Teraz jest 12 sty 2025, 21:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 02:37 

Mnie kamikadze zdarza sie, gdy lecąc wprost na heli ładuje do niego z karabinku :D Czasem nie wyrobie i boom ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 08:13 

falcon_eye7 napisał(a):
Mnie kamikadze zdarza sie, gdy lecąc wprost na heli ładuje do niego z karabinku :D Czasem nie wyrobie i boom ;)

No mnie podobnie.. tyle ze uderzam juz we wrak heli probujac mijac dolem.. Oczywiscie po tym jestem wyzywany od kamikaze i takich tam.. czasem ostrzejsze slowa leca :P

PS. Generalnie jak latam samolotem to koncentruje sie na zwalczaniu smiglowcow bojowych. Mam do nich niechec i wydaje mi sie ze w ten sposob najlepiej przysluze sie druzynie.. bombardowanie celow naziemnych to tak przy okazji.. to samo samoloty.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 11:13 

Dobrze, że został poruszony temat kamikazze samolotow... Denerwuje mnie gdy lecąc na kolesia airplanem strzelam do niego z działka a on wyczynia jakies triki (beczki czy inne wygibasy) po czym sie zderzamy i widze na chatcie: Kamikazze :roll:.

Goście w heli chyba najczęsciej myślą, że zderzenie samolotu i heli to celowy zamiar - zresztą już się do tego nawet przyzwyczaiłem - staram się z nimi nie wchodzic w dłuższą konwersację

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 19:35 

Pamietam jak gralem bralem samolot i jak cala amunicje zurzyje to wybieram cel,wyskakuje z samolotu a samolot sie rozbija robiac zadyme :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 21:06 

no, szczerze to mi sie jeszcze nigdy nie zdarzyło żebym nie miał czym strzelać z heli czy samolotu bo mi się wydaje czy ktoś wymyślił doładowywanie amunicji na lotniskach :lol: ??

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 00:10 
Moderator forum

Tak by wynikało z tego postu powyżej, ale może źle napisał :wink:
W sumie jak latam to najtrudniej chyba zdjąć w samolocie takiego trola który dopiero co zaczął latać. :) Ci co już trochę latają robią to co wszyscy a ci to są nieprzewidywalni :lol:
Kasprzak ale po co robic kamikaze w BH nawet pełny jak wystarczy samolotem 2-3 sekundy strzelać z działka, a nie czekać na swój respawn i samolotu po kami? :? Nawet jeśli się dobrze trafi i strzela do środka to splash ich szybciej wykończy, bez rozwalania bh.
Rozwalanie samolotów strasznie mnie denerwuje. Jak jakiś burak wsiądzie i rozwali się startując o budynki. Dlatego odblokowałem m95 :D jak widze że wsiada drugi raz to czasami nie wytrzymuje :wink:
Ja jak wsiądę to latam przeważnie do końca, dlatego coś takiego mnie denerwuje :]

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 10:53 

Wracając do tematu dla mnie w zasadzie jedyną skuteczną metodą jest półbeczka 8/10 udaje się uciec - trochę słabiej z bombowcem,
czyli tak w górę w słońce - półobrót - i do siebie. jak jest wystarczająco blisko to nie zauważy - acha oczywiście bez dopalacza coby smug nie było. Chociaż raz latałem z takim z klanu kaczek to powiem szczerze aż mi się odechciało latania, jakbym dopiero zaczynał i oczywiście grzał tylko z działka, stąd widzę że jeszcze sporo przedemną.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 11:44 

Polataj z Owcą :P Zwariujesz :D Nawet heli sie nie da :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 19:23 

siemka
ostatni zaczolem latac samolotami ale duzo mi jeszcze do profesjonalizmu brakuje
i mam pytanko od kogo moge sie uczyc latac czy ktos mi pomoze ??
Kto dobrze lata na naszej scenie bf2 ( mysle ze klanowicze)- bardzo bym prosil o kurs latania na jakims nie zaludnionym serverku

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 20:05 
Moderator forum

Zaran napisał(a):
siemka
ostatni zaczolem latac samolotami ale duzo mi jeszcze do profesjonalizmu brakuje
i mam pytanko od kogo moge sie uczyc latac czy ktos mi pomoze ??
Kto dobrze lata na naszej scenie bf2 ( mysle ze klanowicze)- bardzo bym prosil o kurs latania na jakims nie zaludnionym serverku

Raczej sam byś musiał wyczuć kiedy strzelac, rzucać i takie tam. Ktoś ci może tylko jakies wskazówki dać :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 20:42 

jezeli masz dobrego joya (X 52) grales w IL2 itp to dziecinnie proste strzelasz i po krzyku ...... a co do kamikaze to wierzcie mi ze czasami nie da rady wyciagnac i sie wlatuje ale powinno sie przeprosic za to no i jedna zasada PRAWDZIWY PILOT NIE SKACZE !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 20:43 

Lailonn napisał(a):
ciekawe co by odpisali panowie z EA na zarzut, ze BF2 to jedyna gra gdzie lata sie lepiej na klawie niz na joy'u. Moze powinni na pudelku pisac "Nie kupuj joy'a dla tej gry" ;]

Heeh dokladnie ja latam na klawie i myszce. Joy jest tu tylko zbedny.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 21:35 

no to musisz niezle wymiatac:) jestes PRO

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 21:46 

.OT.

zaraz zaczna produkowac samoloty pilotowane klawiatura i myszka ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 22:13 
Moderator forum

samson napisał(a):
PRAWDZIWY PILOT NIE SKACZE !!!!!

To po co spadochron?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2