Teraz jest 24 lut 2025, 10:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2005, 17:07 

To ja wracam to do Pistol & Knifes!!
Za cienki jestem ;(
Zmienilem juz konfiguracje klawiatury... Zmienilem ustawienia tak by bylo latwiej i szybciej - i NIC!! Cwicze i gine. Udaje mi sie przewaznie w ciagu rundy zabic 4 gosci - nigdy 5 :(
Mam jednak pytanie - ktory pistol jest wg Was najlepszy do oddznaki?

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2005, 17:33 

powiem tak kazdy jest podobny liczy sie tylko mapa :P najlepiej karkand i juz masz odznaki :D :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 11:56 

Ubi napisał(a):
powiem tak kazdy jest podobny liczy sie tylko mapa :P najlepiej karkand i juz masz odznaki :D :twisted:

dokladnie karkand jest dobry na wszystko:)
ale proponuje zagrnaniczne serwy nie nasze.taki bez limitu czasu i najlepiej 64.
co do technik zdobycia odznaki na noze to trudno sie wypowiadac bo wiele sposobow jest lamerskich
a pistolety to graj snajperem jeden strzal ze snajpy przelacz na pistol i dokoncz dziela.szybko zrobisz

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 14:15 

Odznakę za pistol łatwo jest zdobyć na Gulf of Oman. Kładziesz się na jakimś dachu blisko spawna "worga" (heheh, ten błąd z pudełka :wink:), czekasz aż jakiś frajer się zrespawnuje i grzejesz do niego. Średnio chyba 4-6 strzałów wystarczy... A z odznaką za nóż jest różnie... Kiedyś miałem osiem killsów nożem w jednej rundzie, a odznaki nie dostałem. Ale najłatwiej jest zdobyć te killsy na Karkandzie i Sharqi Peninsula w wersjach 16. Powodzenia :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 15:43 

fantazję trzeba mieć dziadki! :P

ja niedawno miałem zupełnie nieplanowanych kilka killsów z pistola w ładnym streaku - leciałem z ziomkami z USMC przejąć flagę przy moście na karkandzie - wybieglismy od tyłu gdzie TOW stoi ale towarzystko rozpedził przejeżdzający akurat czołg, mi się udało schować - padło na róg przy murku (zablokował mnie bo chciałem sie odczołgać dalej) więc leże i czekam na dogodny momen by się lepiej schować albo podbiec do flagi
a tu ciagle pojawiają się MECi
spawn jest taki że gościu stoi 5m odemnie w dodatku skierowany w przeciwną stronę, żaden się nie obejrzy tylko lecą przed siebie, a ja jako że miałem kit snajpera to zamiast prowokoać szybką smierć z M24 wyciągam pistola z tłumnikiem i koszę zawzięcie - dopiero po 8 fragu jeden pacjęt zaczał mnie szukać ;P

zgrabną akcja trafiła mi się też na gulf of oman jak snajperem chciałem przebiec z jednej flagi na brzegu do drugiej ale akurat kontratak (od flagi do której biegłem) za pomocą APC zmusił mnie do wtopienia się pomiędzy 3 krzaki które akurat tam były - pochwili nadbiegło 5 meców - mineli mnie o dosłownie metry a żaden niezauwazył, no więc wytłumiony pistol i dawaj kosić - dzieki temu że mieli medyka w squadzie z 5 kolesi miałem 6 fragów :P
a potem rozjechał mnie jeepek :?

szkoda że specop jak unlocka niema np. mp5sd3 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 19:42 

pistol bardzo łatwo zdobyć grając w SF, a jak sięnie ma trzeba siępomęczyćnie wyskakiwaćna 1vs1 tylko zaczić sięi zaatakować w plecy(nieładnie ale skutecznie) :wink:

i tak troche z innej beczki to dziwne bo mam odznake snajpera a w statystykach na stronach np. na Ubarze pisze że zabiłem snajperem tylko 5 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 22:18 

ja se ostatnio zalozylem konto statsiarza bo mi sie strasznie nudzi w domu i chce zrobic all na zloto
kto by sie dolaczyl? :P:P:P

(moze to jest lamerskie zachowanei ale ten sposób gry traktuje jako przechodzenie misi w bf2 :P)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 23:07 

