Teraz jest 25 lis 2024, 10:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 13:15 
Moderator forum

Dlaczego watpisz w to? Czyzby Kaspar skopiowal moja wypowiedz z wewnetrznego forum ejw? Co moze zabronisz mi wypowiadac swoje własne poglądy na sprawęTP? Z tego co widzę to w tym topicu jest wiecej osób którym nie podoba sie zaistniała sytuacja niz tych którym sie to podoba (wiec skad u ciebie odwrotne proporcje?)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 13:35 

Wojtas napisał(a):
Dlaczego watpisz w to? Czyzby Kaspar skopiowal moja wypowiedz z wewnetrznego forum ejw? Co moze zabronisz mi wypowiadac swoje własne poglądy na sprawęTP? Z tego co widzę to w tym topicu jest wiecej osób którym nie podoba sie zaistniała sytuacja niz tych którym sie to podoba (wiec skad u ciebie odwrotne proporcje?)

Wojtas znajdz sobie dziewczyne i opowiedz jej o tym wszystkim, no chyba że wolisz młodych chłopaczków, tutaj, na forum bf.pl :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 13:43 

EpYoN napisał(a):
a co do opisu to chce gorąco przeprosic enclave bo myslalem ze wojtas jest w enclave :)

To teraz juz wiesz ,ze jest w prgk wiec mozesz napisac co myslisz o tych k......ach z prgk

Po nocach spac niemozesz z tego powodu ,ze ktos posta napisal?
Skoro ta gra wywoluje u ciebie tyle emocji i agresji moze powinienes z tym skonczyc ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 13:50 
Moderator forum

MohammedZaherSzah napisał(a):
Wojtas napisał(a):

Wojtas znajdz sobie dziewczyne i opowiedz jej o tym wszystkim, no chyba że wolisz młodych chłopaczków, tutaj, na forum bf.pl :lol:

Odpowiedz na post godna młodego chlopaczka. Myślałem MZS ze na wiecej Cie stać. :D Lepiej nie komentuj juz nic i siedz cicho jak siedziałeś. :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 14:01 

Wojtas napisał(a):
MohammedZaherSzah napisał(a):
Wojtas napisał(a):

Odpowiedz na post godna młodego chlopaczka. Myślałem MZS ze na wiecej Cie stać. :D Lepiej nie komentuj juz nic i siedz cicho jak siedziałeś. :D

To miało oznaczać że żadna cię nie chce? przykre, chociaz nic dziwnego jak siedzisz 24/7 na tym forum i piszesz jakie to wszystko jest niesprawiedliwe :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 14:03 

Bardzo często w tej dyskusji pojawia się temat klanu spamclan.com, chciałbym więc wyjaśnić pewną kwestie.
Żaden z klanowiczów nie napisał w tej dyskusji nawet jednego posta, dlatego prosze nie utożsamiać poglądów niektórych osób, powołujących się na nasz wynik w wgs i brak reprezentantów, z opinią któregokolwiek ze spamerów.
Dla nas temat TP skończył się wraz z momentem wyboru kapitana drużyny - spam nie zgłosił sprzeciwu, tym samym Ethan uzyskał naszą akceptację wobec wszystkich decyzji które podejmie. To on, bedzie odpowiadał za wyniki i dlatego to on - naszym zdaniem ma prawo decydować o tym kto zagra w TP a kto nie. To czy w tym skladzie są najlepsi Polscy gracze czy nie, to temat na inną dyskusję.
Reasumujac, spamclan.com w ciagu tej 16 stronicowej dyskusji ani razu nie domagał się przyznania mu jakiegokolwiek miejsca w skladzie - mam nadzieje, ze teraz nikt nie ma co do tego wątpliwości.

