Teraz jest 8 cze 2025, 23:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: STAR WARS
PostNapisane: 2 sie 2003, 13:34 

Wkoncu ...czekałem na to ..oczywiście traktuje to jako odskok na chwilke od BF-a .. Zaczełem grać pierwszy dzień ...wrażenia mieszane........Może dlatego że spodziewałem się niewiadomo czego ....wpiszcie swoje opinie.....ja daje temu modowi 6 punktów na 10 możliwych ..ogólnie ok ale może brak wyboru map spowodował taką ocenę...mam nadzieje że reszta map bedzie ciekawsza ..oVer

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 13:51 

Kilka bugow...z AT-ST.... brakuje skinow,co da sie wyutlumaczyc mala ekipa :) ogolnie 5 na 10 :) bronie wszystkie maja za duze przyublizenie...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 14:25 

Ja już pisałem co sądzę o modzie ale powtórzę to tutaj - jak dla mnie 0/10 jeśli chodzi o grywalność - nie odnajduję tu nic co mogłoby mnie zaciekawić...wykonanie 2/10 (za niektóre modele)...nie wiem czy to tylko mój problem ale wszystko pojazdy mi niemiłosiernie lagują :( nie mogę wystartować ani Falconem,ani Tie-bomberem...
Czemu nie można sterować AT-AT?? Czemu całą rozgrywkę AT-AT leży przewalone? Czemu nie ma X-Wingów (no dobra na hoth ich może nie było ale co tam) i innych bajerów (choćby tych stworków na których jeździli na hoth)...blee...co do wyboru map - szczerze mówiąc w właśnie bitwie o hoth pokładałem największe nadzieje...szkoda :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 14:46 
Moderator forum

C o do GC to nie oceniajcie moda przed wydaniem wersji przynajmniej 0.5 bo o ile tekturowanie bazy widać ze było robione na "szybko" to już teksturki na pojazdach są całkiem miłe dla oka. Poruszanie się AT-ST przypomina troszkę jazdę na rolkach paralityka ale to mam nadzieję poprawią (o ile pozwoli na to engine gry). Duże wrażenie zrobiła na mnie sama mapa jest ładnie oteksturowana (pomijam efekt końca mapy). Żołnierze sa jeszcze w wersji mniej niż alpha bo granaty trzymają w powietrzu przed dłonią (moce jedi rulez:)) SUPPORT rozstawia działko w ślicznym kolorze black (totalny brak tekstur). Wylot Sokoła Millenium z hangaru to masakra ale jak już wyleci reszta latającego "badziewia" ginie na sam widok (troszkę wolno lata ale jest nawet całkiem zwrotny). Tie Bomber, Snowspeeder i Tie Fighther są lekkie i przyjemne w prowadzeniu nawet na klawiaturze. Grać na razie w tak wczesną alphę nie ma raczej sensu, ale będę obserwował rozwój tego moda bo lubię takie klimaty. Nie wiem czy to tylko efekt u mnie ale badając frapsem ilość FPS zauważyłem że na mapie HOTH mam około 40 fps'ow, a na OMG (z włączonym modem) standardowe 80. Polecam załadowanie mapki ze zwykłego BF'a - nie ma to jak ŚMIGACZ stojący obok Mustanga

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 16:48 

Ciekawe tylko po co wydawać tak niedopracowaną alphe. U mnie to chodzi jak bym grał na serwerze z pingiem 2000 i 200MB textur :) Grać sie nie da :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 17:10 

Rozczarowany !!

