Teraz jest 25 lis 2024, 13:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 21:14 

Lepper NIE może :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 22:28 

Marneus[PL] napisał(a):
dobrego snajpera nie mozna nazwac kamperem - dynamicznie zmienia on swoja pozycje, zazwyaczcaj po pierwszym oddanym strzale. owszem - unika wykrycia, ale jednoczesnie nie czai sie w jakichs bezsensownych miejscach - jego ofiarami sa glownie nierozwazni gracze, wybiegajacy radosnie na otwarte przestrzenie, majacy w powazaniu, ze gdzies tam czaic sie moze wrog czychajacy na ich zycie... wybaczcie ze wtracam sie nieco nie znajac tematu - sam bardzo newiele gralem w bf'a 2, jednak nie sadze aby specyfikacja snajpera zmienila sie ak bardzo od tej z classika, dc, czy bf:v...

Jakos jeszcze nie spotkalem sie w BF'ie z 'mobilnym' snajperem, wszyscy kampia w jednym miejscu i gina co 10-20 sekund... bo jak niby mozna zmienic pozycje ciedzac na dzwigu lub na dachu budynku o rozmiaze 5x5 metrow ? Nie mowcie ze koles by po kazdym strzale biegal po calej mapie aby nie zostac wykrytym :wink:, zreszta chyba wszystkie pozycje snajperskie w bf'ie zostaly juz obadane i wszyscy wiedza skad taki kamper, ekhm... snajper moze do ciebie strzelac. :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 22:50 

nom4k napisał(a):
Pucek napisał(a):
No to czemu ja będąc snajperem zabijam asfalta dopiero po trzecim strzale oddanym w sam środek czoła? :?

dwa pierwsze były niecelne??
No 2 pierwsze były celne bo po strzale w !!!stojącego!!! asfalta w glowe poszly charakterystyczne dymki a nie mogl byc to dymek z ziemi bo ma inny kolor a poza tym ten asfalt stal a nie lezal :?

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 23:25 

każda snajpa zabija 1 strzałem w głowe,niejestem pewny czy heł coś zmienia .wiele razy miałem celownik dokładnie na czole wroga a mimo oddanego strzału nieginął ,ma na to wpływ pare czynników jak odległosc czy twoja pozycja

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 23:31 

Fox808 napisał(a):
Marneus[PL] napisał(a):
dobrego snajpera nie mozna nazwac kamperem - dynamicznie zmienia on swoja pozycje, zazwyaczcaj po pierwszym oddanym strzale. owszem - unika wykrycia, ale jednoczesnie nie czai sie w jakichs bezsensownych miejscach - jego ofiarami sa glownie nierozwazni gracze, wybiegajacy radosnie na otwarte przestrzenie, majacy w powazaniu, ze gdzies tam czaic sie moze wrog czychajacy na ich zycie... wybaczcie ze wtracam sie nieco nie znajac tematu - sam bardzo newiele gralem w bf'a 2, jednak nie sadze aby specyfikacja snajpera zmienila sie ak bardzo od tej z classika, dc, czy bf:v...

Jakos jeszcze nie spotkalem sie w BF'ie z 'mobilnym' snajperem, wszyscy kampia w jednym miejscu i gina co 10-20 sekund... bo jak niby mozna zmienic pozycje ciedzac na dzwigu lub na dachu budynku o rozmiaze 5x5 metrow ? Nie mowcie ze koles by po kazdym strzale biegal po calej mapie aby nie zostac wykrytym :wink:, zreszta chyba wszystkie pozycje snajperskie w bf'ie zostaly juz obadane i wszyscy wiedza skad taki kamper, ekhm... snajper moze do ciebie strzelac. :)

taka jest teoria
ale masz rację - wszystkie dobre pozycje zostały obadane
zresztą i tak każdy mający dobry system dzwiękowy (dobra karta dzwiękowa + dobre słuchawki) odrazu wie skąd pad strzał
ja mam dosyć dobry zestawik dzwiekowy i zawsze wypatruje snajperów jeżeli nie wykończyli mnie pierwszym strzałem, a jeżeli padłem od pierwszej kuli to mam na tyle zawężone pole poszukiwań że jak wrócę to wypatrzę drania (oczywiście jeżeli gostek jest czujny i ma sokole oko to sama wiedza o jego położeniu niedaje pewności na fraga)
dzięk strzału snajperki mógłby równie dobrze powodować pojawienie się "pingu" na minimapie :x

ten fragment o przemieszczaniu jest holernie ciężko zrealizować
to jako tako wychodzi np. na gulf of oman przy flagach na plaży - tam można się troszkę poczołgać z miejsca na miejsce udając krzak malin - ale na większości map się poprostu łowi fragi w miejscu gdzie aktualnie jest "kocioł" - a tu się pakuje ile wlezie zanim cię ktoś nie zdejmie

wydaje mi się że tak robi większość osób lubiących pograć kamperkami - a ci co faktycznie więcej się czają niż strzelają mają pod koniec rundy KDR 5/0 i dokładnie zerowy wkład na wynik rundy

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 09:28 

Kolec napisał(a):
wydaje mi się że tak robi większość osób lubiących pograć kamperkami - a ci co faktycznie więcej się czają niż strzelają mają pod koniec rundy KDR 5/0 i dokładnie zerowy wkład na wynik rundy

Ci c osiedza w krzaku i nie strzelaja to rzeczywiscie moze nie maja wkladu. Lecz jak przy mapie 64 osobowej z 200 ticketami masz wynik 20 kills, 0-2 deaths + asysty i obrona flag to jednak wklad jest.

Niestety 95% snajperow to rzeczywiscie porazka.. Ale wynika moze to z tego, ze cala masa nowych graczy zaczyna od tej wlasnie klasy sadzac ze bedzie im latwiej.

Tytuł: syndrom dziwki
PostNapisane: 31 gru 2005, 14:44 

Wypraszam sobie.Prosze się odpierwiastkować od snajperów.Wśród wszystkich klas są zboczeńcy.Np. leże se spokojnie w krzakach na Wake Island a tu komandos się na mnie kladzie a potem nożem(Kuba rozpruwacz?)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 14:51 

dowcipnisie z tych komandosow. ot co.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:14 

Snajper powinien zmieniac pozycje i sie ukrywac...lol my gramy w te sama gre? Scan, UAV, raportowanie wroga. Jeszcze nie widzialem aby ktos sie gdzies zdolal ukryc ;D No chyba, ze jakis lame team na FFA to MOZE ale jak sa lamy to po co snajper? Lepiej jakis pojazd i ich 3x wiecej nawybijac ;]

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 21:09 

TuReK napisał(a):
Ppproszę państwa ale jak można zgwałcić prostytutkę?

buhahahhaha az przyszedlem tutaj pospamic....LEPPER RoXx :P buahhahaha :P nie no leze TureK moj ty serku :D 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2