Teraz jest 15 lis 2024, 21:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 22:00 

ee tam, nie rozumiem gry dla statsow, to ma byc przyjemnosc, a jak ktos ma skilla to statsy same przyjda :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 22:14 

Fallen napisał(a):
czasem się dziwię ze oni zawsze wszystko widzą :D chyba mają czyjniki termowizyjne we łbie :D :lol:

heh, troche latam heli i prawda jest taka ze jezeli slysze snajpera, to zaczynam sprawdzac miejscowki standarowe... a jesli widze ze dojscie na pozycje zajelo takiemu sporo czasu i zachodu (jakis dzwig, niedostepne wzgorze itp) to z czystej zlosliwosci jestem sklonny zawrocic od grubszego celu :).
a co do 'taktyki snajperow' - mowie z pozycji lowcy, sam nim nie gram - wg mnie najlepsze sa pozycje w budynkach z waskim polem ostrzalu, naprzeciwko spawnu wroga. z tego co slyszalem snajperki w BF2nie maja 'penalty' za strzal 'na stojaco', tak wiec-strzal/hs, pad na ziemie na chwile (najlepiej na tyle dlugo zeby ofiara odpuscila) no i wiekszosc malych budynkow ma 2 wejscia, akurat na claymory.
acha-rada dla userow M95-strzal do lecacego heli to najczesciej podpisanie na samego siebie wyroku smierci, radze wam szukac celow ktore na przyklad po spawnie lubia chwile popatrzec w niebo :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 22:29 

chyba nikt niestrzela do lecącego heli,ja strzelam nich gdy:leci prosto na mnie,stoi w miejscu tzn.unosi sie lub czekam aż ktoś wejdzie do pustego heli najlepiej 2 osoby :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 22:46 

Witojcie :)

W BF-ka gram sobie już troszkę czasu i jakoś do tej pory nigdy nie ciągnęło mnie do snajperowania. Lecz ostatnio to się zmieniło i czasem na Strike At Karkand, Mashtuur City i Sharqi Peninsula, w pewnych sytuacjach, lubię sobie troszkę "pokampić". I muszę przyznać, że nawet mi się to podoba.
Headshoty są bardzo satysfakcjonujące. Co do broni, najlepiej mi się "współpracuje" z M95, ewentualnie M24, ale tylko ewentualnie. Pozostałe dwie IMHO, nadają się tylko dla początkujących, do nauki.

A teraz kilka cytatów: :)

PotulnY napisał(a):
ps. Najlepsze miejsce to takie z którego można szybko i niezauważenie zwiać Smile bo napewno po 1 trupie ktoś się zainteresuje.

Eee, nie. Zdarzało mi się siedzieć w jednym miejscu kilka minut, ubić kilkudziesięciu kolesi i nikt mnie nie wypatrzył.

Deamian napisał(a):
ja nienawidze piechoty z granatnikami, to jest dopiero lolerstwo

"lolerstwo" ??? he he to chyba jakieś nowe określenie :D

Fallen napisał(a):
czasem się dziwię ze oni zawsze wszystko widzą Very Happy chyba mają czyjniki termowizyjne we łbie

Prawda jest taka, że dobry pilot cheli, potrafi wszystko wypatrzeć i nic nie umknie jego uwadze. Ja gdy latam , to jeśli tylko mam czas, żadnemu żywemu nie przepuszczę. :D :wink: Poza tym, tak jak napisał przosoi, snajperów bardzo dobrze słychać , szczególnie M95.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 03:03 

Werewolf wszystko zależy od tego gdzie się gra. Staram się nie grać na serwerach gdzie mogę np. na Sharqui przeleżeć całą rundę na dachu albo na dźwigu ustrzelać 60:1 i być wesoły, bo mnie to nie kręci. Wolę ustrzelić 2, 3 czasem może 5 z jednej pozycji skorzystać z zamieszania albo odwrócić jakoś uwagę wroga i niepostrzeżenie zmienić miejsce. Czasem nawet strzał w wybuchową beczkę albo granat parenaście metrów obok wystarczy, a potem tylko sprawdzić czy nikt nie widzi i powoli zniknąć. Mnie w tej profesji tylko irytują bugi z celnością i czasem za długi czas uzbrajania claymore'a (no i to ze nie mogę zdjąć tłumika. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 15:56 

Wedlug mnie to sniperzy niezdradzaja taktyk tylko ta profesja trzeba sie poprostu nauczyc grac ... wez pograj sobie z jakimis dobrymi sniperami i bedzie good :) powodzenia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 16:08 

trzeba się wczuć w to co się robi! :D:Pa nie tylko tak an sucho nabijac fragi :/

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 17:29 

Cytuj:
Wedlug mnie to sniperzy niezdradzaja taktyk tylko ta profesja trzeba sie poprostu nauczyc grac ... wez pograj sobie z jakimis dobrymi sniperami i bedzie good powodzenia

Święta prawda! A jedyna słuszna( i trudna) taktyka dla wszystkich klas brzmi: Zabijaj i nie daj się zabić! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 23:26 

Najlepszą taktykę wymyślili ponad 100lat temu na dzikim zachodzie kto pierwszy ten lepszy :) znaczy się po naszemu poślij kule zanim on ci pośle :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 00:28 

eeeee tam, najlepsze są najbardziej znane, oklepane, a także najbardziej widoczne pozycje ^^ (oczywiście na krótki okres) - najciemniej pod latarnią xD
a i jeszcze jedno - nóż to twój najlepszy przyjaciel w bliskiej walce (chyba że wróg ma granatnik, to wtedy liczy się tylko twoja inwencja ^^)
'klejmurów' nie używam bo są zbyt zbędne dla mnie ^^

a i m95 jest jakąś nazbyt dziwną bronią bo ze zwykłego m24 częściej trafiam niźli z barreta - biorę go tylko gdy po stronie amerykańców mi się nudzi bądź gram inną frakcją - automatów coś nie trawię

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 00:47 

snajper bardzo dobra profesja ! swojego czasu w bf 42 gral pan Szmata :) pozdrofka i ide o zaklad ze on ze snajpa powalil by kazdego z f2000 piszacego w tym watku i skaczacych pajacow tez :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 00:53 

eniax napisał(a):
snajper bardzo dobra profesja ! swojego czasu w bf 42 gral pan Szmata :) pozdrofka i ide o zaklad ze on ze snajpa powalil by kazdego z f2000 piszacego w tym watku i skaczacych pajacow tez :twisted:
jak nie grales w BF2 to sie nie wypowiadaj

PS. Bo z twojego posta wynika ze nie grales, bo taki snajper nie istnieje 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 00:55 
Moderator forum

Nie grałeś w 42 i nie miałeś zaszczytu zerwać w pałke od Pana S. to też się nie wypowiadaj. Fakt jest taki że by was ownował boleśnie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 00:56 

Ubi napisał(a):
eniax napisał(a):
jak nie grales w BF2 to sie nie wypowiadaj

PS. Bo z twojego posta wynika ze nie grales, bo taki snajper nie istnieje 8)

Ktoś nie wie oczym mowa

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 00:57 

Hynol napisał(a):
Nie grałeś w 42 i nie miałeś zaszczytu zerwać w pałke od Pana S. to też się nie wypowiadaj. Fakt jest taki że by was ownował boleśnie.
hehe tez prawda nie gralem ale chyba snajperki z 2WS sie roznia i w grze inaczej je zrobiono wiec nie wiadomo jak by sie sprawdzil :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2