Teraz jest 24 lis 2024, 05:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 22:07 

Mam pomysł chłopie, ściągnij sobie ASE i przez niego się łącz, nie będziesz w taki sposób wybierał serwerów z Urugwaju ale z Polski lub Niemiec :wink: :wink: :wink:

EDIT:

A łopatologicznie rooter to taki rozgałęźnik, żeby więcej komputerów podłączyć to jednego kabla, więc sie nie ma co wydzierać.........

A widać że wcale nie jesteś pusty w tych sprawwach...jesteś całkowicie zielony :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 23:26 

Kurde sluchaj przeciez napisalem ze kozystam z ASE i wiem o tym czy lacze sie z Urugwajem czy z Polska a do czego sluzy rooter to ja wiem wiec opisu jego dzialania niemusisz mi pisac jak widac dwuch wczesniejszych zrozumialo i odpowiedzialo na moje pytanie.
I mam teraz jeszcze jedno ostatnie pytanie.To w jaki sposob nazwijmy to0 rozlacza mnie z gra wyglada tak jakby w pewnym momecie ktos wyjal mi kabel z kompa wiec poweidzcie mi czy jest taka mozliwosc ze te pitoki z mojegpo internetu maja jakos tak to wszsytko ustawione ze gdy ktos zamocno zaczyna ich obciazac to automatycznie taka osobe serwer czy cos tam innego hamuje????Bo tak to wyglada gram se 1 czy 3 minuty z pingiem kolo 60 wszystko jest gitara nieprzeskakuje ni nic a tu nagle kaput koniec nawet ruszyc sie nimoge.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 00:05 

a to jest sprawa miedzy twoimi dostawcami a toba nie sadze jednak zeby ktos tam siedzial przy licznikach i co chwila cos grzebal ... prawdopodobnie po prostu nie wywiazuja sie z umowy :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 20:30 

CZAKI1910 napisał(a):
Teraz do pana straszliwego koszmara ktory mysli ze jak sie zaklada neta to sie czlwoiek pyta czy bedzie za czy przed czy posrodku albo nad NIE NIE PANIE KOSZMAR 90% LUDZI SIE NIEPYTA WIEC NIEWIEDZE W TYM NIC SMIESZNEGO ZE TEGO NIEWIEM.

Po pierwsze to sie naucz czytac bo moj nick to senny koszmar. Po drugie sam mowisz ze nie jestes w tych sprawach pusty a nawet nie wiesz jak masz w domu neta podlaczonego? :lol: Po trzecie mialem podobny problem do twojego w moim wypadku byl to wirus (sprawdz w menedzeze zadan windows czy przypadkiem nie masz uruchomionego procesu msupdate32.exe). Tez na powerzonie zawsze pierwsze kilka chwil gralo sie dobrze a potem ping zaczynal skakac i kick za high-ping.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 01:40 

Niechce robic nowego tematu wiec spytam tutaj.Czy bardzo sie tnie granie w bf po lanie (radiówka wi-fi),bo chce sobie zrobić z kumplem,
ale najpierw pytam, bo bf jest chyba największym powodem tworzenia tej sieci więc jak :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 03:44 

kuś napisał(a):
Niechce robic nowego tematu wiec spytam tutaj.Czy bardzo sie tnie granie w bf po lanie (radiówka wi-fi),bo chce sobie zrobić z kumplem,
ale najpierw pytam, bo bf jest chyba największym powodem tworzenia tej sieci więc jak :?: :?:

jeżeli dobrze rozumiem to ma być LAN... tak więć :?:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 11:21 

dobra powiem to inaczej
Chce zrobic wi-fi czyli radjówkę z kumplem.
Chce sie dowiedzieć czy opuźnienie jest duże i czy da sie grać w bf bes cięcia?? mieszka z jakieś 700-800m odemnie

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 11:58 

"bes" to nie wiem ale bez sie raczej da :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:16 

Szymas^PL napisał(a):

mam małą klawiature i czasami się mi naciskają 2 przyciski naraz
pozatym nie jestem mistrzem pisania,przeciesz chodzi o treść a nie o ortografje :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:22 
Moderator forum

kuś napisał(a):
Szymas^PL napisał(a):

mam małą klawiature i czasami się mi naciskają 2 przyciski naraz
pozatym nie jestem mistrzem pisania,przeciesz chodzi o treść a nie o ortografje :roll:

sek w tym ze ortografia jest bardzo wazna bo co z tego ze tresc bedzie ciekawa ale przeczytanie jej zajmie -naście minut

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 15:43 

może mi ktos odpowiedzieć ?? :?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 20:02 
Moderator forum

Manik napisał(a):
Jezuuuuuuuuuuuuuu.......laeś ty mętny chłopie. A wiesz, że za takie ściąganie gier i filmów zamykają w pierdlu???????????

a ja slyszalem cos innego, mozna sciagac filmy i gry ktore legalnie ktore sa po premierze ostatnio u mnie w gazecie czytalem :wink:

Kus na lanie to jak ty zalozysz gre to on bedzie mial ping moze od 0 do 10
ty napewno bedziesz mial 0

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2