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 02:33 

liczyłem na dużo więcej, ale i tak miałem zabawe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 11:03 

Tak czytajac wasze posty nagle przypomnialo mi sie co mi sie dzis w nocy snilo...Wczoraj troche pogralem w nowego moda i moze to wplynelo na moj sen...
pamietam ze bylem wkurzony na lezace AT-AT i nie moglem podarowac tworcom tego ze nie dali mi sie nimi pobawic...I w moim snie widzialem lecac speederem jak Imperialny Trooper wkladal cos do AT-AT cos jakby akumulator i wsiadal do niego i AT AT sie podnosil...Sny moga sprawic ze juz wiem dlaczego te AT-AT leza...teraz tylko bede latal po Hoth i szukal tych przekletych akumulatorow.... :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 12:45 

Jeżeli w wersji końcowej nie poprawią tego haczenia w grze to będzie kicha , a co do patcha 0.1b to też niewiele poprawia w tej kwestii .
Co do reszty to pewnie jeszcze dopracują , ogólnie trochę się zawiodłem...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 13:48 

Ja z innej beczki - tylko raz mi się odpalił a teraz każdorazowe wejście w tego moda kończy się wyjściem do windy. Ma ktoś coś takiego ?

Co do samego moda to mnie niezachwycił - niestety. Wiecej wodotrysków niż grywalności ale może się mylę.
Jeżeli wie ktoś co może powodować te wyskoki do windy to bede wdzięczny za info.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 14:06 

Tez to mam wczesniej raz wszedlem na serwer a teraz wchodze z ASE i jka ma wejsc na serwer to wyskakuje mi do windy i nie wiem czemu :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 16:14 
Oldboy Battlefield.pl

umnie dziala wszystko pieknie ale widze jak wpisze fps 1 to jak sie tnie... malo ramu macie lydzie... wielka mapa a nie zauwazyliscie ze w paczu zmniejszyli widocznosc??
ale zato mam inny problem... za cholere (sorry) nie wiem jak celowac sniperka... teoretycznie powinno byc w srodku X ale ... nic nie kumam....
inne bronie tez tak maja....
zreszta wiecej jest takich bajerow.. np wierzyczki szczegolnie te czarne.. snowspeederem no nie wiem ale z 5 nawrotow robilem min 3x w kazdym zaliczalo mi trafienie a tu nic... stoi...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 16:18 

Okota napisał(a):
umnie dziala wszystko pieknie ale widze jak wpisze fps 1 to jak sie tnie... malo ramu macie lydzie... wielka mapa a nie zauwazyliscie ze w paczu zmniejszyli widocznosc??
ale zato mam inny problem... za cholere (sorry) nie wiem jak celowac sniperka... teoretycznie powinno byc w srodku X ale ... nic nie kumam....
inne bronie tez tak maja....
zreszta wiecej jest takich bajerow.. np wierzyczki szczegolnie te czarne.. snowspeederem no nie wiem ale z 5 nawrotow robilem min 3x w kazdym zaliczalo mi trafienie a tu nic... stoi...

Co do snajperki to tam jest troche chamsko, bo jest 1 kropeczka, wielkosci chyba jednego piksela, na hoth mozna ja jakos zauwazyc ale juz na innych mapach jak nie zmienia to bedzie tragedia... a ten czarny E-Web to po prostu eklipie GC brakuje skinnerow :/ a zczemu wiezyczki nie zniszcyzles to dziwne mi dziala :/

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 18:13 

Okota napisał(a):
umnie dziala wszystko pieknie ale widze jak wpisze fps 1 to jak sie tnie... malo ramu macie lydzie...

Skoro mapa wygląda znacznie brzydziej od dużych oryginalnych map z BF
a przy tym wszystko niemiłosiernie skacze na 512MB to nie możliwe jest aby kod SC był chociaż troche zoptymalizowany. Od strony technicznej (i nie tylko) to jest kompletna kiszka. Nie wiadomo po co wydali coś takiego :?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 18:15 

Nazin2_ napisał(a):
Tez to mam wczesniej raz wszedlem na serwer a teraz wchodze z ASE i jka ma wejsc na serwer to wyskakuje mi do windy i nie wiem czemu :(

Ja też tak miałem, sciągnij patcha i wejdz ponownie. Po prostu servy zostały szybko upradowane do patcha, i trza go po prostu mieć.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2