Btw: Tegoroczny TP w R6:rvs składający się w 50% z graczy spamu nie weźmie udziału w NC po tym jak drogie dzieci sie na siebie poobrażały tak bardzo , że wszyscy stwierdzili ze grac ze soba nie będą... Mam nadzieje, ze na tej scenie ludzie mają wiecej rozsądku. Cala ta dyskusja to musztarda po obiedzie, jesli ktos chce rozliczyc ethana z jego decyzji to niech zrobi to po nc, jak bedziemy znali wyniki.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 14:06 

sawik napisał(a):
Bardzo często w tej dyskusji pojawia się temat klanu spamclan.com, chciałbym więc wyjaśnić pewną kwestie.
Żaden z klanowiczów nie napisał w tej dyskusji nawet jednego posta, dlatego prosze nie utożsamiać poglądów niektórych osób, powołujących się na nasz wynik w wgs i brak reprezentantów, z opinią któregokolwiek ze spamerów.
Dla nas temat TP skończył się wraz z momentem wyboru kapitana drużyny - spam nie zgłosił sprzeciwu, tym samym Ethan uzyskał naszą akceptację wobec wszystkich decyzji które podejmie. To on, bedzie odpowiadał za wyniki i dlatego to on - naszym zdaniem ma prawo decydować o tym kto zagra w TP a kto nie. To czy w tym skladzie są najlepsi Polscy gracze czy nie, to temat na inną dyskusję.
Reasumujac, spamclan.com w ciagu tej 16 stronicowej dyskusji ani razu nie domagał się przyznania mu jakiegokolwiek miejsca w skladzie - mam nadzieje, ze teraz nikt nie ma co do tego wątpliwości.

Btw: Tegoroczny TP w R6:rvs składający się w 50% z graczy spamu nie weźmie udziału w NC po tym jak drogie dzieci sie na siebie poobrażały tak bardzo , że wszyscy stwierdzili ze grac ze soba nie będą... Mam nadzieje, ze na tej scenie ludzie mają wiecej rozsądku. Cala ta dyskusja to musztarda po obiedzie, jesli ktos chce rozliczyc ethana z jego decyzji to niech zrobi to po nc, jak bedziemy znali wyniki.

:*

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 23:02 

bardzo ciekawy topic, mozna powiedziec ze bardzo "polski", duzo gadania o rownosci, pieknosci, i nieskazitelnosci, a calosc umazana w blocie.
cofnijmy tasme.
1. mozna powiedziec ze wiekszosc sceny poparla kandydature Ethana na kapitana TP.
2. Ethan zgodzil sie, zaznaczajac ze zastrzega sobie wylacznosc na dobor skladu. wiekszosc sceny przystaje na ten warunek.
3. Ethan oglasza swoja wizje skladu.
4. rozpoczyna sie zabawa z dawna oczekiwana-"dlaczego? a czemu on a nie on? a ten jest fajniejszy a ten to cham, ja to bym zrobil to tak a tak, a czemu Ethan nie mysli tak ja ja" itd itp. calosc podsycana przez paru zgorzknialych rozbitkow, ktorzy w swojej chorobie chyba czekaja az gdzies wystapi ciag liter w i l d a, i rzucaja sie jak pies na kosc zeby troche wylac zółci.
jedno wielkie liberum veto

a czas sobie plynie w banalnym tik-tak... gj

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:02 
Oldboy Battlefield.pl

@ przsoi - Przeczytałem ten topic jeszcze raz.. całe naście stron i jakoś nie zauważyłem tego co napisałeś :|
przsoi napisał(a):
1. mozna powiedziec ze wiekszosc sceny poparla kandydature Ethana na kapitana TP.

Można powiedzieć :?: to w końcu poparła czy nie :?: "prawie" robi wielką różnicę... :?: :?:
przsoi napisał(a):
2. Ethan zgodzil sie, zaznaczajac ze zastrzega sobie wylacznosc na dobor skladu. wiekszosc sceny przystaje na ten warunek.

Nie zauważyłem takiego zdania: Będę kapitanem, ale wybiorę skład taki jak chcę i basta". Jeśli się mylę to popraw... Z drugiej strony mamy rozwinięcie tego punktu dalej:
przsoi napisał(a):
3. Ethan oglasza swoja wizje skladu.

I o to właśnie się rozbiega, ponieważ jego pierwszą wizję można było o kant dupy potłuc. 16 osób = 10 Wilda, 4 UKF, 2 inne klany... Dopiero teraz poszedł po rozum do głowy i zmienił trochę skład, choć dalej nie jest idealny...
przsoi napisał(a):
4. rozpoczyna sie zabawa z dawna oczekiwana-"dlaczego?
(...)

