Teraz jest 25 lis 2024, 05:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 17:28 

YoGi- napisał(a):
Rozumiem, ze Wilda to obecnie najsilniejszy polski klan jednak stawiac ziomkow jako podstawe reprezentacji to lekka przesada. W kazdym czolowym klanie w PL masz przynajmniej jedna wyrozniajaca sie osobistosc a z tego co widze to 80% zawodnikow to klan wilda, reszta chyba dlatego ze nie mieliscie wystarczajacej liczby zawodnikow.

No to tak samo wszystkie kluby piłkarskie mogły powiedzieć jak 90% graczy z polskich klubów była z Wisły. Co Luki do twojego pytania TP 4 fun czy na powaznie:) Po wypowiedzi ethana to jednak co to może być to raczej tylko 4 fun :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 17:48 

Yogi a tak btw to co ciebie obchodzi sprawa NC organizowanego przez Clanbase, sam pisałeś jakie to CB jest bee fuu i wogóle przypomnij sobie, idź się pobaw do swojej piaskownicy (ESL)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 17:53 

lol - kiedy ja mowilem ze CB jest "bee fuu" ? Pop to byl twoj cytat roku chyba. Z twojej wypowiedzi wynika jakbym mial jakas niechec do clanbase i nigdy tam nie wchodzil... Swoja droga - ja tylko wyrazilem swoje zdanie skierowane to Ethan'a - wiec dlaczego TY sie odzywasz?
Kazda twoje wypowiedz to chyba flame :(

Ethan - jestes nieuprzejmy :( ja tu pokojowo a ty mnie "do kuchni" wysylasz :x, ile masz lat ? bo widze ze konstruktywna krytyke masz w d... i poddajesz sie zaskakujaco szybko

patrzac na obecny lineup wydaje mi sie ze nalezaloby na takim zaprzestac (max 1 osoba jeszcze) - pomijam osoby ktore sa w "NEW" i nie oddelegowane do swoich druzyn - swoja droga zauwaz rowniez ze repra obeszla sie rowniez bez 6 osob z Wildy, ktore prawde mowiac siedzialyby i podawaly reczniki dla glownej 8 (no offence :) )

Ostatnio edytowano 22 gru 2005, 18:02 przez YoGi-, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 17:56 

W tym skladzie na NC i tak bedzie grala wilda i zaprzyjaznione z nia klany ... to tak samo jakby twoj tato byl trenerem reprezetnacji polski w kosza a ty bys potrafil w niego grac to tez by cie wziol :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 18:17 

no nie watpie ze Wilda grac bedzie bo i dlaczego mieliby nie grac - ale wczesniejsze 10 osob wygladalo conajmniej dziwnie :>

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 19:32 

widze Yogi że sobie nie umiesz przypomnieć, więc proponuje poczytaj sobie forum adminów ESL w dziale Battlefield 2 gdzie wyrażałeś swoje poglądy na temat CB :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 21:06 

łeeee :D to nie chodzilo o to ze ja nie lubie tylko ze esl nie lubi (a raczej Emi oraz Kruger) to tak nawiasem mowiac :D - a wiesz "jesli wchodzisz miedzy wrony..." ^^

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 21:16 

Widzisz Yogi w życiu trzeba być chociaż trochę asertywnym i umieć wyrażać własne poglądy, bo inaczej ludzie cię nie szanują. Dlatego my już nie współpracujemy z esl.pl

A co do topicu już chyba ustaliliśmy że kapitana wybierają klany i nie mieszają się do jego kompetencji, a ty Yogi kogo reprezentujesz ze sceny BF2 bo jakoś nie pamiętam...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 21:49 

Kaspar napisał(a):
Widzisz Yogi w życiu trzeba być chociaż trochę asertywnym i umieć wyrażać własne poglądy, bo inaczej ludzie cię nie szanują. Dlatego my już nie współpracujemy z esl.pl

A co do topicu już chyba ustaliliśmy że kapitana wybierają klany i nie mieszają się do jego kompetencji, a ty Yogi kogo reprezentujesz ze sceny BF2 bo jakoś nie pamiętam...
Yogi reprezetuje misia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 22:04 

Kaspar napisał(a):

haha wiedzialem ze ktos o tym wspomni - wiedzialem rozwniez ze bedzie z tego kupa smiechu (przynajmniej dla mnie).

Ale spoko, juz odpowiadam - nie reprezentuje NIKOGO poza soba samym i co z tego? Nie zabronisz mi chyba wlasnego pogladu ma sprawe. Wybacz ale skoro twoim zdaniem musze byc w klanie zebym mogl wyglaszac swoje poglady w publicznym topicu (no chyba ze to tylko dla wybrancow - ale w takim razie dlaczego kazdy widzi?) to rownie dobrze powinienes postarac sie o ograniczenie polskiej sceny bf2 do 5-8 wybranych klanow tak aby tylko slowo ich przedstawicieli sie liczylo.

A co do topicu - a ustalajcie sobie co chcecie, ja bede jedynie wyrazal swoja opinie na temat calej sprawy i jesli sie z tym zgadzasz to fajnie a jesli nie to masz najzwyczajniej w swiecie pecha a ja wyglaszalem, wyglaszam i bede wyglaszal swoje poglady nadal. ^^

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 12:36 

show must go on i dobrze...NIe ma co sie dalej klocic. Ci, ktorzy uwazaja, ze sie lepiej znaja na sprawie niech zrobia konkurencyjny team-pobija ekipe Ethana i wygraja prawo do repezentowania kraju-powodzenia :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 17:56 
Moderator forum

No widze że można było zmienic troche skład...Dziwi mnie to ze Ethan uważa siebie za wszystko wiedzacego i nie przyjmuje do wiadomosci słów krytyki, powtarzam jeszcze raz wiecej pokory człowieku a dalej zajedziesz.Xena miał dobry pomysł by to wszystko omówic na TS a nie umawiać sie pokątnie.Rozumiem że preferujesz swoich zawodników w TP bo z nimi grasz najczesciej,ale w klanach innych niz Wilda sa tez wartosciowi gracze. Juz widze jak bys sie pienił gdyby to Enclave i np Uza tworzyli by TP. Było tak pare lat temu jak to już NightMax przypomniał. Więc wyluzuj troche i zacznij słuchać też innych a nie powtarzaj że masz mało czasu i poświecasz go dla reprezentacji (nie wiem czy mam być szcześliwy w tym momencie że dostąpiłem takiego zaszczytu ze Ethan prowadzi TP i sie poświęca,czy mam sie zaśmiać w głos) To ma być przyjemność a nie poświecenie.

Zycze powodzenia dla TP.Skopcie parę tyłkow.
zdravim

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 18:49 
Moderator forum

Dokładnie. Skopcie tak żeby różowego miejsca nie zostało ;). Powodzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 20:29 

Polscy gracze to naprawde czolowka i TP moze duzo osiagnac. GL.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 19:46 

Dobrze że przyszły święta.. przynajmniej nie pojawia się co 5 minut nowa wiadomość... a i niektórzy będą mieli chwilke aby ochłonąć :roll: :)

Powodzenia TP!!!! Skopcie Niemcom dupy!!!! :roll: :twisted:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2