Teraz jest 8 kwi 2025, 04:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 15:55 

Nie nie olewać :> Pozabijac ich i tyle :lol: i jak zabijecie niemca piszcie greeting from poland :wink: mowie wam reakcja blyskawiczna :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 18:25 

Dajmito napisał(a):
Pamiętam jak kiedyś jeszcze grałem w CSa. Wlazłem na amerykański serwer to dopiero bluzgi poleciały. Byłem tak wkurwiony że myślałem że kompa przez okno wywale. To jest właśnie do dupy w internecie, normalnie można kolesiowi dac w morde jak walnie coś pod kierunkiem polaków a w internecie jest praktycznie bezkarny. Dlatego staram sie olewac takie akcje, szkoda mi nerwów. Wtedy trzeba ich jechac jak tylko się da, żeby byli źli :)

zawsze mozna jakiegos malego wirusika przeslac :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 21:40 

Luki a wiesz że mi to nie przyszło na myśl niezły pomysł :twisted: trzeba go wykorzystać w praktyce ciekawe jak zareagują na to.... a co do 'greeting from poland' to nie za bardzo bo możesz dostać kicka i wiadomość 'greeting from >tu wpisać dowolny kraj<'. Najlepszego w nowym roku all dużo fragów mało kicków.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 02:44 
Moderator forum

Grigorij_PL napisał(a):
Co do tego zachowania niemieckiego to mysle ze bardzo wiele sytuacji prowokuja sami polacy... Nie wiem czy was nie dziwi fakt ze jesli tkos z zagranicy zobaczy przy nicku dopisek PL to jedyne slowa ktore umie po polsku to " Kur**a,Ch*j" Czasem mozna spotkac kulturalnego czlenia ktory odpowie :cze: . Ja mysle ze to ze ludzie z zagranicy znaja po polsku przedewszystkim przeklenstwa to juz zasluga samych polakow. Tych przeklenstw znaja wiele wiecej niz podalem ale te akurat uzywaja bardzo czesto. Polacy sami zapracowali sobie na taka opinie - czesto widzialem jak wbijal na niemiecki server jakis gosciu (ktory pewnie BF kupil za 39zl) gdy ktos go zabil napisal " spier**laj kur*o", szmato itd.(polak to napisal) . A ze swiat jest maly to i jego objechali i to tez po polsku. :lol:

Ja nie wiem czy wy akurat to zauwazyliscie ale ja znam osoby ktore takze wiele razy byly swiadkiem tego ze jakiegos tam polaka dopiskiem pl , ludzie objezdzali po polsku. Dopisek PL kojarzy im sie z tymi przeklenstwami....

Mysle ze opinia polakow jest zla z wielu innych powodow ktore nie maja z bf nic wspolnego... trudno.. ale zawsze wedlug mnie jesli was wywala z niemieckiego servera to mozna wejsc na jakis inny....

To moze byl w pewnym sensie OT wiec powiem ze ogolnie nie wszycy niemcy sa zli... Clanowcy raczej sie szanuja i takich glupot unikaja ale wiele osob gra w bf only for fun i czesto takie osoby sa troszke wkurzajace...wlasnie kickami za pl itp.
pzdr

Ole! Nasz Tomasz Lis przemowil! Howgh! Szkoda ze nie szanuje swojego Narodu i pisze "Polak" z malej litery :twisted: Widac Grigorij ze albo malo grasz na zagranicznych servach, albo nie znasz angielskiego/niemieckiego. jA cho chwila dostaje kopa za polski nick (nietrudno rozpoznac, a zeby im ulatwic to czasem gram pod nazwiskiem Witold Urbanowicz) na niemieckim servie :P I tylko dlatego ze nie moga mnie wyjac z samolotu :( Jakby mysleli zamiast kickowac to by wlezli do AA. Najbardziej niemcow irytuje jak Polak ich jedzie (przyklad graczy z SPQR infantry team ktorzy szaleja na freaku :P) i to jest dla nich wystarczajacym powodem do wszczecia burdy. Co z tego ze znaja nasze przeklenstwa? jA znam polskie, niemieckie, angielskie, a nawet wegierskie :P to o niczym nie swiadczy... piszesz tak jakby tylko Polacy uzywali przeklenstw i tylko pod adresem niemcow :P
Z socjologicznego punktu widzenia mieszkancy niemiec wschodnich z reguly nienawidza Polakow, z zachodnich po prostu nie lubia. Jest to jednak statystyka bardzo uogolniona i jak wiadomo zdarzaja sie liczne wyjatki. Jednak historia jaka jest taka jest, niektorym nie latwo zapomniec, a narod niemieckie zawsze byl do slowian wrogo nastawiony i zawsze chcial nad nimi dominowac. Nie wiem czy XXI wiek w tej kwestii cos zmieni.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 06:11 

Strzelec napisał(a):
Z socjologicznego punktu widzenia mieszkancy niemiec wschodnich z reguly nienawidza Polakow, z zachodnich po prostu nie lubia. Jest to jednak statystyka bardzo uogolniona i jak wiadomo zdarzaja sie liczne wyjatki. Jednak historia jaka jest taka jest, niektorym nie latwo zapomniec, a narod niemieckie zawsze byl do slowian wrogo nastawiony i zawsze chcial nad nimi dominowac. Nie wiem czy XXI wiek w tej kwestii cos zmieni.

