pasqdnick napisał(a):
Ale to jest dla mnie szczątkowa taktyka. Cos takiego było w meczu czterech. Podzieliliśmy się na dwie grupy, podzieliliśmy sprzęt. A i tak był totalny chaos.
Co do heli i samolotów to też może nie być tak różowo. Tu liczy się skill, a są nieźli gracze wsród "bezklanowców" Będą to duże mapki zatem nie da się zestrzelić heli hellfirem zanim ta jeszcze wystartuje.
Co do komandera to (znowu) bedą to duże mapki, zatem komander będzie miał do ogarnięcia więcej niż cztery flagi na raz. Na 16 można trzymać piecze nad całą mapą. Na 32 już wszystkiego nie ogarniesz. Zatem ta przewaga też do pewnego stopnia odpada.
Zgadzam sie ze moze byc chaos... co do heli i samolotow to nadal jeszcze nie wiemy czy one w ogole beda bo przeciez nie znamy map... Jako ze gram w CB32 to uwierz mi ze dobry komander nie bedzie mial problemow z opanowaniem tylu flag... dobra taktyka i dlugo to moze nie potrwac...
Jeszcze jedno 90s... czemu serwer rankingowy
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
czy moze juz sie to zmienilo...
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Serwer rankingowy to chybiony pomysl bo nikt CI sie nie bedzie zabijal wtedy na zawolanie (- 2pkt.), a jest to dosyc istotna sprawa przy jakimkolwiek meczu... Ja bym jednak wybral serwer nierankingowy bo wtedy przynajmniej bedzie sie gralo zeby wygrac, a nie dla statystyk...
Wstepnie moge sobie zagrac dla rozrywki
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Zawsze to jakas odskocznia od codziennosci
Gracze:
Owcazbananowca
CH-Swider
90s
c0lon3l
Ziemniok
dramich_wwa (pilot samolotu/szturmowiec)
Dumch (only plane, moze po patchu z lepsza wydajnoscia cos innego Confused i przeciwny team niz owca Smile
Barthez-PL (APC/komandos) -oczywiście jesli pełniam wymagania :>
e-38 (asualt, rurka) - może być czołgista też
Klany:
[3C]Mulik
[FSPQR]JUHA