I zaczęło się także zdanie Wilda: "To stwórzcie swój własny team i informujcie o jego wynikach scenę.". Tzn, że co :?: TP jest drużyną Wilda i tylko Wilda ma prawo informować scenę o wynikach TP poprzez portal bfcentral :?: Chyba nie... Zaczęliście zachowywać się tak jakby to od Wilda i bfcentral zależał wizerunek sceny w Europie i tylko Wy macie na to wpływ, a w samego BF2 gra ponad 15 klanów :!: :!: :!:

O to rozbiega się cała afera, że Ethan nie skonsultował decyzji z choćby CL wszystkich najlepszych klanów, tylko podjął ją samodzielnie (bo jak spieprzy to i tak go nic nie spotka złego - żadneg konsekwencje). Jako, że Ethan jest osobą tworzącą w znacznym stopniu klan Wilda, tym bardziej powinien mieć na uwadze, że każda osoba z jego klanu będzie podwójnie analizowana czy jest potrzebna (np. taki Benny (1 wizja składu) - a kto to w ogóle jest :?: :?: ). O to tutaj chodzi, że scena mu zaufała, a On nadużył i tym samym dużo stracił tego zaufania, publikując pierwszą maksymalnie nie udaną wersję składu TP. Kapujesz?

Zróbcie chociaż raz konsultując to z tymi, którzy chcą coś powiedzieć i w zasadzie mają do tego prawo, a nie decydujecie sami i potem wypinacie się mówiąc: "Stwórzcie własny..."

Mimo wszystko powodzenia i oby wreszcie co poniektórzy zrozumieli o co tu chodzi i zakończyli wreszcie ten temat... :|

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:19 

To moze w ogole z kazdego klanu po jednej osobie 8).
I jednego no clan i jednego trola z forum, zeby kazda grupa byla zadowolona :P.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:21 

Po pierwsze nie bylo chyba zadnego klanu, ktory mial cos przeciwko prowadzeniu TP przez Ethana. Problemy zaczely sie dopiero PO ogloszeniu squadu. Najwiecej o dziwo placza ci co co tu duzo gadac i tak by w nim nie zagrali bo nie sa najelspzymi polskimi graczami. NIe rzucam ani nickow ani tagow po prostu mowie jak jest...

Cytuj:
I o to właśnie się rozbiega, ponieważ jego pierwszą wizję można było o kant dupy potłuc. 16 osób = 10 Wilda, 4 UKF, 2 inne klany... Dopiero teraz poszedł po rozum do głowy i zmienił trochę skład, choć dalej nie jest idealny...

Z calym szacunkiem dla FSPQR ale to predzej Wilda ma prawo oceniac czy squad jest idealny a nie wy(tudziez Tom@s jesli wystepujesz tylko w swoim prywatnym imieniu) ale w sumie do innych klanow tez mozna tak napisac...

Cytuj:
O to tutaj chodzi, że scena mu zaufała, a On nadużył i tym samym dużo stracił tego zaufania, publikując pierwszą maksymalnie nie udaną wersję składu TP

A ja przepraszam bardzo. Nie widze nigdzie ultimatum, ze klany popieraja wybor Ethana TYLKO jesli wybierze squad po ich mysli. Od poczatku nikt nie mowil nic co do squadu dajac wolna reke Ethanowi(co jest logiczne) Nagle teraz placz i zgryzatnie zebow

Przestancie sie klocic jak baby i dajcie chlopakom trenowac. CHoc podejrzewam ,ze dla was wygrana "debilnego" squadu TP nie bedzie zadna frajda...Jak dzieci no jak dzieci...

ps. podobna sytuacja rozgrywa sie z tego co wiem na scenie americas army(w csie to non stop) jakas epidemia? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:29 

tak zawsze jest, dlatego twórcy reprezentacji nigdy nie są związani z żadnym zespołem.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:38 

