Teraz jest 15 lis 2024, 21:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2006, 22:13 

Fallen napisał(a):
:lol: mnie już to nie podnieca :lol: jak tylko sie dorwe to heli to odrazu jakis ładny daszek sobie znajduję :D

A koledzy z drużyny nie mają czym latac :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2006, 22:20 

Fallen napisał(a):
:lol: mnie już to nie podnieca :lol: jak tylko sie dorwe to heli to odrazu jakis ładny daszek sobie znajduję :D

Polacam daszek na Mascur Citi ten na meczecie nad flagą najlepiej jest jak jesteś u MECów u nich nikt sie do helikoptera nie pcha (a u amerykanów tak dlatego że ma za dobre działka na pogładzie dobrze że zmieńią to po patchu) tą flage pod meczetem zawsze przejmują amerykanie i potem sie snajpią przez most a ja ich strzelałem z 10 metrów i nie wiedzieli z kąd, granaty też użyłem jak już nie miałem ammo do snajpy. Jak tam siedziałem to sam zlazłem z tamtąd bo mi sie ammo skończyło do snajpy 2 razy na mnie ich commander zrzucał arty i nietrafiał :lol: . Wejście snajperke M95 bo do niej sie dłużej macie ammo dlatego że nie zużywasz całego magazynku na biegnącego lolka. :wink:
PS
pisze to dlatego że teraz gram w SF

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 01:09 

No podawajcie najlepsze miejscówki nie będzie trzeba wysilać wzroku :)
ps. Najlepsze miejsce to takie z którego można szybko i niezauważenie zwiać :) bo napewno po 1 trupie ktoś się zainteresuje.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 02:08 

nie wiem dlaczego ludzie nie lubia snajperow, ja nienawidze piechoty z granatnikami, to jest dopiero lolerstwo :( atakich snajperow to nawet szanuje, nie wiem dlaczego ale tak mam :-) :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 02:18 

Snajper jest bardzo dobra klasa... wystarczy tylko zachowac dystans i wiedziec jak celowac zeby trafic a bez problemu mozna i nawet zdobyc zloto. Najwazniejsza zecz to, strzelaj tylko w tedy kiedy wiesz ze trafisz, w tedy nikt sie nie zorientuje gdzie jestes i mozesz zalatwic nastepnego typka bez problemu, a nie jak wariat wystrzelac cay magazynek i zdradzic swoja pozycje, takie cos to po prostu samobojstwo. Jeszcze jedna porada to to ze jak nie trafisz w glowe tylko w tlow wazne zeby szybko przelaczyc na pistolet, w tedy wystarcza 1-2 trafienia i koles lezy... snajper to dobra klasa, wystarczy wiedziec jak ja uzywac. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 08:53 

dobry snajper to martwy snajper :D
a tak serio to mogliby sie przydac gdyby procz lezenia pod flaga nieprzejmowalna zaznaczali pojazdy i inne cele ktorych sami zniszczyc nie moga.
ulatwilo by to gre pilota samolotow i smiglowcow oraz jednostek pancernych.
co do niedoceniania ich.to faktycznie jak tylko strzelaja to sa do niczego.
ile razy sie zdazalo ze wszystkie flagi przejeto i na mapie zostawal tylko snaper i sie nawet nie pofatygowal by cos przejac

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 16:10 

ja tam pojazdy zaznaczam zawsze(widac z sobą niegraliśmy)tylko że taki np:pilot śmigłowca jest zajęty przejmowaniem flagi i wcale mu nie śpieszno na ratunek.racja, snajper siedzący w miejscu gdy jego team niema już flag wkurza ale jeszcze bardziej denerwuje pilot latający po końcach mapy,snajpera można arty zdjąc będź poprostu zastrzelic ale na takiego pilota już jest mniej sposobów.btw o co tak zaleźli ci za skóre snajperzy,90s :D ??zdejmują cie jak do heli wchodzisz :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 16:51 

widac ze Ci ktorzy graja snajperami zaczynaja sie przyznawac, zaraz sie rozgadaja, a potem BAN ;-) za kampienie na serwerach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 18:03 

Wybacz, ale to twoje"kampienie" to praca snajpera, a raczej sposob w jaki pracuje. Ty robisz akrobacje skaczac z granatnikiem, my lezymy w trawach.
Ty latasz samolotami, nurkujac, bombardujac, obstrzeliwujac, my nadal lezymy, ale tym razem na budynku dla przykladu.

EDIT : Oczywiscie powiesz, ze taki snajper lezy i malo go obchodzi co sie dzieje wokol, mimo ze nie zostalo ani jednej flagi. To raczej jakis, bez obrazy, jakis tepy noob nastawiony na fragi. Z reszta, dawno sie nie spotkalem z takim przypadkiem.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 19:34 

Walatch napisał(a):
Wybacz, ale to twoje"kampienie" to praca snajpera, a raczej sposob w jaki pracuje. Ty robisz akrobacje skaczac z granatnikiem, my lezymy w trawach.
Ty latasz samolotami, nurkujac, bombardujac, obstrzeliwujac, my nadal lezymy, ale tym razem na budynku dla przykladu.

EDIT : Oczywiscie powiesz, ze taki snajper lezy i malo go obchodzi co sie dzieje wokol, mimo ze nie zostalo ani jednej flagi. To raczej jakis, bez obrazy, jakis tepy noob nastawiony na fragi. Z reszta, dawno sie nie spotkalem z takim przypadkiem.

Dobrze prawisz zgadzam sie w 101% 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 20:05 

A ja wam powiem ze wlasnie duzo widzialem takich tempych sniperow co starcili juz wszustkie flagi a ten lezal bez ruchu na jakims dzwigu zamiast biegnac do flagi :) Ale widzialem taki przypadek ze koles z pistola pojechal chyba z 8 i przejol flage :D . Wiec sa dobzi snajperzy i snajperzy lamki no coz . :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 20:59 

sa ci co lubią adrenaline :D i to oni:
-dźwig, dach
-leci po flage
-zabija :D
-wraca na dach ^^
i co jej nei lubią :P
-lezy, lezy, lezy..........................
-zabija....
-lezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezylezy, lezy, lezy..............
-koniec rundy :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 21:21 

ja lubie adrenaline a szczególnie gdy heli leci prosto na mnie i na spotkanie z kulą(pozdro dla pilotów bojowych heli :twisted: )

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 21:23 

czasem się dziwię ze oni zawsze wszystko widzą :D chyba mają czyjniki termowizyjne we łbie :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 21:52 

Fallen napisał(a):
czasem się dziwię ze oni zawsze wszystko widzą :D chyba mają czyjniki termowizyjne we łbie :D :lol:

teoretycznie powinni mieć ;)

ja lubie sobie pograć snajperem
czasami udaje mi się do tego podejść jak do łowienia ryb (zarzucasz i się relaksujesz ;P)
ale przez większość czasu preferuje styl snajpera szturmowego :twisted:
stąd i KDR niespecjalnie imponujące :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2