Ja też chyba musze tak grać, umawiam się z paroma osobami i zdobywam odznaki.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 00:33 

heheh to moze razem? :P
ty bedziesz sie granatem zabijal a ja cie bede reanimowal i zrobimy zlota odznake meda xD

@all
213.112.138.146:16567
Kankard po 10 rund i znowu kankard i tak w kulko ;p
wbijajcie i grajcie (nawet czlowiek nie czuje kiedy mu sie zrymuje :), ooo znowu :P)

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 00:48 

Ja sie staralem i po dlugich walkach zdobylem doznake nozy ale z pistolatmi to niemoge zawsze mi zabrankie 1 albo 2 killsy :lol: No ale bede probowal dalej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 01:20 

normalnie mnie kurwica bierza jak czytam wasze nażekania na odznakę walki pistoletem. Już tłumacze dlaczego. 8)

Dawno, dawno temu.... kiedy jeszcze zbierałem odznaki. Zdobyłem sobie brązową odznakę walki pistoletem. Wtedy to zapragnąłem zdobyć srebrną. Był to okres kiedy EA miało jakieś tam problemy z serwerami rankingów. 7 razy
ekhem... powtórze może.. 7, słownie siedem, razy zdobywałem srebrną odznakę za pistolet i dopiero za 8 razem mi ją zapisało.

Jeśli chodzi o pistolety to jest tu mały kruczek. Jak zbliżymy do "iron sight" to muszką trzeba celować trochę poniżej celu. Początkowo się dziwiłem dlaczego nie trafiałem w kogoś dalej stojącego, bądź leżącego. Strzelałem ponad nim.

Przycelujcie sobie w jakiś konkretny punkt bez zbliżenia i wtedy sobie przybliżcie. Zobaczycie o co mi chodzi. Jak to się już wyczuje, to zdobywanie odznak za pistolety jest łatwe. 2 strzały w twarz i po sprawie. Czasem jeden, jak delikwent jest już uszkodzony. Pistolet jest też doskonałą snajperką. Tylko, tak jak już powiedzialem, trzeba wyczuć gdzie celować... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 09:23 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
normalnie mnie kurwica bierza jak czytam wasze nażekania na odznakę walki pistoletem. Już tłumacze dlaczego. 8)

Dawno, dawno temu.... kiedy jeszcze zbierałem odznaki. Zdobyłem sobie brązową odznakę walki pistoletem. Wtedy to zapragnąłem zdobyć srebrną. Był to okres kiedy EA miało jakieś tam problemy z serwerami rankingów. 7 razy
ekhem... powtórze może.. 7, słownie siedem, razy zdobywałem srebrną odznakę za pistolet i dopiero za 8 razem mi ją zapisało.

Jeśli chodzi o pistolety to jest tu mały kruczek. Jak zbliżymy do "iron sight" to muszką trzeba celować trochę poniżej celu. Początkowo się dziwiłem dlaczego nie trafiałem w kogoś dalej stojącego, bądź leżącego. Strzelałem ponad nim.

Przycelujcie sobie w jakiś konkretny punkt bez zbliżenia i wtedy sobie przybliżcie. Zobaczycie o co mi chodzi. Jak to się już wyczuje, to zdobywanie odznak za pistolety jest łatwe. 2 strzały w twarz i po sprawie. Czasem jeden, jak delikwent jest już uszkodzony. Pistolet jest też doskonałą snajperką. Tylko, tak jak już powiedzialem, trzeba wyczuć gdzie celować... :wink:

Tylko że pistolem u każdej z armii inaczej sie celuje.
USMC maja najdokladniejszy pistol,MECowski trzeba celowac troche nad celem a chińskim jeszcze troszke wyzej niz u MEC.Oczywiscie mowie o przyblizeniu.A tak w ogóle to pistolem z tłumikiem jeszcze inaczej sie gra i trudniej jest nim zabic bo(chyba) zadaje mniejsze obrazenia.Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 14:53 

zadaje te same obrażenia tylko tłumnik przesłania muszkę i szczerbinkę co powoduje że trzeba strzelać na czuja mniejwięcej celując tam gdzie jest jego koniec

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 15:21 

Znacie jakiś serwer rankingowy że można grać już od trzech osób ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 15:40 

ekhem, juz nie da sie statsic z defibrylatorem... :lol: :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2