90s napisał(a):
LOL jak dla ciebie nasz pobyt w iraku to doswiadczenie naukowe lub badania to faktycznie wole by znich zrezygnowano.
Chryste, człeniu - zrozum to co pisze. Pewne działania są konieczne pomimo istnienia biedy i obszarów wymagjących uzdrowienia. Ty natomiast wyrywasz zdanie z kontekstu i cieszysz się tym jak gdyby był to argument merytoryczny.
90s napisał(a):
tak referendum
No i co robisz w tej sprawie skoro tak Ci leży na sercu?
90s napisał(a):
grozba
typowe podejscie admina,ma wladze to jej naudyzwa
Raz jeszcze nie rozumiesz - skoro ty przechodzisz do argumnetów osobistych, sugerowałem że pewnie niedługo sięgniesz do kija. Tym samym ciężko to nazwać groźbą. I jeszcze bardzo prosze, pokaż mi gdzie to niby w jakiejkolwiek prowadzonej przeze mnie dyskusji uciekłem się do "władzy admina".
90s napisał(a):
Wracajac do tematu to tam nie pojechali ochotnicy z ulicy na dorobek,wiec pisanie o ich korzysciach jest "dziwne".
oni sluza nie pracuja,pod drugie oni nie sa jednostami tylko reperezetantami kraju wiec kraj odpowiada w kazdy sposob za ich czyny,a ich czyny i sam pobyt ciagnie za soba konsekwencje
wiec nie pisz ze maja z tego kase i jakies tam bonusy bo to nie jest argument za tym by nasze wojska mialy tam stacionowac.
Nigdy nie napisałem że to argument "za" a jedynie kontra na argument "przeciw". Wyjaśnić? Po wtóre zdrowy człowiek nie podejmuje zachowań niezgodnych z motywacją czyli z zyskiem. Rodzaj zysku jest różnorodny i nie kończy się na pieniądzach. Z twojego punktu widzenia, uprawiający sporty ekstremalne powinni być sowicie opłacani aby to robić.
90s napisał(a):
i ciekaw jestem jakie mialbys stanowisko gdyby to u nas a nie w hiszpani byl zamach terrorystyczny.
Byłoby ono jeszcze bardziej stanowcze.
90s napisał(a):
piszac o sluzbie zdrowia nie pisze o lekarzach ani o ,pielengniarkach ktore nie sa bogate
A co do cholery trzeba skończyć aby być pielęgniarką?? Znam ludzi z dyplomem którzy równie ciężko pracują za podobne lub niższe stawki.
90s napisał(a):
dla Rosji czeczeni to terrorysci.
pomozemy im??
alez skad nie lubimy Rosjan a Czeczen to blizszy nam brat niz Irakijczyk
poza tym za ameryka wskoczymy w ogien.
Jeżeli nie widzisz różnicy między działaniami Rosji i USA to naprawde nie widze sensu rozmowy z tobą jak i z wszelkiego typu lewicującymi geniuszami. Nie mam zamiaru tracic więcej czasu na bezowocne przepychanki z tobą. EOT z mojej strony.