Teraz jest 26 lis 2024, 12:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 17:49 
Moderator forum

Zbawco - wiem, że już niegrasz (bądź sporadycznie) ale 3-4 CUPy to trwają w chwili obecnej.

Robi się coraz lepiej - i choć nie będzie napewno tak jak dawniej to jednak naprawdę nie jest źle.
Napewno nie tak źle jak wszyscy przewidywali czy może nawet chcieli żeby było.

P.S. No i teraz nie ma takiego bałaganu jak w BF2 :wink:

Tytuł: Re: BF2 RULES
PostNapisane: 27 gru 2005, 18:18 

aligator77 napisał(a):
Barthez-PL napisał(a):
Grałem w BF42 a teraz pykam w BF2, w moim odczuciu BF2 góruje we wszyskim...:

Najważniejsze dla mnie jest to, że mam tu dzisiejsze klimaty "M1A2 Abrams" oraz "LAV-25" i dzisiejsze karabiny -=M4 Rules=- a do tego idealna grafika postaci, sprzętu i otoczenia dają mi to na co zawsze czekałem... TOTALNY ROZGWIZD BRONIĄ DZISIEJSZEJ MASAKRY :> Dla mnie to tu mam wymagany klimacik, tak więc ja polecam BF2...

Do BF1942 jest super nakładka Desert Combat i też można sobie tam abramsami (i nie tylko) pojeździć.
Wiadomo - chowa śię to do BF2, ale co ważne masz to za darmoche!

Grałem także z Deser Kombajnem :> i można powiedzieć ze w jakiś sposób oddaje on moje ulubione realia ale jednak graficzka i fizyka BF2 góruje i w porównaniu doń Desert nadaje się conajwyżej do tarcia chrzanu :) :>

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 18:46 
Moderator forum

artih napisał(a):
P.S. No i teraz nie ma takiego bałaganu jak w BF2 :wink:

No nie ma tylu osób :)
DC ma lepsze heli :) i ten serw Pilsbrueder :) szkoda że już nie ma tam heli dogfight :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 19:03 

BF 2 to taka uproszczona wersja DC poniewaz w DC zeby utrzymac heli trzeba bylo potrafic a w BF'a 2 nawet lamki potrafia tym sie obslugiwac ... Ale polecam BF'a 2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 19:10 
Moderator forum

Roba_PL napisał(a):
BF 2 to taka uproszczona wersja DC poniewaz w DC zeby utrzymac heli trzeba bylo potrafic a w BF'a 2 nawet lamki potrafia tym sie obslugiwac ... Ale polecam BF'a 2 :wink:

No ale jak można porównywać dwa różne typy heli? :) W sumie lepiej bo trudniej było w dc, dwa rodzaje rakiet na różne okazje :D Bez porównania :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 23:28 

Roba_PL napisał(a):

a ja sie nie zgadzam. Albo po prostu jestem taki boski ;P W DC heli jest duzo potezniejszy wiec lamka moze wymiatac. Mi opanowanie latania zajelo kilkanascie minut. Nie wiem wiec o jakim uproszczeniu w bf2 mowisz...

Bf1942 umiera i taka jest prawda. Nawet modyfikacje juz nie sa ulepszane. FH bylo najdluzej aktualizowanym modem. Uratowac sytuacje w starszych bfach mogla by tylko zmiana cen.

Aktualnie:
Classic 50zl
Vietnam 130zl
BF2 130zl

Co jest chore...Powinno byc tak jak to w przypadku innych serii:

Classic 20-30zl
Vietnam 60zl
BF2 130zl

Wtedy by ludzie kupowali poprzednie czesci z racji ciekawej ceny. A teraz po co maja je kupowac? Dla smiechu? Co nie zmienia faktu, ze gdy pisze tego posta instaluje w koncu FH 0.7 aby powspominac stare dobre czasy :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 23:40 

co do classica to troche przesadziłeś bo można go znaleśc w niektórych sklepach po 35zł np. w media markt. Za to co do Vietnama to się zgodze cena jest śmieszna aczkolwiek jak ktoś chce to moge odsprzedać używanego(bardzo mało) Vietnama za 50zł(gg.5839426 :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 16:36 

Ja swoje frycowe zapłaciłem 3 lata temu kupując BF1942, dałem 125+15 przesyłka prosto z Cenegi.
A Vietnama i Bf2 kupiłem nówki zafoliowane na Allegro, odpowiednio za 65(z rok temu) i 80zł (chyba wrzesień).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2