Wiecie co..to co tutaj się wyprawia jest tak typowo polskie, że aż mi żal.
To jest reprezentacja kraju- to jest zaszczyt i to duży.
Sęk w tym, że nie zawsze poszczególne najlepsze jednostki są w stanie stworzyć dobry, silny zespół i to trzeba zrozumieć. Dla mnie to stosunkowo logiczne, że w tworzeniu TP biora głównie udział dwa klany. 4 z UKF jest dobrze zganych, ekipa z Wildy jest zgarana- to siłą rzeczy jest zalążek kooperacji sił na polu walki, zostały 2 tyg. i jak wielu pisało to nie czas na budowę TP od podstaw.
Dajcie spokój z krytyką...przyjdzie na nią czas jak TP da dupy :D a narazie trzeba chłopaków wspierać jak się da.
Ja od siebie życzę wam wszystkiego najlepszego i mam nadzieje, że nie będe sie musiał wstydzić za was :lol:

nowy jestem wielu mi powie, że nie wiem o co biega i tak dalej...śmiało lubie krytykę byle konstruktywną :D A to co się dzieje na scenie śledzę od dawna :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:40 
Oldboy Battlefield.pl

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
Z calym szacunkiem dla FSPQR ale to predzej Wilda ma prawo oceniac czy squad jest idealny a nie wy(tudziez Tom@s jesli wystepujesz tylko w swoim prywatnym imieniu) ale w sumie do innych klanow tez mozna tak napisac...

Niby dlaczego Wilda ma to prawo, a My nie :?: bo grali z Utopianerem :?: bo mają pierwsze miejsce :?: bo jesteśmy gorsi/słabsi to nie mamy prawa powiedzieć słowa na temat TP :?: śmiech na sali...
Każdy klan (osoba z klanu) ma prawo powiedzieć swoje, bo to jest zasrany TEAM POLAND, a nie k***a TEAM WILDA&UKF POLAND.
Czasu się nie cofnie, kapitan zrobił jak zrobił, ale zrobił to nie tak jak powinien... może w przyszłości następca nie popełni tego błędu :)

Lailonn napisał(a):
Od poczatku nikt nie mowil nic co do squadu dajac wolna reke Ethanowi(co jest logiczne) Nagle teraz placz i zgryzatnie zebow

Wiesz dlaczego nikt się nie wtrącał :?: ...bo wszyscy mieli nadzieję, że Ethan zrobi to należycie, a nie wydyma (za przeproszeniem) większość sceny wybierając do składu takich leszczy jak Benny Branco czy Stefan (z całym szacunkiem dla nich... ale kim oni w ogóle są :?: co potrafią :?: ). Na scenie jest dużo lepszych od np. tej dwójki (podane dla przykładu, nie obrażajcie się :wink: ).
Zauważ, że przydatności takich osób jak np. Darth, Jabbah czy MZS nikt nie kwestionuje, bo każdy ich zna i wie jak dobrze potrafią zagrać. :P

Dobra... skończmy, bo teraz będą się wpieprzać takie osoby, które widzą tylko jeden koniec i ślepo próbują przepchnąć ten skład...

Jak dla mnie to skład jest już (chyba) dobry, bo Ethan zmienił leszczy na lepszych i pozbył się tych, którzy tam widnieli tylko dlatego, że kogoś wystawić trzeba...

Powodzenia TP, szczęśliwego nowego roku dla wszystkich (z wyłączeniem pana Ep... :wink: ). Pozdro dla kumatych i tych mniej kumatych...
Spać... :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:54 

Cytuj:
tak zawsze jest, dlatego twórcy reprezentacji nigdy nie są związani z żadnym zespołem.

Ale wgrach komputerowych to nie mozliwe za bardzo. W realu reprezentacje prowadzi jakis byly znany zawodnik a tu nie mamy znanych bylych graczy BF2 ;]

Cytuj:
Niby dlaczego Wilda ma to prawo, a My nie Question bo grali z Utopianerem Question bo mają pierwsze miejsce Question bo jesteśmy gorsi/słabsi to nie mamy prawa powiedzieć słowa na temat TP Question śmiech na sali...

DOkladnie dlatego. Ja nie mowie, ze nie mozna komentowac etc ale robic wszystko by squad sie zmienial etc na krotko przed graniem to chore. Juz raz wymyszono zmiane squadu i mam nadzieje, ze TP tego nie pozaluje...

Cytuj:
Wiesz dlaczego nikt się nie wtrącał Question ...bo wszyscy mieli nadzieję, że Ethan zrobi to należycie, a nie wydyma (za przeproszeniem)

Juz od poczatku mowilem, ze kazdy myslal, ze to ON bedzie w squadzie. Potwierdzasz tylko moje zdanie ;]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2