Teraz jest 29 kwi 2025, 09:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 17:00 

skad bierzecie te dane pod postami o statach w bf2?? XD

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 17:09 

Np. stąd: http://bf2stats.nsvr.info/

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 18:07 

Ja mam boxowy wiatraczek na moim gf6600gt i nie narzekam. Po 2 godzinach gry w bf'a mam 70 stopni, czyli nienajgorzej. Gorzej z moimi nerwami przez te 512 mb ramu :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 17:42 

keicaM napisał(a):
Ja mam boxowy wiatraczek na moim gf6600gt i nie narzekam. Po 2 godzinach gry w bf'a mam 70 stopni, czyli nienajgorzej. Gorzej z moimi nerwami przez te 512 mb ramu :P

Ja mam temperaturke w normie tzn. około 45 stopni nawet po wielu godzinach grania a warning ustawiony domylsnie na 127 stopni. Problem w bf2 jest u mnie od początku gry i zadne sterowniki tego nie zmieniaja. Poprostu jest jakis pasek przezroczysto ciemny zawsze w tym samym miejscu i tyle a dlaczego ? hmmm z kolei z tego co słyszałem to to niemoze byc artefaktem to w takim razie czym ??. Mam karte Leadtek A6600GT , procesor AMD Athlon 1700+ ( 1466Mhz) 512 DRam , zasilacz 350 Vat. Przypominam , ze karta wymaga dodatkowego zasilania ! ! ! więc moj i tak nowy zasilacz ma zamalo Vat ?

Narazie i tak nie gram w Bf 2 czytnik mi plyte ciezko czyta i ostro mi ja porysowal wiec niechce ryzykowac musze kupic pierw nowy procek bo terazniejszy jest na ta gre zaslaby potem czytnik a jeszzce potem mam zakupic dodatkowe 1 Gb ramu :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 20:52 

Ubi napisał(a):
taaa nie raz sie oparzylem :cry: a na swieta kupuje nowy Wiatraczek :P szczescie ze bedzie chodzil bo ten cos sie nie kreci :evil:
Zanim kupisz to obadaj czy będzie pasował do czapeczki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 23:30 

Ja wam powiem ze ostatnio tak zaszalem ze omalo co mi karta graficzna niewybuchla :D :D poniewaz gralem w bf'a jakies 10 godzin w niedziele z przerwa na obiad i WC :D i pod koniec gry gdzies okolo 20 : 00 powiekszylem sobie detale i grafike i zaczelo mi cos smierdziec takim spaleniskiem dobrze ze wylaczylem komp bo bym mial po grafie :D chodz juz niedlugo kupuje nowa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 00:16 

Może to zasilacz Roba? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 11:41 

sixstus napisał(a):
Czyżby się przegrzewał? :lol: :wink:
generalnie polecam obudowy big tower.
jeszcze za czasów AAO miałem tower i po około 8 godzinach grania komp sie wieszał - zostało mi pernamentne zdjecie burt

generalnie karta, zasilacz, procek w kiepskim kompie wyżyłowanym na maxa wali niesamowite ilości ciepła do środka kompa i miesza sobie tym cieplutkim powietrzem :wink:

polecam:
dobre TANIE chłodzenie na karte arctic cooling (wyrzucanie ciepłego powietrza na zewnatrz)
i zasilacz chieftec z dwoma wentylatorami (wciąga ze środka wyrzuca na zewnątz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2