Teraz jest 13 sty 2025, 01:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 22:55 

A zadowolony jesteś z tego Joy`a?? Pod względem technicznym? :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 23:29 

w 90% tak - jedyne co mam do zarzucenia do niezbyt delikatna przepustnica - nie chodzi super plynnie - czasem przeskakuje, ale z tym mozna zyc - w BF'a gram klawiatura (WSAD, Shift - overburner, F - zmiana broni, X - flary, a reszta na joysticku - w tym zmiana kamery etc - przepustnicy tam nie uzywam - chyba ze chcesz zrobic goscia w balona lecac wolniej ;)

PostNapisane: 24 gru 2005, 09:57 

Mam pytanko jak skonfigurować joystick pod BF2? Do tej pory grałem tylko w symulatory lotnicze IL2, IL2FB, Kumpel namówił mnie na BF2 a ja niestety nie wiem jak skonfigurować joy-a. Na klawiaturze kiepa nie umiem grać. Proszę help me.

Ps. Mam MS ForceFeedback3

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2005, 10:07 

nic trudnego - w opcjach / controls wybierasz zakladke aviator (czy jak macie tam po polsku samolot czy cos w tym stylu) - i odpowiednio od tego, co chcesz ustawic - robisz to :) najlatwiej bedzie, jak zobaczysz ze np funkcja lotu w lewo to strzalka w lewo i pod alteratywnym klawiszem (w tym wypadku os joya - po prostu przechyl go tak, jak chcesz)

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2005, 12:07 
Moderator forum

Po kolei tak ruszasz Joy'em w ustawieniach żeby wyszło
3
3
2
2
1
1
0
0
I latasz :]

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2005, 21:19 

Jak ktoś chce kupić joya który ma 5 lat to zapraszam :D Osobiście gram na myszce i nie widze powodu dla którego miałbym to zmienić 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 01:21 

Kurde polatałem troche w singlu...i powiem Wam, ze o wiele trudniej lata sie na joy`u helikopterem :P Takie przynajmniej odnosze wrażenie, nie wiem może to kwestia wprawy :D Samolotem jeszcze nie latałem :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 02:04 

" Urzadzenia latające, czyli co warto wiedzieć odrywając się od ziemi" w wiekszosci przypadku odrazu po wejsciu zacznie cie namierzac samolot a potem bum :( dzis tak bylo na Omanie ale nicku nie powiem

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 03:59 

Jezeli chodzi ci o kamikadze to denerwoja mnie tacy piloci co np niepotrafia zestrzelic blackhawka na dalianie tylko w niego wlatuja :? To jest lamerstwo 1 stopnia ... i musze powiedziec ze raz zdarzylo mi sie wyskoczyc z takiego blackhawka ale pozniej zostalem zbombardowany przez heli :( . Wiec taki z tego moral : Biegaj na piechote :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 09:41 

tez nienawidze kamikadze :( marnuja samoloty :evil:
chociaz przyznam sie, ze raz niechcacy wlecialem na gulfie w jakis helikopter - bo mialem big laga :evil: ja chce spowrotem dobre lacze :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 10:54 

Variolord napisał(a):
chociaz przyznam sie, ze raz niechcacy wlecialem na gulfie w jakis helikopter - bo mialem big laga :evil: ja chce spowrotem dobre lacze :P

tylko raz?? to musisz sie faktycznie starac:))
ja czasem wpadam w smiglowce jak np skreca tam gdzie ja skrecam ale konczy sie na przeprosinach nie ma w tym celowego dzialania.
ale lamerskie kamikaze to fakt szkoda ze sobie jeszcze c4 na dziub nie rzuci.

jednak w temacie pisze co warto wiedziec o lataniu a ja czytajac te posty niczego sie nie dowiedzialem.
ciekawi mnie jak najlepiej uciec przed drugim samolotem.
pol beczki i inne zwroty ktore pomagaja w tym.czy latac bardzo wysoko czy nisko a moze zmieniac ta wysokosc.i technika bombarodowania
wiem ze trzeba nurkowac ale gdzie na celowniku jest punkt oznaczajacy miejsce uderzenia pocisku

aa i jak zrobic najwezszy zwrot o 360stopni

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 12:37 

Nie wiem czy ci pomoge ale nam tylko 40 godz przelatane :)
Co do ucieczki polecam nie żadne beczusie ale "gaz w tył", musisz zwolnić wtedy koleś który cie ściga bedzie ścigany (czasami sie sprawdza, bo jak ja to robie kolesie nie wyrabiają i wlatują mi w DUPSKO) a co do techniki bombardowania zalezy od samolotu jak bombowiec, nawet kiedy byś nie chciał trafić to trafisz :) a myśliwiec polecam zwolnienie i nurkowanie z około 200m, pionowo w dołek :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 13:18 

Z tym nurkowaniem to jest zajebista sprawa...jeżeli jakas lama lata w samolocie drużyny przeciwnej to nie ma nic piękniejszego jak wzbić sie na porządną wysokość i wolno nurkować ostrzeliwując terytorium przeciwnika :D Dzisiaj zebrałem w ten sposób 5-ciu gości :P :P

Co do joya : samolotem lata sie przepięknie i 100x lepiej. Ale o heli raczej nie można tego powiedzieć...przynajmniej mam takie wrażenie, że na myszce i klawie prościej ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2005, 20:14 

Variolord napisał(a):

IMO to brednie. W tej grze chodzi o zmniejszenie kuponów :wink: przeciwnika do zera i robiąc kamikadze samolotem w BH rachunek jest prosty. I to nie jest marnotrastwo, bo przecież sprzęt się odrodzi.

Ostatnio edytowano 27 gru 2005, 10:45 przez lkasprzak, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 02:24 

To jest wojna chlopaki wszystkie chwyty dozwolone, kamkadze tez. :D Co prawda sam tego za czesto nie stosuje ale zwazajac na fakt ze te durne rakiety nawet w stojaca krowe nie trafia a co dopiero w samolot to jest to czasami jedyny skuteczny sposob. :wink: Z tym ze niestety jest szansa ze samolot zakosza po respawnie wiec troche szkoda :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2