Teraz jest 25 lis 2024, 07:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 23:47 

Wojtas napisał(a):
To juz wiem dlaczego w składzie ma 4 graczy ...a klany ktore byly na dlaszych miejsach ile maja? :lol:

uklady i ukladziki :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 00:13 
Moderator forum

Javo napisał(a):
Z klanu ktory zajal 3 miejsce nie ma nikogo i co :?: - nic, wiec mozna sobie juz darowac te teksty poniewaz na nic one juz nie wplyna, a jedyne co moga dac to kolejne 2-5 stron w tym temacie.

To ze mi sie to i reszcie sceny nie podoba...UKF zajal 4 miejsce dlatego ze co sa dobrzy tylko mieli pecha czy ze sa do bani? Jesli Ethan pisze ze bierze najlepszych, z klanow najlepszych, a tu takie smaczki wychodza to gdzie konsekwencja? Smiech na sali jednym słowem to TP.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 00:58 

Wojtas, czemu sam nie zostałeś kapitanem TP? Zrobiłbyś tak, aby wszyscy byli zadowoleni.
PS Może dlatego 4 z UKF, że Ethan widział co potrafi UKF i co potrafi spam, enclave. Wybraliście go kapitanem TP to skład jest jego sprawą.
PSS Tomas są to twoje subiektywne odczucia, tak jak Ethana.
PSSS Proszę o jakieś przykłady.

Ostatnio edytowano 30 gru 2005, 01:00 przez JabbaH, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 00:58 
Oldboy Battlefield.pl

Wojtas napisał(a):
Javo napisał(a):
Z klanu ktory zajal 3 miejsce nie ma nikogo i co :?: - nic, wiec mozna sobie juz darowac te teksty poniewaz na nic one juz nie wplyna, a jedyne co moga dac to kolejne 2-5 stron w tym temacie.

To ze mi sie to i reszcie sceny nie podoba...UKF zajal 4 miejsce dlatego ze co sa dobrzy tylko mieli pecha czy ze sa do bani? Jesli Ethan pisze ze bierze najlepszych, z klanow najlepszych, a tu takie smaczki wychodza to gdzie konsekwencja? Smiech na sali jednym słowem to TP.

Jedyne co mogę powiedzieć, to poprzeć Wojtasa :!:

Z enclave, które zajęło DRUGIE miejsce jest jedna osoba, a to właśnie od nich powinny być 4 osoby... bo szczerze mówiąc poszczególni gracze enclave są lepsi od tych wybranych z UKF.
No chyba, że gracze enclave mieli grę w TP gdzieś... i szczerze mówiąc nie dziwię im się, bo organizowanie składu do tego teamu delikatnie mówiąc "nie jest najlepsze" :|

Wojtas - stare czasy się przypominają... :D te 40 kilka stron :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 00:59 

Ja tez rezygnuje, ale niestety z przyczyn technicznych zwanych brakiem neta za miesiac :x

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 01:13 
Oldboy Battlefield.pl

JabbaH napisał(a):
PS Może dlatego 4 z UKF, że Ethan widział co potrafi UKF i co potrafi spam, enclave. Wybraliście go kapitanem TP to skład jest jego sprawą.
PSS Tomas są to twoje subiektywne odczucia, tak jak Ethana.

Każdy widział co potrafi UKF i jakoś nie zauważyłem by w jakikolwiek sposób zasłużył na rozstawienie (szczególnie w meczu ze spamem), ale nie wracajmy do tego, bo zaraz będzie najazd na UKF itp, czego nikt tutaj nie chce (chyba...), nie wiem nie wnikam - po prostu już drugi raz jest faworyzowanie dwóch klanów, chociaż ten drugi tak naprawdę na to nie zasłużył... Po prostu piszę co myślę na ten temat, bo jako jedna z wielu osób, która tworzy tą scenę mam do tego prawo.
Ethan ma po prostu trudne zadanie, albo wybrać swoje i spróbować coś osiągnąć (i jak polegnie to go zjedzą żywcem), albo przypodobać się scenie i wybrać skład, który będzie pasował wszystkim (wynik wtedy będzie raczej sprawą drugorzędną, bo to scena wybrała skład).

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 01:15 
Moderator forum

Jabbah nie zainstalowalem nawet BF2 na kompie, BA! nawet nie rozpakowalem go i dlatego nie moge byc kapitanem TP. Jestem obiektywnym obserwatorem nie lacze sie z żadnym klanem (mojego dawnego ejw nie ma a w PRGK-BF2 nawet nie wiem kto jest), ja po prostu opisuje tu to co widze, a że mnie nie dotycza układy i układziki i jacys tam ludkowie moga mi jedynie co odpisac na mojego posta to mam odwage pisac to i owo. Nie chce bym byl postrzegany jako jakiegos maciciela szykow, moim jedynym celem jest odnalezienie prawdy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 01:43 
Moderator forum

Ponieważ takie obiekcje się pojawiają, pierwszy skład Infantry UKFu (taka będzie rola tego klanu w drużynie) bardzo chętnie zagra sparing z dowolnym teamem aspirującym do występu w TP. Sądząc z poprzednich wypowiedzi co najmniej dwa klany są tak doskonałe w asfalterce że na pewno bez trudu sobie poradzą. A może jest ich jeszcze więcej?? Kto wie... Czy takie rozwiązanie również uważasz Wojtas za niesprawiedliwe i krzywdzące?

