Teraz jest 28 lis 2024, 18:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:38 

Sila w enclave i innych debesciakow :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:39 

UzA napisał(a):
czy ja cos mowilem ze chce byc kapitanem? Kilka stron wczesniej potwierdzilismy (Team enclave) kandydature Ethana wiec...

A dlaczego? Dlatego ze wydawalo mi sie ze nam Ethana, ale nie spodziewalem sie takiego obrozu sprawy.

spodziewales sie 10 z enclave?

ps. na zarejestrowanie teamu, wraz z popraciem cl kazdego polskiego klanu macie do 28.12 :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:43 

st3f4n napisał(a):

zaproponowalem 4 graczy z czego wiedzialem ze nie wszyscy zagraja, nie spodziewalem sie takiego postawienia na swoim przez wilde i innych ukladow i ukladzikow, ale jak to juz ktos powiedzial, na polityke nie ma sily :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:44 

Ethan no w tym momencie zachowujecie się trochę dziecinnie.
Nie możecie brać do siebie tego co mówią rozczarowani brakiem powołania lub z innych irracjonalnych względów.
W końcu macie reprezentować też takich malućkich jak ja i chcę żebyście to Wy wystąpili w NC.
Już na Was postawiłem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:45 

Wielu sie spodziewalo, ze zagra "pierwsze skrzypce" w tym squadzie... Czy to jakas ujma straszna przyznac, ze nie jest sie najlepszym? Przeciez "scena" i tak wie kto jak gra bo sa wyniki meczy klanow i wszystko jest czarno na bialym. Wilda byla nasza jedyna szansa i to bylo jasne. Nie chodzi tu o zadne lizanie dupska(jak to czesc sugerowala) bo i tak wilda nie przyjmuje nowych :D Szkoda tylko, ze nadzieje ludzi, ktorym po prostu zalezalo na wynikach POLSKIEJ sceny wezma w leb...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:46 

Zapewne siebie nie omieszkales dodac to tej "4" :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:47 

sorry Puchaty, ale jak sam widzisz nie uzyskalem poparcia sceny, a jak widac sa gracze m.in kolega Uza, ktorzy maja wieksze doswiadczenie i z pewnoscia postaraja sie stworzyc "sprawiedliwa" reprezentacje bez ukladow.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:48 

Lailonn napisał(a):
Wielu sie spodziewalo, ze zagra "pierwsze skrzypce" w tym squadzie... Czy to jakas ujma straszna przyznac, ze nie jest sie najlepszym? Przeciez "scena" i tak wie kto jak gra bo sa wyniki meczy klanow i wszystko jest czarno na bialym. Wilda byla nasza jedyna szansa i to bylo jasne. Nie chodzi tu o zadne lizanie dupska(jak to czesc sugerowala) bo i tak wilda nie przyjmuje nowych :D Szkoda tylko, ze nadzieje ludzi, ktorym po prostu zalezalo na wynikach POLSKIEJ sceny wezma w leb...

Widzisz niekazdy sie kieruje dobrem "kraju", rozczarowanie z braku "powolania" pcha ich do torpedowania czegos co moglo by duzo osiagac ...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:50 

A ja do konca nie rozumiem jednej sprawy, mianowicie że jak wystawi sie 3 z Wildy to biorąc pozostale 5 osob bedzie akurat na styk... a co sie stanie jak np Kayne nie bedzie mogl przyjsc na ktorys mecz ? Bedziecie grali w 7 ?:>

Reasumując, jeśli takie sa zasady NC to wydaje mi sie to postępowanie dziwne, chyba że jest jakis sposob zeby te zasady ominąć. Jeśli jest to prosze mi napisać, żebym wiedział :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:52 

jestem wzruszony Twoja wypowiedza Ethan :lol:

Jako ze w tym roku nie mam czasu to nie zrobie nic, dlatego tez nie zglaszalem sie do TP i ogolnie malo sie udzielam, ale kto wie co bedzie za rok :P :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:53 

bo te zasdady mozna nagiac, wystarczy sie dogadac supami. Team Sweden i Germany dogadali sie ze bedzie moglo 4 ludzi grac z uto, team 9, dignitas.
My napewno rowniez bysmy uzyskali zgode adminow.

No ale teraz juz nie bedzie takich problemow bo przeciez enclave podzieli super sprawiedliwie

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:53 

jestem ciekaw jak ten sklad bedzie ostatecznie wygladal, bo poki co czarno to widze ;] moglby ktos przynajmniej rozjasnic jak to wyglada z zasadami, bo skoro z jednego klanu w meczu moze grac max. trzech graczy to i ja czegos nie rozumiem...

edit: nie zdazylem napisac posta a juz otrzymalem odpowiedz :lol:

Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 00:55 przez morthag, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:54 

UzA napisał(a):
st3f4n napisał(a):

zaproponowalem 4 graczy z czego wiedzialem ze nie wszyscy zagraja, nie spodziewalem sie takiego postawienia na swoim przez wilde i innych ukladow i ukladzikow, ale jak to juz ktos powiedzial, na polityke nie ma sily :)

Układziki powiadasz? To wal śmiało i powiedz wszystkim którzy gracze mieli grać w reprezentacji dzięki 'układzikom'. Jestem bardzo ciekawy jakich to czterech wspaniałych zawodników umknęło uwadze Ethana przy ustalaniu składu.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:55 

Stefan akurat Uza siebie nie podal, ale podal innych graczy takick jak: Pawel SS, Arci, Byczek oraz Goku. Z tej czworki rozpatrywalem kandydature Goku gdzy mialem okazje z nim grac w jednym teamie i wiem na co go stac jako gracza. Nie widzialem natomiast miejsca dla pozostalej wymienionej 3 gdyz w reprezentacji byli gracze lepsi...

i Uza to nie uklady tylko trzezwa ocena sytuacji i wybor najlepszych graczy, spojrz na druzyne Szwecji czy tez Niemiec i bedziesz wiedzial o co chodzi, ale co ja mowie, Ty przeciez wiesz wszystko lepiej wiec nie bede nic doradzal, z pewnoscia pomoga ci Siena i Wojtas oni zawsze maja duzo do powiedzenia, szkoda tylko ze nie na temat :wink:

A Navy Niemcy i Szwedzi dogadali sie z supervisorami i beda mogli wystawic po 4 graczy z jednego teamu, to samo dotyczyloby Polski gdyz Team Wilda ma dobre uklady z supervisorami i mozna bylo to zalatwic. Poza tym pisalem wyraznie ze koncowy sklad podam 28 grudnia, ale widac ze na naszej scenie wielu ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.

Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 01:00 przez Ethan, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:56 

Ethan napisał(a):
Widze ze wiekszosc ludzi na tej scenie nie rozumie idei tworzenia druzyny narodowej. Kazda reprezentacja narodowo czy to pilki noznej czy kazdej innej gry tworzona jest z najlepszych zawodnikow/graczy. Trener/w naszym przypadku kapitan wybiera sklad wedlug swojego punktu widzenia i tworzy druzyne narodowa. Tak bylo tez w tym przypadku.
tu imo akurat ma chłopak racje :) z drugiej strony miogłes wziąsc bydło na serwer i poprostu poszczuc na siebie na wzajem, było by widac kto co potragfi. p.s. Darujcie sobie pisanie pod jakims fejkami, jak się wylewac na forum to z "nazwiska".

Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 00:59 przez aBe, łącznie edytowano 2 razy

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2