Teraz jest 27 lis 2024, 15:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 01:41 

OxyGeN napisał(a):
żal mi was, nie da sie z wami normalnie pogadac, cu i pozdro w dalszej grze w bf1942. klany sponsorowane wiedza co to znaczy multigaming, ale ok bywa ^^ 6oo dla was ;) moze kiedys dowiecie sie co oznacza powazny klan drogie dziewczyny :]

Ludzie, uczmy się od pr0! :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 03:09 
Moderator forum

Chodzi o to drogi Tlenku ze podajesz zero konkretow a wiec Twoja, jak mniemam, przynajmniej z zalozenia, powazna propozycja brzmi niepowaznie totez spotyka sie z takimi reakcjami ze strony Uzytkownikow Forum... "Co oferujemy? Nie wiem. Czego oczekujemy? Nie wiem. Zapytam mamy." Wtf? To ma byc prawdziwe pr0? :roll:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 09:27 

Jaki powazny multiklan daje ogloszenie na forum :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 10:21 

i tu masz racje malo jest tu poważnych ludzi>wolą szukac zdrajców niz poprawic swoja gre ps.daj se spokój szkoda czasu :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:09 

napisalem kontakt na gg, a co wynegocjujecie ze sponsorem to nie moja sprawa, wiec pomysl ;o to nie tak trudno ? a po 2, zadko sie zdarza ze ktos do was reke wyciaga (patrz moja propozycja na forum) ale widze ze gdy ktos wyciagnie reke to na tym traci i dlatego w polsce jest tak jak jest, pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:12 

Ale tu nie chodzi o to, że to jest do qrwy nedzy Polska.

Poszukaj sobie, jak kiedyś bodajze UKF rekrutowało, ******* klimatyczne obrazki, wszystko ladnie zwiezle napisane, momentami z jajem, ale przynajmniej udzielala sie funkcja informatywna posta...

Naprawde fajnie, ze wyskoczyles z taka propozycja, ale wiekszosc ludzi sobie ciebie zlala i się im nie dziwie...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:32 

Wiesz paru ludzi wie o czym piszesz z tym że po takim tekście:

OxyGeN napisał(a):
...to chyba nie my tylko sponsor, a co wy z nim ugadacie to wasza sprawa...

to mało kto Cie tu poważnie potraktuje

Jak byś zaczął od : "dajemy server lub sponsor wykłada kasę np :na dojazd na turniej , spanie itp z tym że przyjmniemy naprawde dobry klan i z lamkami nie gadamy ..." to może bys miał pozytywny odzew z tym że słabo sie orientujesz w Battlefieldach. Napisałeś posta w dziale BF1942 a to gra dla której raczej się już nie urzadza turnieji a co za tym idzie sponsor nie bedzie zaintersowany czymś co nie jest już nagłaśniane. Tak więc ewentualnie klan, który do was dołaczy bedzie only maskotką, która co najwyżej podniesie wartość całego multiklanu ale sam raczej nic z tego mieć nie bedzie.No chyba że wstawienie sobie waszego Taga czy trez nazwy sponsora w nicka uważasz za coś wypasionego.
Popróbuj w dziale BF2 i licz sie z tym że server dla klanu to podstawa ....że nie wspomne o innych wymaganiach.... 8)

Jednym zdaniem : Chcesz naprawde dobry klan to napisz coś więcej i najlepiej w innym dziale bo tu sami degeneraci 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:37 

Witam
Wpadasz bez rozeznania i jeszczę się dziwisz , że większość cię wyśmiała.
Tu prawie każdy klan jest multi jakbyś nie wiedział , więc twoja oferta jest jakby delikatnie powiedziec trochę skromniutka. :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:46 
Moderator forum

OxyGeN napisał(a):
napisalem kontakt na gg, a co wynegocjujecie ze sponsorem to nie moja sprawa, wiec pomysl ;o to nie tak trudno ? a po 2, zadko sie zdarza ze ktos do was reke wyciaga (patrz moja propozycja na forum) ale widze ze gdy ktos wyciagnie reke to na tym traci i dlatego w polsce jest tak jak jest, pozdro!

Tez mi wyciagniecie reki... niepowazny post, zero konkretow, do tego buraczane usposobienie autora.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 16:36 

najpier powinieneś zrobić rozpoznanie na scenie... gdybyś to zrobił dowiedziałbyś się napewno, że jesteśmy orginalną sceną na swój sposób i trzeba sposobem z nami gadać... bez konkretów można tu liczyć tylko na zbesztanie... próbuj w bf2!

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 16:39 

zal mi was panowie ;) grajcie dalej, chcialem dobrze, ale jak nie chcecie skorzystac, to spoczko ;) nie wiecie co tracicie ;) a nie pisalem szczegółów bo chcialem zeby zainteresowani sie sami dowiedzieli, a nie wykladac im wszystko na talerz ;) w takim razie wycofuje moja propozycje: a wygladała ona tak: server gamesnet do battlefielda 1942 + server ts lub vent + miejsce na www i to chyba tyle. a Admina proszę o zamknięcie tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 16:43 

OxyGeN napisał(a):
zal mi was panowie ;) .

uh oh to ty nie wiesz co tracisz... naszej specyfiki nie przebijesz... ty i wasza scena :twisted: wogóle to ja widze, że u nas działają większe multigamingpr0clany, które proponują więcej niż wy czyli jak to powiedzieć full opsions ...

BLA! :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 17:53 

OxyGeN napisał(a):
....propozycje: a wygladała ona tak: server gamesnet do battlefielda 1942 + server ts lub vent + miejsce na www i to chyba tyle. ....

ok ale nie wymieniłeś czegoś czego każdy klan nie ma lub może w każdej chwili pożyczyć ;)

spoko ...rozumiem Cię ...ale my tak lubimy troche pokręcić beczkę z takich wejść w stylu multiklan (pare już było) ...swoja drogą ludzie tu się nabijają prawie z wszytkiego więc się nie obraź naszymi tekstami i szukaj dalej :) ( oby nie na forum gry SPY vs SPY jezeli takie istnieje ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 18:06 

Idz juz droga dziewczyno bo zadzownie do Torunia i nie bedzie tak milo :twisted: swoja droga bekowy temat :lol: ale napewno nie jestsmy fletami z plebani czy jakos tak :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 18:43 

Kolego, to nie jest scena csa ze jak piszesz takie posty to od razu polskie klany BF42 rzucaja sie na ciebie jak muchy do go..a ...najwidoczniej pogratulowac stanu polskiej sceny csa...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2