprzeczke. Moim zdaniem ten patch nikomu nic nie ulatwi, po prostu zmieni proporcje roznych rodzajow broni.
Ognacy[/quote]
zobaczymy jak to bedzie jak patch wejdzie do obiegu,jednak mam czarne mysli co do tego.
kazdy kto widzi smiglowiec strzela w jego strone,sam pare razy pistoletem zalatwilem dymiacy sie heli a teraz jak zmniejsza jego IMHO to typowa latajaca tarcza bedzie.i nie wazne jak dobry jestes jak z kazdej strony ktos do ciebie laduje a pasek ucieka w zastraszajacym tempie
co do AA to niektorzy lataja tak wysoko ze sa poza zasiegiem
Cytuj:
Wypraszam sobie, ja tak nie gram , chyba że przeciwnik tak gra to też zaczynam (no z wyjątkiem JanicQa którego zawsze tak atakuje;p)
czyli grasz!!:)
Cytuj:
Ja się ciesze że patche wychodzą, przynajmniej wiadomo że ejst zainteresowanie twórców grą.
a ja mysle ze to wynika z niedbalstwa i powieszchownosci tworcow.
patche sa za szybko wypuszczane i to z bledami,czasem mysle ze sie tak miotaja ze sami nie wiedza co robia.
Cytuj:
snail napisał(a):
IMHO b. dobry patch.
Brakuje jeszcze do szczescia wychylania sie zza rogu i ustalenia minimalnej strefy kiedy to nie nastapi eksplozja gl'ki.
dobry pomysl z wychylaniem,powinna tez byc opcja udawania martwego:)[/quote]