_XENA_ napisał(a):
Wyjasnij my sobie coś. Na 12 grudnia wyzwałem was via CB na mecz friendly (taki mecz, ale bez punktów). 3C nie przyjęło (zignorowaliście challenge) wyzwania więc trudno mówić by PRGK-V cokolwiek odwołało. Chyba, że się nie znam. Nawet nie poodaliście via GG jaką mapę byście chcieli grać, i gdzie. Dla mnie oczywistym jest - challenge zignorowany + zero kontaktu = nie ma spara. Wcześniej 2x umawialismy się na piątek i w obu przypadkach 3C nieco wczesniej odwoływało spara (ku naszej "radości" - team zamiast imprezować się zbierał, a tu qpa). Terminy są po to by je uzgadniać - te piątkowe były waszym pomysłem (specjalnie się dostosowywalismy - my zwykle w piatki zasadniczo nie gramy wcale). Anyway - więcej z wami umawiać się nie mam zamiaru - IMHO szkoda czasu - 3 nieudane podejścia wystaczą. Także odradzam komukolwiek umawaiania się z 3C - z taką solidnością jaka oni prezentują byłby to stracony wieczór (spar i tak nie doszedłby do skutku).
A co do tego ostatniego spara to nie ja ustalilem date tylko ten Twój Work... jak tlumacze mu ze mamy mecz i robie Tren z takty na mapie na ktorej nigdy nie gralismy i chce sie dobrze przygotowac a on mi mowi ze my musimy grac spara to rownie dobrze ja za Tydzien na forum moge napisac ze PRGK-V odmowilo sparingu z powodu meczu w CB to kolejny raz jak to robia itp..... Troche Powagi z Twojej strony....
XENA o czym ty mówisz 2 krotnie potwierdzałem to SPOTKANIE

Raz w CB i raz w prywatnej rozmowie na TS z Tobą gdy omawialiśmy Takte na Saigon68 i nie powiesz mi że nie podałem mapki ani że odwołałem tego spara

Niezłą szopke odstawiłeś.... Poprzednie dwa spary odwołałem z powodu BRAKU LUDZI

Skoro zostawiam topa na forum, o sparingu i 2 dni przed owym sparem czytam, że nikt nie może to co mam grać sam albo wystawić 3 ludzi

Troche wyobraźni Xena i nie wiem jak u Ciebie z pamięcią ale ten spar w CB był potwierdzony i to jeszcze w rozmowie Ucho w Ucho na TS więc ja nie rozumiem tego przedstawienia na forum i obrzucanie nas brakiem solidarności....