Socjologia to nie moja działka, ale... ;)
Mieszkam w przygranicznym miasteczku. Jest tu piesze przejście graniczne Gryfino/Mescherin. Oba miasta ze sobą współpracują. Wymiana uczniów (organizowana przez szkoły), warsztaty plastyczne/muzyczne (organizowane przez MDK), imprezy sportowe i wszelakie inne. Gdyby sąsiedzi zza Odry byli tu traktowani jak wrogowie, lub sami nas tak traktowali, to raczej niechętnie wpadaliby na zakupy lub na basen (który nawiasem mówiąc mamy całkiem niezły ;) )

Operowanie stereotypami może i sprawdza się, jeśli nie trzeba ich konfrontować z rzeczywistością, ale nie jest rozsądnym kierowanie się nimi na co dzień. To co widzicie na serwerach, to ludzie w Waszym wieku. Naprawdę uważacie, że są oni reprezentacyjną próbką całego społeczeństwa? A podciąganie zachowania kilkunastu/dziesięciu idiotów pod wszystkich Niemcow, jest bez sensu. A z kolei idiotów można spotkać wszędzie i żaden kraj nie ma na nich monopolu. Równie dobrze temat tego topicu mógłby być "francuskie zachowanie" "hiszpańskie zachowanie" "rosyjskie zachowanie" czy "polskie zachowanie"...

a btw, Panowie od wirusików - zanim zaczniecie cokolwiek rozsyłać - mam nadzieję, że umiecie się chociaż pozbyć syfu z wlasnych komputerów? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 12:00 
Moderator forum

Statystyka to nie stereotyp :P
Stereotypem by bylo gdybym powiedzial ze wszyscy niemcy smierdza :P

1939-1945

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 14:08 
Moderator forum

I tu niestety MCDA nie mogę sie z Tobą zgodzić.

Wątek nie może nazywać się "hiszpańskie zachowanie" czy "francuskie zachowanie" ... bo o ile idioci są w każdym kraju o tyle nie są oni tak nastawieni do polaków jak niemieccy.

I niestety odsetek omawianych u naszych zachodnich sąsiadów jest znacznie wyższy niż w przypadku innych krajów ... a to oczywiscie ma żródło w historii i teraźniejszości.
I trzeba powiedzieć to wprost a nie być "poprawnym politycznie" jak chce większość osób w naszych czasach ...

P.S. I tak wszystko wyjaśni się na MŚ w meczu Niemcy-Polska :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 14:48 

Ja tam za niemacami tez nie przepadam ale nie manifestuje tego na kazdym kroku , fakt wyzwisk mial miejsce na niemieckim servie (+ban ostatnio na swieta usuniety :D) powod za dobre staty no i polska rozmowa na czacie z kumplem z klanu, poszlo ze oszusci , polacy i takie tam argumenty ale ludzie po ch** sie tym przejmowac grajcie tak jak ja np na polskich servach tam nikt cie nie wyzwie czy wywali za to ze polakiem jestes :wink:
Gadka typu czemu jak wsadze plaec do kontaktu to mnie prad ibnie :lol:
Nasze narody raczej za soba nie przepadaja i historia nie raz to pokazala.
P.S co do samego meczu to lepiej zeby to sie nie rozegralo na boisku pilkarskim tylko na jakim servie od bf-a (przynjamniej szanse by byly :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 17:14 

mcda napisał(a):
Strzelec napisał(a):
a btw, Panowie od wirusików - zanim zaczniecie cokolwiek rozsyłać - mam nadzieję, że umiecie się chociaż pozbyć syfu z wlasnych
komputerów? :twisted:

a co madzia ostatnio ty rozsylalas :?: :twisted: :twisted: :wink:

a tak bez zartow to moj komputer jest czysciutki :D

co do niemieckiego zachowania to wedlug mnie takie gry jak battlefield przypominaja niemcom o "przyjazni" z sasiadami w tamtejszych czasach.

BTW Magda co do zachowania polakow tez masz racje gdyz i polacy (nie wszyscy) nie sa najbardziej przyjacielscy w stosunku do niemiec ... a z atakiem z innych krajow na polakow sie nie spotkalem :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 17:20 

artih napisał(a):
I tu niestety MCDA nie mogę sie z Tobą zgodzić.

