Teraz jest 27 lis 2024, 06:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 18:20 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Kolec napisał(a):
to samo się tyczy wszystkich broni supporta

Moim skromnym zdaniem to samo tyczy się wszystkich broni... :wink:

chcesz kogoś zabić? Najprostsze to jest w BF'2! Wystarczą 24 kule! :lol:

to że nizabijasz jedną kulą jest oczywiste ze względu na gameplay
chodziło mi o uwagi kolegi TANK26

karabin supporta po to ma większą masę, dłuższą lufę i dwójnóg aby umożliwiać celne strzelanie serią na duże odległości - a w BF2 w tym strzelaniu serią bronie medyka, asaulta i specopa są znacznie celniejsze zaś support przeważnie sieje gdzieś po orbicie okołoziemskiej

z tymi 24 kulami to troszk przesadziłeś - najsłabsza bronią jeżeli idzie o DMG na jeden pocisk jest PM antitanka - 19 pkt obrażeń co daje 6 potrzebnych trafień w gościa bez kamizelki i 12 w gościa z kamizelką ;)

Ps. niechce mi się rozpisywać na temat teori mocy obalającej amunicji poszczególnych typów broni palnej ale człowiek wcale niemusi umierać od postrzelenia jedną kulą, a już napewno nie odrazu
wszystko zalezy od tego gdzie się dostało i jaki się ma charakter (siła woli), a potem to już ważna jest jedynie opieka medyczna

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 18:30 

Cytuj:
...wszystko zalezy od tego gdzie się dostało i jaki się ma charakter (siła woli), a potem to już ważna jest jedynie opieka medyczna

Niestety na serwerach opieka medyczna zdarza się rzadko. Nieraz spotkałem się z sytuacją gdzie jaśnie pan medyk stanął na moim trupie i zabijał wroga, który mnie zatłukł. Takie zachowanie można zrozumieć, że najpierw chce oczyścić teren a dopiero potem uratowac kolege itp. Ale NIE :!: Jaśnie pan medyk w najlepsze idzie dalej zostawiając mnie z 10 sec. do respawnu. Statsiarstwo na zachodznich srwerach przeważa.

Jednak zdarzają się PRAWDZIWI medycy, którzy robią co do nich należy (pozdrowienia dla meda-nie pamiętam nicka- ,który w trakcie jednej rundy uzdrwił mnie ok. 15 razy :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 18:41 

Kiedys gralem na pewnym serwerze w niemczech na Strike At Karkadn gdzie polowa byla medykami i prawie nikt nie leczyl i reanimowal tak mnie to wsciakalo bo gram szturmowcem i gdy mnie zabili to taki osiol za przeproszeniem biegal kolo mnie i zamiast ruszyc defiblyratorem to patrzyl na mnie jakby na jakis posag i nic sobie z tego nierobil :? dziwne troche bo niektorzy ludzie niewiedza po co jest sanitariusz w trakcie gry a na miastowych mapach jest to kluczowa profesja zaraz po szturmowcu :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2