Teraz jest 26 lis 2024, 10:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 17:59 

:D Dla zabawy pograłem sobie snajperem parę razy bardziej ofensywnie - dużo biegałem, atakowałem przeciwników (nie czołgi oczywiście :) ), nie było tak źle. Człowiek się przyzwyczaił, że snajper musi się kryć gdzieś po kątach, a tu proszę - granaty są, claymory świetnie się nadają do podkładania pod nacierającą grupkę wrogów (na Karkandzie wrzucając claymory w te wąskie przejścia natłukłem w parę chwil 9 wrogów - szkoda, że tego nie kontynuowałem, bo mogłem zdobyć jakąś explosiv-odznakę, ale nie myślałem wtedy o tym). Snajperem biega się dość szybko, można przy tym jeszcze strzelać z pistoletu, a nawet ze snajperki (i to bez zoomu, kwestia wyczucia)... Heh... dopóki się tego nie spróbuje, to się nawet nie wie, jaka to pożyteczna klasa. :D
8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 18:04 

Jak widze jak jakiś AT we mnie z wyrzutni celuje... To koles nie ma szans na przerzycie :D Padasz na ziemie, przycelowujesz, strzelasz heada, i tylko kawałek w lewo albo w prawo się przesunąć i rakieta leci hen za zasięg widzenia :) .

A tak na poważnie to jak jestem snajperem(czyli prawie zawsze :P ) to grający granadierami zabijają mnie 2 razy na dziesięc starć 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 18:33 

Yamsza napisał(a):
Jak widze jak jakiś AT we mnie z wyrzutni celuje... To koles nie ma szans na przerzycie :D Padasz na ziemie, przycelowujesz, strzelasz heada, i tylko kawałek w lewo albo w prawo się przesunąć i rakieta leci hen za zasięg widzenia :) .

A tak na poważnie to jak jestem snajperem(czyli prawie zawsze :P ) to grający granadierami zabijają mnie 2 razy na dziesięc starć 8)

nastepny snajper-super profesjonalista. z tego co piszesz (ten stosunek 2/10) oznacza ze tylko grenadierzy tak z toba przegrywaja, cala reszta cie kasuje az milo - kills:1681 deaths:2313

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 18:35 

Słuchaj kolego. Yamsza jest naprawde świetnym sniperem. Widziałem jak grał i wierz mi, że w satarciu z nim nie masz zbytnich szans.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 18:35 

Cytuj:
nastepny snajper-super profesjonalista. z tego co piszesz (ten stosunek 2/10) oznacza ze tylko grenadierzy tak z toba przegrywaja, cala reszta cie kasuje az milo - kills:1681 deaths:2313

Tak mnie wybijali na poczatku :oops: teraz szanse sa bardzej wyrownane :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 18:38 
Moderator forum

Yoggurt napisał(a):
Słuchaj kolego. Yamsza jest naprawde świetnym sniperem. Widziałem jak grał i wierz mi, że w satarciu z nim nie masz zbytnich szans.

Wyrocznia przemówiła. Przsoi - nawet nie próbuj strzelać - i tak jesteś trupem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 18:40 

Świetnie to ująłeś :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 18:41 

Bez przsadnej skromności-macie racje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 19:05 

Yoggurt - nie jestem twoim kolega, nie znam cie.
Pewnie faktycznie macie racje, zreszta od razu napisalem ze mamy do czynienia ze snajperem profesjonalista.
Moze faktycznie sie nie znam .. pewnie bede waszym latwym fragiem.
Ech, az szkoda... 700 godzin gry, 20000 zabitych, a tu masz babo placek - wejdzie snajper profesjonalista i pojedzie ze mna jak z dzieckiem.
Jestem pod wrazeniem i drze przed moca twej snajperki.
:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 19:13 

To, ze ktos pisze 'kolego' nie oznacza ze nim musi byc :D kocham takie 'reakcje'.
Nie ma sensu sie unosic - jak zaczynales swietny tez pewnie nie byles;)
W sumie chyba nikt nie byl - np ja wskoczylem na bf'a - FR byl tragicznie niski - potem sie rozkrecilo - znalazlem sie jako pilot i voila - nie jest tak zle ;) Nie od razu rzym zbudowano

& nie kazdy kto gra dlugo musi być mistrzem - ale co ja tu bede prawil - jako doswiadczony gracz powiniennes o tym wiedziec

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 19:30 

relax Variolord jestem daleki od "uniesienia"... trzeba czegos sexowniejszego niz ten topic zebym sie uniosl :). zwrot "Słuchaj kolego." nie jest taki znowu neutralny imo, ale jestem czlowiekiem starego typu i wieku, pewnie znowu sie myle. a co do poczatkow-gdyby sie komus chcialo przekopac forum pol roku do tylu-bylem chyba jedynym ktory sie cieszyl na poczatku lipca ze zdobycia.. Purpurowego Serca :)
peace & love

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 19:38 
Redaktor Battlefield.pl

OMG pół roku będziecie sobie gardła wyrywać czy snajperka sux czy nie :D. A takie borowiki sie zdarzają... np. niedawno taki tym powiedział po grze w c&c tyberian sun [starutki rts, z 1000 ludzi gra czasem po necie] że [trzymajcie się :D ] "w polskiej scenie [lol xD] ccts ja [b]stanowię prawo" powiedział tak bo wygrał ze mną - typem który gra w to godzinę tygodniowo :) w ostatniej chwili zdążyłem do kibelka :twisted: . Durniów nie sieją..

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 19:40 

hehe wielu sie wciaz cieszy i chwali tym odznaczeniem ;)
tak to jest jaka ta polska niedoinformowana o odznaczeniach wojskowych w stanach :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 20:13 

przsoi napisał(a):
Yoggurt - nie jestem twoim kolega, nie znam cie.
Pewnie faktycznie macie racje, zreszta od razu napisalem ze mamy do czynienia ze snajperem profesjonalista.
Moze faktycznie sie nie znam .. pewnie bede waszym latwym fragiem.
Ech, az szkoda... 700 godzin gry, 20000 zabitych, a tu masz babo placek - wejdzie snajper profesjonalista i pojedzie ze mna jak z dzieckiem.
Jestem pod wrazeniem i drze przed moca twej snajperki.
:roll:
Więć dobrze Nieznajomy. Nie chciałem Cię urazić. I z pewnością nie napisałem, ani nie uważam, że jesteś cienki. Natomiast nie podoba mi się to, że od razu założyłeś że Yamsza się przechwala itp. On naprawde jest dobry w "sniperowaniu".

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 20:46 

Yamsza.. LOL! :lol:

KD ratio 0.73
KD ratio w uzyciu snajperki 0.73

Stary.. rzadzisz :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2