Wątek nie może nazywać się "hiszpańskie zachowanie" czy "francuskie zachowanie" ... bo o ile idioci są w każdym kraju o tyle nie są oni tak nastawieni do polaków jak niemieccy.

I niestety odsetek omawianych u naszych zachodnich sąsiadów jest znacznie wyższy niż w przypadku innych krajów ... a to oczywiscie ma żródło w historii i teraźniejszości.
I trzeba powiedzieć to wprost a nie być "poprawnym politycznie" jak chce większość osób w naszych czasach ...

P.S. I tak wszystko wyjaśni się na MŚ w meczu Niemcy-Polska :D

Artih te (...)(tak zwany trzykropek xDD) to co to jest ? Wypuszczasz wtedy pare z mózgu czy nie wiesz co napisac ?Bo troche tego sporo x_X

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 03:14 
Moderator forum

Ja przynajmniej mam z czego parę wypuszcać :roll:

Może w szkole Cię patafianie nauczą co to znaczy ... jak już pisałem wcześniej - z trolami Towjego pokroju nie zamierzam sie już w dyskusję wdawać..

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 14:35 

Cytuj:
Ole! Nasz Tomasz Lis przemowil! Howgh! Szkoda ze nie szanuje swojego Narodu i pisze "Polak" z malej litery Twisted Evil Widac Grigorij ze albo malo grasz na zagranicznych servach, albo nie znasz angielskiego/niemieckiego.

Nie mam pojecia o co Ci chodzi z ta znajomoscia jezykow ..
Strzelec , po prostu pisze bardzo szybko no i nie zwracam za bardzo uwagi na male/duze litery wiec wiesz jesli C?ie to urazilo to moge C?i powiedziec ze nie napisalem tego specjalnie...nie musisz sie czepiac takiej jednej literki...
Na zagranicznych serverch gram dosc duzo - ale najczesciej na niemieckim freaku. Co do kickow na innych serverach to mi sie jeszcze nie przytrafilo choc dlugi czas gralem z _PL przy nicku... Nie za bardzo chce mi sie wierzyc ze tyle osob dostaje kicki za "skill" hyhy
Co do rozmow po naszym jezyku na zagranicznym servie to jest tak; na niektorych serverach pisze zeby rozmawiac tylko po angielsku i wtedy to chyba jest troche nie powazne zachowanie jesli ktos im spamuje chat jakims innym jezykiem wiedzac ze tylko english jest dopuszczalny ale jesli nigdzie nie pisze ze tylko english a dostaniesz kicka to wtedy mozna miec pretensje....
PS;
Cytuj:
Ja przynajmniej mam z czego parę wypuszcać Rolling Eyes

Może w szkole Cię patafianie nauczą co to znaczy ... jak już pisałem wcześniej - z trolami Towjego pokroju nie zamierzam sie już w dyskusję wdawać..

Widzisz , a jednak wdales sie w dyskusje , a przynajmniej - zaatakowales go... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 14:37 

Zaatakowal ulala xD I tak kazdy wie ze PTS smierdzi artiem 8) Stary dobry PTS ? BUAHAHAHA x_X

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 14:56 
Moderator forum

Sidor Retired napisał(a):
Zaatakowal ulala xD I tak kazdy wie ze PTS smierdzi artiem 8) Stary dobry PTS ? BUAHAHAHA x_X

Idz stad juz dzieciaku bo tylko dym i spam robisz :roll:
Cytuj:
Co do rozmow po naszym jezyku na zagranicznym servie to jest tak; na niektorych serverach pisze zeby rozmawiac tylko po angielsku i wtedy to chyba jest troche nie powazne zachowanie jesli ktos im spamuje chat jakims innym jezykiem wiedzac ze tylko english jest dopuszczalny ale jesli nigdzie nie pisze ze tylko english a dostaniesz kicka to wtedy mozna miec pretensje....

Nie kazdy musi znac angielski... totez nie widze powodu dla ktorego nalezy wprowadzac wymog poslugiwanie sie jedynie jezykiem angielskim. Dla mnie to jest po prostu ksenofobia :P rozumiem jak ktos np. objezdza gracza w nieznanym mu jezyka (wymienia jego nick w zdaniu), wtedy taki wymog ma zastosowanie... ale rozmowa np dwoch osob? albo krotka wymiana zdan/polecen? Bo latwiej mi np napisac do kumpla z ktorym gram "masz ogon" niz wymyslac "plain behind you" albo "plain at your tail" etc.

1939-1945

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 15:08 

Tiaa albo poprostu Plecy!! a tu Kick admin decision nosz to jest chore :lol: :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2