Teraz jest 24 lis 2024, 05:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 gru 2005, 23:26 

WITAM!!!
Mam taki problem w czasie gry (oczywiscie przez siec) pojawia mi sie napis ktory wszyscy znaja WARNING!!CONNECTING PROBLEM niewiem czemu???!!!Dokladniej jest tak ze gram dajmy na to 2, 3 minuty wszsytko jest dobrze ale w pewnym momecie wyskakuje to gowno i juz jest po grze.Mam oczywiscie zainstalowane patche ( 2 rozne) no a wina sprzetu to raczej nie jest.Nieweim co mam robic prosze o pomoc.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 23:52 

pierwsze i zasadnicze pytanie jaki internet i na ile osob bo albo masz cienkie lacze albo "kolega po kablu internetowym" zciaga cos kiedy grasz :D

pozdro :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 00:04 

Internet 128kbs a probowalem grac na serwerach na ktorych bylo od 15 i do 40 osob i zawsze to samo no az mnie w malym drze!!!

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 00:16 

A przed chwila z ciekawosci zobaczylem co bedzie sie dzialo jak bym chcial zagrac tam gdzie sa ze 2 osoby i dzialo sie to samo wszedlem na serwer z dobrym pingiem bo chyba cos kolo 300 bylo i to samo.
Czy istniej mozliwosc ze gra jest zle zainstalowanan lub ze wlasnie w czasie instalacji popelnilem blad????
Czy jest to raczej wina internetu ????

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 09:49 

Powiem ci tak...z pingiem 300 to se wiesz co możesz zrobić....optymalnie jest ping max 80, a najlepiej jak jest 30 :? :?

Rady są takie:
1.Wyłącz inne komputery/lub kup se szysbszy dostęp do interneu
2.Sprawdź firewalla.
3.Przeskanuj kompa w poszukianiu wirusów/lub go zformatuj

Pytania:
1.Czy jesteś może za rooterem?
2.Ten net to radiówka, czy po kablu?

:D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 15:37 

Manik napisał(a):
Powiem ci tak...z pingiem 300 to se wiesz co możesz zrobić....optymalnie jest ping max 80, a najlepiej jak jest 30 :? :?

Rady są takie:
2.Sprawdź firewalla.

Pytania:

ej manik i 3 pytanie:
Na ilu sasiadow jest ten internet :D :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 23:15 

Mr luki napisał(a):
Manik napisał(a):

Rady są takie:
2.Sprawdź firewalla.

Pytania:

ej manik i 3 pytanie:
Na ilu sasiadow jest ten internet :D :P

Dokładnie, trafione w sedno :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 00:57 

No sluchajcie powiem wam tak.
1Niewiem czy jestem za czy przed rooterem.
2Internet posiadam od firmy internetowej ktora ma mi dostarczac 128 kbs
3W zwiazku z tym powinno (ale wiem ze tak niejest) gowno mnie obchodzic czy wszyscy maja kompy wlaczone czy nie bo ja mam miec 128kbs
4To jest naprawde dziwna sprawa bo przeinstalowalem system battlefielda tez i dokladnie dzije sie to samo co wczesniej. CZYLI gram i wszsytko jest ok moj ping to okolo 60 az nagle w pewnym momecie srrrrrruuuuuuu WARNING PROBLEMS bla bla bla bla wiadomo z czym.Niewiem co to moze byc wszystko chodzi dobrze a nagle kaput.
Sprawdzam szybkosc neta na stronce i wszsytko jest OK mam nawet wiecej niz 128kbs. :cry: ale to i tak sie dzieje calyczas.Powiem jeszcze bo moze okaze sie ze jest towazne ze jak ciagnalem przez azureusa to miale straszne problemy ze sciaganiem toznaczy sie dokladnie bylo tak ze sciagalem henryka portiera i kamien meteorologiczny mial on 260 seeedow i 250 leszkow a szlo mi przez noc po 5 % i tak samo z innymi plikami bylo. :cry:

POMOZCIE MI BO Z TYCH NERW TO JA CHYBA TEGO KOMPA SPUSZCZE Z MOJEGO 4 PIETRA. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 00:57 

A i moj net to nie radiowka tylk pospolioty kabel LAN

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 13:36 

Jezuuuuuuuuuuuuuu.......laeś ty mętny chłopie. A wiesz, że za takie ściąganie gier i filmów zamykają w pierdlu???????????

I chodzi nam o to czy na tym samym połączeniu jest włączonych więcej komputerów, na tym twoim cholernym 128, i czy dzielisz internet z jakimś sąsiadem :? :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 17:45 

CZAKI1910 napisał(a):
A i moj net to nie radiowka tylk pospolioty kabel LAN

manik nie widzisz sam wlasnie napisal ... jeszcze jak on napisze ze w tym lanie jest podlaczone z 20 komputerow (jakas mala firma) to bedzie beka jak nic ...

prosze pana ja proponuje oddzielnie neo sobie zalorzyc lub znacznie powiekszyc transfer lacza inaczej przykro mi ale jestes skazany na singla :lol:

EDIT:

swoj transfer mozesz sprawdzic na http://www.dsl.cz naciskajac na ten stoper po prawo :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 17:47 

CZAKI1910 napisał(a):
Niewiem czy jestem za czy przed rooterem.

Nie no nie moge :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 19:29 

Sluchajcie panowie bo ja widze ze my sie nierozumiemy.Niejestem taki pusty w tym temacie zeby sie pytac czy jak mam 128 czy nawet 1024 na 20 osob to dlaczego mi zle chdzi.Mi chodzi glownie o to czy przy 128 (bo rozumiem ze temat ustawien kompa itp itd odpada) powinien chodzic BF. Bo sami chyba wiecie ze przy takiej predkopsci niepowinno byc problemu w czasie gry na dajmy na to 10 osob.Tak ze szczerze mowiac to gowno mnie powinno obchodzic to czy mnie ustawia za czy przed rooterem czy moze poprowadza sdla,mnie kabel prosto z serwera.DLATEGO MOJE GLOWNE PYTANIE TO CZY UWAZACIE ZE JEST TO WINA NETA A NIE CZEGOS INNEGO I CZY PRZY 128 POWINIEN CHODZIC BEZ PRZESZKOD.Pozatym powiem wam ze znam osoby co graja w BF przez neostrade i tez maja problemy.

Chcialbym jeszcze powiedziec ze mierzylem szybkosc neta tym programem co podaliscie i mialem w rtym momecie 360 i dzialo sie to samo.Korzystam przy podlaczaniou sie do gry all seing eye i w tym czasie co niby mialem 360 pingi na serwerach byly bardzo wysokie CZY TO TEZ JEST UZALEZNIONE OD MOJEGO INTERNETU CZY ONE SA TAKIE DLA WSZYSTKICH BO TEGO NIEWIEM ?????

No to chyba wszsytko.Teraz do pana straszliwego koszmara ktory mysli ze jak sie zaklada neta to sie czlwoiek pyta czy bedzie za czy przed czy posrodku albo nad NIE NIE PANIE KOSZMAR 90% LUDZI SIE NIEPYTA WIEC NIEWIEDZE W TYM NIC SMIESZNEGO ZE TEGO NIEWIEM.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 20:26 

na 128 powinno ci chodzic plynnie z pingiem okolo 40

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 20:42 

teoretycznie tak ale od wczoraj neo szaleje i pingi tak skaczą że nie da się grać :( mam 320 i ping >130 a ludzie z 128 nie mogą strony czasami otworzyć a gdzie moga o grze :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2