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 01:50 

a ja stawiam, ze po wyjściu patcha ten skąłd się posypie....
Jakoś Eypon mi dziągle gada ze mamy z wami zagrać to tamo to siamto, a jak móie mu wejdź na tsa dogadaj sie zmojimi bo ja ide to nei wielce ze to ja mam załątwiać , tak jak by to miała być jakaś nagroda gra z wami.
pfffffff pathetic.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 01:52 

Javo napisał(a):
Z klanu ktory zajal 3 miejsce nie ma nikogo i co :?: - nic,

I co ????...???

I to drogi kolego, że z rzeczywistym wyborem "najlepszych z najlepszych" ma to tyle wspólnego, co mój post z Mickiewiczem.
Podejrzewam, że klan spam, o którym piszesz nie zdobył 3 miejsca na WGS za „frytki”, więc niezrozumiałym jest, iż nikt (słownie: NIKT) z tego klanu nie „zasłużył” sobie na reprezentowanie Polski. Dlaczego klan, który zdobył drugie miejsce ma jednego (słownie: JEDNEGO) reprezentanta.
Nie rozumiem również, dlaczego klan, który był czwarty na wspomnianym już WSG ma tyle samo miejsc w reprezentacji, co najlepszy klan w Polsce. Co najmniej dziwne.
Dziwne to tym bardziej, że nikt nie wyciągnął wniosku z WSG gdzie rozstawienie „dwóch najlepszych klanów w Polsce” było tyle nieuczciwe, co zupełnie nie trafione. Czy te same błędy należy przenosić na kanwę reprezentacji ?

A można było to wszystko rozwiązać w bardzo prosty sposób biorąc jednocześnie pod uwagę wszystkie opinie wyrażane na forum, zamiast kierować się … no właśnie czym ???
Najprostszym byłoby poniższe rozwiązanie:
1 miejsce na WSG – czterech reprezentantów
2 miejsce – trzech
3 miejsce – dwóch
4 miejsce – jeden
Daje nam to 10 klanowiczów z najlepszych klanów w Polsce (podobno o to chodziło)
Pozostają 4 miejsca, które powinien obsadzić kapitan wedle własnego uznania.
Prawda, że byłoby to niezwykle przejrzyste, uczciwe i proste zarazem. I wilk syty i owca cała. A tak mamy…niesmak…niesmak…niesmak…

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:01 

Vesp3r napisał(a):
Jakoś Eypon mi dziągle gada ze mamy z wami zagrać to tamo to siamto, a jak móie mu wejdź na tsa dogadaj sie zmojimi bo ja ide to nei wielce ze to ja mam załątwiać , tak jak by to miała być jakaś nagroda gra z wami.
pfffffff pathetic.

1. naucz sie po polsku pisac
2. Co ma Epyon wspolnego z naszym squadem inf :?:
3. Po co mielibysmy z wami grac :?:

a tak btw. to widze ze jednak nudzi sie niektorym na forum wiec zniechecaja kolejne osoby do grania w Team Poland. GJ

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:02 

dzizas ludzie!!!! o czym wy piszecie? w TP graja najlepsi gracze jacy sa w swoich profesjach... :/ nie potraficie tego zrozumiec. Zrozumcie wkońcu że jak powołamy ludzi ze wszystkich klanów to będzie śmietnik. Nie będzie i skilla i zgrania. Tak przynajmniej mamy w zalążek zgrania a reszte ten skład będzie nadrabiać umiejetnosci.

Dajcie sobie spokoj z takimi idiotycznymi wypowiedziami bo sie az plakac chce. Chcecie miec reprezentacje wedlug jakichs miejsc itd to ok, tylko nad taka repra trzeba pracowac caly rok a nie dwa tygodnie!

A tak w ogóle to skład został wybrany taki na podstawie:
1). ClanBase
2). PolishCup 2005 na BFC
3). World Tournament i CAL
4). WGS 2005

Poza tym Ethan jako kapitan sam to ocenia kto jak gra i powoluje ludzi wedlug uznania. Uznał tak i nalezy to uszanowac. Zawsze sie znajdzie grono ktoremu cos bedzie nie pasowac...
po prostu juz sie odechciewa pisac w tym temacie :/ zajebista mamy scene :/ i extra wsparcie. Tak dalej panowie...

Ostatnio edytowano 30 gru 2005, 02:07 przez Luki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:05 

WGS to niby czym jest takim niesamowitym, ze ma byc wyznacznikiem tego ile osob z danej druzyny ma byc w reprezentacji... co z tego ze spam zdobyl 3-cie m-ce... skoro i tak wszysscy wiedza, ze to nie jest klan z wielkimi umiejetnosciami :))... jesli zostal wybrany trener/kapitan/czy jak mu tam... to jego rola jest zebranie skladu jaki jemu odpowiada i poprowadzenie go do zalozonego celu, a jak wszyscy maja pretensje, ze wzial tego czy tamtego... to powinni zamknac ryje i modlic sie aby mieli ten zaszczyt reprezentowac nas z orlem bialym na sercu... tak jak robi to grzesiu rasiak... chociaz tak na prawde nikt nie wie dlaczego on gra... to tyle... pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:11 
Moderator forum

Vesp3r napisał(a):
pfffffff pathetic.

I jak się to ma do tematu? Zresztą nie jest to istotne. Epyon działał na własną ręke, bo nikomu z UKF nie przyszłoby do głowy aby grać z wami czy to dla relaksu, czy to dla treningu.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:13 

chcialem napisac madry i rzeczowy post ale po ponownym przeczytaniu tych dziecinnych awantur "ja jestem lepszy" stwierdzilem, ze organicze sie do:

BLA BLA BLA BLA

ps.Ja ufam zdolniosciom Ethana i jakikolwiek by squad nie wybral wierze, ze jest to dobry wybor...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2