Cytuj:
Mnie interesuje to poniewaz stefek nie zapisal sie jakos pozytywnie w swiatku BF'a
Swiatek BF2 dopiero powstaje. A scena bf1942 nie ma tu nic do gadania bo to inna gra...Wiec gdzie mial sie pozytywnie zapisac? Poki co tylko wilda to zrobila wygrywaja swoje. Inne klany i gracze wciaz pracuja na opinie i stanowisko ;]
Cytuj:
a ludzie z BHD go nie znaja...wiec chyba te pytania sa potrzebne.
Ludzie z BHD taak intresuja graczy BF2-szczegolnie tych co nie rzucaja sie o byle co do TP, ze ohohoho
Cytuj:
Nie chce zeby odpowiedzi stefana byly takie jak ta odpowiedz na pytanie Romka. Ja nie chce np takiego lacznika sceny z TP, ktory nie potrafi odpowiedziec na proste, zadane kulturalnie i z czystej ciekawosci pytanie.
A skad pewnosc, ze beda? Zreszta chyba nie obrazil nikogo? Mial racje. Sprawy "prywatne" jak historia powinny byc o ile w ogole to omawiane na PM. Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ;P A tak na marginesie to od kiedy publicznosc wybiera osobe, ktora bedzie przekazywala jej informacje z zawodow,turnieji, mistrzostw? Jakos cholerka nigdy nie glosowalem na komentatorow sportowych czy prezenterow a jednak sa!
Cytuj:
Dla mnie smieszni sa ci wszyscy obroncy i adwokaci. Bledy sa oczywiste, ale i tak beda goscia bronili...
Błąd to pojecie wzgledne. Dla ciebie odmowienie opisania swojej historii publicznie to niewyabczalny blad a dla mnie normalna-zdrowa sytuacja bo ja pewno tez bym nie odpowiedzial.
Dla mnie smieszni sa ci wszyscy pieniacze i awanturnicy, ktorzy zaraz przypieprza sie do TP bo ktos ze squadu gral w siatkowke a nie koszykowke...
Sam mowiles, ze nie interesuje cie bf2 wiec skad taka twoja aktywnosc? Gdybys byl malolatem bym sobie dopowiedzial no ale dorosly czlowiek chyba ma lepsze zajecia niz szukanie dziury w calym?
btw. pamietam jak na poczatku swojej obecnosci na forum wytknalem uzytkownikom i zalodze stronnicze zachowanie. Gdy to np nowy za zbyt duzy podpis mial opieprz a "wyjadacz" nie uslyszal ani slowa ;] Gdzie wtedy bylo twoje poczucie honoru i rownouprawnienia? Na wakacjach? Pytanie retoryczne bo nie mam nic do nikogo tutaj i nie chce awantur ;>