Teraz jest 28 lis 2024, 20:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:56 

NaVy napisał(a):
A ja do konca nie rozumiem jednej sprawy, mianowicie że jak wystawi sie 3 z Wildy to biorąc pozostale 5 osob bedzie akurat na styk... a co sie stanie jak np Kayne nie bedzie mogl przyjsc na ktorys mecz ? Bedziecie grali w 7 ?:>

Reasumując, jeśli takie sa zasady NC to wydaje mi sie to postępowanie dziwne, chyba że jest jakis sposob zeby te zasady ominąć. Jeśli jest to prosze mi napisać, żebym wiedział :D

no właśnie tak jak napisałem w komentarzu do newsa na bfcentral.pl (news'a już nie ma)...

IMHO wystawianie 10 osób z Wildy wiedząc, że tylko 3 zagrają (plus 1-2 osoby w rezerwie) mogło się wydać nieco "prowokujące"
.. coś w tym stylu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:57 

Jesli z 16 bylo 6 poza wildowych to ogolnie bylo 9 do gry wedlug zasad. Tak wiec byl 1 rezerwowy spoza wildy. Nie widze problemu ;] A skoro byla mozliwosc dogadania sie to juz totalnie...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:57 

zalosne sie to robi, ze tak spytam Uza po h.. sie wtracasz do tematu, opowiadasz o jakis ukladach, rozgoryczony ze nikt z enclave niegra. Sam zaproponuj squad TP, jako kapitan.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:58 

[quote="Ethan"]sorry Puchaty, ale jak sam widzisz nie uzyskalem poparcia sceny, a jak widac sa gracze m.in kolega Uza, ktorzy maja wieksze doswiadczenie i z pewnoscia postaraja sie stworzyc "sprawiedliwa" reprezentacje bez ukladow.[/quote]

Chcesz rady ? Olej to. Reprezentacja kraju to nie zabawa w CB i nie ma co patrzeć czy komuś to się podoba.
Otrzymałeś rozkazy i masz robić żołnierzu ,to czego oczekuje od Ciebie ojczyzna 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:59 

szkoda reprezentacja mogla sporo osiagnac ...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:00 

W sumie poparcie jest. Z tego co widze to tylko enclave wycofalo sie. Pozostale klany chyba wciaz popieraja Ethana + jego squad. A bezklanowi krzykacze no coz...kij im w ucho ;D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:02 

Dobrze że w ucho bo w innym miejscu jeszcze by mieli z tego przyjemność :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:02 

enclave na tapecie w wilda & ukf CO. 8)

Nie mam nic przeciwko prowadzeniu calosci przez najlepszy klan w Polsce, ale stanowcze NIE skrytym ukladzikom, ktorych moze i nie bylo i Team Wilda Poland bylo wybierane np po tym ze np nick Javo badziej sie podobal niz nick oleum, lub tez wedlug wynikow i ilosci baretek na bfstats?

Mozna bylo troszke nad tym pomyslec i zaplanowac lepiej, chociazby przez jakas rozmowe na TS z liderami klanow (jak to juz wspomnial XENA) i wtedy wszystko byloby jasne, a nawet doszloby sporo sugestii, nie byloby niedomowien.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:06 

Uza ja jestem osoba dorosla i w zyciu podejmuje rozne trudne i wazne decyzje za ktore biore pelna odpowiedzialnosc. Tak samo bylo w przypadku TP. Za decyzje ktore podjalem bralem pelna odpowiedzialnosc i nie potrzebowalem pomagierow takich jak ty zeby mi doradzali.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:07 

bennybranco napisał(a):
No, miejmy tylko nadzieje że 'koledzy' Uza i Arcibalt nie schowają głowy w piasek i podejmą się zbudowania reprezentacji gdzie nie zabraknie miejsca dla naprawdę skillowych graczy takich jak oni sami. Miejmy też nadzieje że będą informowali polską scene bf'a o wynikach osiąganych przez nowy, lepszy Team Poland.

Hehe benny tak na marginesie to UzA sie wogule nei zglosil to NC ja tez nei bylem chetny do gry :) także twoje txty sa nie na miejscu. I nie uwazam zebym napisal cokolwiek obrazliwego w kierunku kogokolwiek, Takze mam prosbe zanim cos napiszesz na kogos to sie zastanow.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:15 

Ethan napisał(a):

Skoro na polskiej scenie jest tyle mocnych klanow to czemu tylko jeden gra w euro cupie, a reszta rywalizuje w open cupach i to w nizszych ligach. Odpowiedz jest prosta bo sa slabsi.
No normalnie skromosc od cibie bije ze az w oczy szczypie

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:15 

Arcibalt napisał(a):
bennybranco napisał(a):
No, miejmy tylko nadzieje że 'koledzy' Uza i Arcibalt nie schowają głowy w piasek i podejmą się zbudowania reprezentacji gdzie nie zabraknie miejsca dla naprawdę skillowych graczy takich jak oni sami. Miejmy też nadzieje że będą informowali polską scene bf'a o wynikach osiąganych przez nowy, lepszy Team Poland.

Hehe benny tak na marginesie to UzA sie wogule nei zglosil to NC ja tez nei bylem chetny do gry :)

Ta jasne, wy tylko czuwaliście w czynie społecznym żeby wszystko było tak jak należy. Teraz my troche poobserwujemy jak wam idzie, czterech graczy już przecież macie...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:16 

st3f4n napisał(a):
zalosne sie to robi, ze tak spytam Uza po h.. sie wtracasz do tematu, opowiadasz o jakis ukladach, rozgoryczony ze nikt z enclave niegra. Sam zaproponuj squad TP, jako kapitan.

szczerze? Wtracam sie bo reprezentuje jakas czesc sceny. Opowiadam o ukladach? Jakis przyklad - WGS 2005. Nie jestem rozgoryczony ze nikt z enclave nie gra tylko dlatego, ze organizacja calej imprezy zamknela sie w scislym gronie, bez mozliwosci jakichkolwiek rozmow.

Wszystkie moje posty sa moje, nie wypowiadam sie jako klan, ale jako osoba ktora stoi na boku z powodu czegos co zbliza sie z kazda sekunda :).

Ethan, znam Cie na tyle zeby wiedziec ze raczej jestes taki jak napisales, ale jednak nie pomyslales nad unikiem tej wlasnie sytuacji, ktora ma miejsce, a bylo to bardzo proste posuniecie, przynajmniej dla mnie. Zbiorka na TS, rozmowa, moze wyszlaby wieksza wspolpraca sceny, moze wiecej osob pomogloby w budowaniu TP, taktyk itd.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:18 

UzA napisał(a):
nick Javo badziej sie podobal niz nick oleum, lub tez wedlug wynikow i ilosci baretek na bfstats?

Javo to naprawde dobry czolgista i w zwiazku z tym ze Redstar nie chcial grac, a Sergyey nie mogl, byl najlepszym wyborem na tank TP. I nie rozumiem tego porownania do ola ktory jest pilotem heli wiec chyba nie ma zadnego zwiazku miedzy nim a Javo.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 01:19 

ok Uza masz do tego prawo, a jezeli cos krytykujesz to zakladam ze zrobisz to lepiej, mam nadzieje ze TY (ostatni sprawiedliwy polskiej sceny BF2) wybierzesz sprawiedliwy squad. Powodzenia

Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 01:23 przez st3f4n, łącznie edytowano 1 raz

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2