Teraz jest 17 lis 2024, 20:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 22:58 
Moderator forum

Dla mnie jestes Lord zerem. Jestes zarozumialum szczylem bez poczucia przyzwoitosci. Sprzedajesz SPQR z zazdrosci? A zreszta... nie bede sie zastanawial nad Twoja psychika bo nie warto. Nie masz nawet na tyle odwagi zeby powiedziec cokolwiek wprost, ale walisz jakies glupie texty rodem ze szkoly podstawowej.
Piekny przyklad BFowej kolaboracji...

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:12 

Zaalbar[PL] napisał(a):
Chciałem tu wkleić Millera, ale stwierdziłem, że to nie jest dobry moment na rozluźnianie atmosfery :lol:

a tak na serio, scenariusz surrealistyczny - jaka mamy pewnosc, ze lord nie pokazywal falszywych pozycji, chcac tym samym wprowadzic przeciwnikow w blad?

surrealistyczny :?: wichoł co Ty jesz na śniadanie ? Skoro są logi i skoro panowie z SPQR widzą, że powiedział/zdradził taktyke to gdzie masz element surrealistyczny :?: :roll:

Dobra nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i tak znajdzie się wiecej spamerów niż ludzi którzy powini się tutaj wypowiadać... Mamy adminów niech oni zadecydują co w tej sprawie zrobić i kropka.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:31 

nc... nie spodziewałem się... ;/

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 01:34 

Strzelec napisał(a):
Nie masz nawet na tyle odwagi zeby powiedziec cokolwiek wprost, ale walisz jakies glupie texty rodem ze szkoly podstawowej.
Piekny przyklad BFowej kolaboracji...

Strzelec a co mam wam (scenie) napisać ?
Nic po za pozycją BK którą pamietam nic więcej nie pamiętam ;/
Nawet nie wiem gdzie reszta trzech graczy biegnie ... .
Prawda jest taka zdradziłem polski klan może nie powiedziałem całej taktyki , ktorej i tak nie znam ale sam fakt ze ośmieliłem sie tego to wystyd .

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 10:31 

daj mi screna z loga na gg 4527540 a nie edytowany szajs > np 3C zna nasze taktyki i my ich i wcale nie pomaga nam to szczególnie bo nie mamy skila, wiec co sie tak martwicie skoro jestescie najlepsi >grajac z polakami na niemieckim serwie, bo koledzy z niemiec maja lepsze pingi> tani chwyt i tez nie jest to ok w stosunku do rodaków tym bardziej ze macie serwer w polsce[mam logi i screny]
mam nadziej ze sie wszystko wyjasni gg wyzej...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 10:41 

Fakt jest faktem i nastepne glupie wymowki ci nie pomoga a jak grasz zasada serwera nasz/wasz to oni moga wybrac sobie serwer nawet w japoni i tam grac bo taki wybrali tobie tez na pewno jest wygodniej jak grasz na pingu 20 a nie 80 wiec o co chodzi :?: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 10:49 

chodzi o to ze serwer z niemiecka flaga nie jest polski> ping 20/80 czy nie lepiej jest wygrac normalnie a nie pingiem > przeciez ta gra to zabawa i rozrywka a statystyki wygranych nie licza sie do enerytury chyba ze sie myle :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 11:42 

Napisze tak....równie dobrze mógł p[okazać te miejsca na zamkniętym serwerze i nikt by tego nei widział i nie słyszał....nie wierze że nikt nie sprzedaje taktyk albo nie pokazuje swojemu klanowi co zauważył...ale trzeba do tego ustosunkować się tak że jednak Lord postąpił bardzo nie kulturalnie....nawet mozna powiedziec beszczelnie. Tutaj mozna rozwazyc takie sprawy jak....czy te taktyki to on znal tylko z gier z SPQR czy moze z innych zrodel (forum, strona, ftp)....czy zrobil to z zazdrosci(zeby zaszkodzic SPQR) czy zeby pomoc swojemu koledze Xori'emu....nie wiem ale jako admin turnieju nie mamy wielkich wplywow na takie rzeczy kazdy klan pilnuje swoich taktyk, przejsc, mykow i zagran.....dlatego pisze tak....Jak glosy tutaj na forum sceny beda takie zeby zawiesic Lord'a w turnieju ( 1 meczyk zawieszenia ) to go zawiesimy ale jako admini nie widzimy jakis wielkich tutaj zlych czynow na temat turnieju....moim zdaniem publiczne przepraszam dla SPQR i dla reszty sceny....a ci co graja z nim na ts'ie i wogole to juz sobie wyrobia zdanie o Lord Sith (Ducy)....pozdrawiam i czekam na dalsze komentarze...i na glos najwazniejszy SPQR i CL'a infantry jak moze to niech sie wypowie....

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:09 
Moderator forum

R2D2 napisał(a):
daj mi screna z loga na gg 4527540 a nie edytowany szajs > np 3C zna nasze taktyki i my ich i wcale nie pomaga nam to szczególnie bo nie mamy skila, wiec co sie tak martwicie skoro jestescie najlepsi >grajac z polakami na niemieckim serwie, bo koledzy z niemiec maja lepsze pingi> tani chwyt i tez nie jest to ok w stosunku do rodaków tym bardziej ze macie serwer w polsce[mam logi i screny]
mam nadziej ze sie wszystko wyjasni gg wyzej...

R2D2 napisał(a):
chodzi o to ze serwer z niemiecka flaga nie jest polski> ping 20/80 czy nie lepiej jest wygrac normalnie a nie pingiem > przeciez ta gra to zabawa i rozrywka a statystyki wygranych nie licza sie do enerytury chyba ze sie myle Laughing

:shock:
Pogubilem sie... o czym mowa? :roll: Moze mi to ktos wyjasnic? Ewentualnie przelozyc na polski/slaski/angielski :lol:

Chodzi tez o to ze Lord gral przez pewien czas pod naszym tagiem, wiec troche szkoda ze tak traktuje swoj "byly" klan :roll:
Do konca Lord nie przedstawil wszystkich faktow, a to co napisal jest dosc trudne (przynajmniej dla mnie) do interpretacji. Dlatego nie wiadomo jak sie do tego ustosunkowac. W kazdym razie przeprosil...

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:12 

może lepiej poczekac na dowody > konkretne a nie pomówienia < niz na komentarze :D
Masz racje Deec jak by chciał pokazac komus taktyke to na zahasłowanym serwerze i to np. u nich a nie publicznie

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:13 

ok czyli koniec tematu??? :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:34 

Pancho ze wam sie che mimo takich akcji dalej grac w 42, naprawde podziwiam.
a ty chlopie R2D2/lord/jedi/ducy czy jak tam cie jeszcze w domu zwa, zastanow sie nad swoim zachowaniem bo chyba do konca nie rozumiesz co zrobiles nie tak. No ale coz mozna oczekiwac po 15 letnim (tak obstawiam) no skilowcu z przerostem ambicji nad mozliwosciami.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:38 

no fakt szkoda gadac z takim jak ty :D bo nie rozumiesz do kogo i oczym piszesz

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:54 

Dla mnie osobiście koniec tematu, Lord przeprosił i się przyznał. Został już wystarczająco napiętnowany i będzie musiał z tym jakoś żyć na scenie. Liczę na to, że da mu to do myślenia i pomimo młodego wieku nie będzie popełniał kolejnych świństw. Ja jestem łagodny, więc z mojego punktu widzenia dostaje ignora, dla mnie gość nie istnieje. Ale jak wróci BK z wakacji i się dowie... ten chłopak nie zna litości i może komuś nogi z dupy powyrywać :D

A ty R2D2 (hmm, myślałem, że robotów tu nie wpuszczamy, ale trudno) przestań uprawiać źle pojętą solidarność koleżeńską. Skoro sam Lord wie, że źle zrobił i za to przepraszał to po co wmawiasz całej scenie, że nic się nie stało?

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 13:07 
Moderator forum

artih napisał(a):
... wkońcu Deec możesz pokazać, ze masz jaja ...

A jednak nie ...

Róbmy tak dalej, popuszczajmy takie wystepki niedorozwiniętym szczeniakom a daleko jako scena zajdziemy.
Współczuję SPQR/Infantry ... grają chłopaki na poziomie, na którym o wygranej decyduje każdy szczegół ... a tu taki ćwok zdradza owe szczegóły (w dodatku) zagranicznemu Klanowi ...

... żenujące.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2